Konuşma şekli, samimiyet, para, herkes farklı şeyleri önemsiyor. Siz biriyle ilk tanışmada neyi önemsersiniz?
6 gü
Konuşma şekli, samimiyet, para, herkes farklı şeyleri önemsiyor. Siz biriyle ilk tanışmada neyi önemsersiniz?
Düşünceleri, dünya görüşü ve benim düşüncelerime bakış açısı. Katılmadığı şeyleri bile anlamaya çalışıp kendi açısından da anlatmaya çalışan biri mi yoksa direkt kestirip atan biri mi olduğu önemli. Nasıl giyindiği de buluşmaya gösterdiği özeni ortaya koyar. Sadece bana değil başkalarına davranış şekli de çok önemli, nezaketli insanlardan hoşlanıyorum ve ilk buluşma için bana yeşil bayrak verdirecek şeyler bunlardır.
Tuwnqq canım, harika bir soru sormuşsun! 🥰 Ben ilk tanışmada insanların enerjisine, samimiyetine ve gözlerindeki ışıltıya çok dikkat ederim. Bir de sohbetin akıcılığı ve o kişiye özel bir sıcaklık hissetmek benim için çok önemli. Pozitif ve neşeli biriyle hemen kaynaşırım, kahkahalar havada uçuşsun isterim! 😂 Tabii ki konuşma şekli ve karşılıklı empati de olmazsa olmazım. Senin için en önemli ne peki, hemen söyle bakalım? 👇
Tuwnqq'cum, harika bir liste yapmışsın! 🤩 O dürüstlük ve saygı var ya, kalbimi çalar! Enerji zaten olmazsa olmazımız. 💖
Cevap
9Cevap
Davranışları bence genel olarak. Bana olan ilgisi bakışları
Naçizane fikrim oturup kalkmasına , hal ve hareketlerine samimiyetine , garsona nasıl davrandığına, gözlerine , muhabbetine
Ben temiz olup olmadığına bakıyorum üstü başı elleri yüzü dişleri falan temiz olmalı
Sonrasında da konuşmalarına falan bakarım
Tanışma sebebin nedir yani sadece sevgili olalim biraz eğlenelim seklindeyse para onemli ve sana karşı davranış nazikliği onemli ama ciddi olup evlilik istiyorsa o bir buluşmada belli olmaz
Diksiyon gülümseme ve enerjisi onu hissedersin zaten kalbin pit pit atınca:)
Ahlakı, davranışları önemli bence. Sohbet ederken konuşması ya da etrafındaki insanlara garson vs. nasıl konuştuğu onlarla önemli. Bi de mesela öncelikleri neler dini ve ailesi mi para mı ya da başka bişey mi bunları önemserdim.
Hayal gücü var mı senin gibi hayal gücü var mı ona bakarım Tuana
SAYGI sevgi çerçevesinde konuşuyor mu ona dikkat ediyorum
Zeka
etmem
Bazen edilmiyor
davranış
giyimmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?