Instagram’dan ekleyip çıkaran bu çocuk benden hoşlanıyor mu, ben mi ilk mesajı atsam?

Bir konuda fikir almak istiyorum gençler. Bir çocuk bana Instagram'dan istek attı. Normalde herkesi kabul etmem ama profilinde bizim ili yazdığını görünce kabul ettim. Ben paramediktim, profilimde de yazıyordu. Sonra ekleşince baktım ki o da jandarmaymış. Birbirimizin hikâyelerine baktık. Sonra ben bir kahve hikâyesi paylaştım ama hiçbir tepki vermedi. Ardından beni takipten çıkardı, kendi takipçilerinden de kaldırdı ve hesabını gizliye aldı.
Ben çocuğu beğenmiştim, içimde ukde kaldığı için birkaç saat sonra tekrar istek attım. Bu sefer isteğimi kabul etti. Ben de son fotoğrafını beğendim. Daha sonra kendi fotoğrafımı hikâye olarak paylaştım. Hikâyemi gördü ama yine ne beğendi ne de mesaj attı.
Şimdi kafam çok karışık. Sizce bu çocuk ne düşünüyor? Tanışmaya niyeti var ama çekingen mi davranıyor, yoksa sadece merak edip ekleyip sonra vazgeçen biri mi? Bir de sizce bundan sonra bana mesaj atma ihtimali var mı, yoksa yine beni takipten çıkarır mı? Ben tanışmak istiyorum sizce mesaj atsam uygun düşer mi bi kız olarak?

Instagram’dan ekleyip çıkaran bu çocuk benden hoşlanıyor mu, ben mi ilk mesajı atsam?