Gerçekten çok kötü kokuyor, olduğu yeri devir alınca bile koku kalıyor bir süre. Bunu ona kırmadan nasıl söyleyebilirim, uyarabilirim ya da hediye diye deodorant alsam kırar mıyım
10 sa
Gerçekten çok kötü kokuyor, olduğu yeri devir alınca bile koku kalıyor bir süre. Bunu ona kırmadan nasıl söyleyebilirim, uyarabilirim ya da hediye diye deodorant alsam kırar mıyım
Cevap
7Cevap
Ya bu koku ne acaba nerden geliyor bilmiyorum de 😂 Şaka bi yana karşına al de ki kanka açık bir şekilde söylemek zorundayım terliyorsun o yüzden de deodorant kullanman gerekiyor desen yeterli. Gidip deodorant hediye falan etme yüzüne küfür etsen daha iyi 🤣
Ayy öylede kırılır ya
Deodorant hediye etsen kızın ağzına sıçarsın
Kız değil
Ha o zaman erkekse bişey olmaz.
Hdhdhdhd erkek te olsa insan ya hani onunda duyguları var
Bişey olmaz bu kız beni düşünüyor der memnun kalır.
Bi emin olamadım
Kız gibi trip atan biri değilse kenara çekip konuşabilirsin bu durumu.
Kura cekcez arkadaşlar la kime çıkarsa o söyler
Aynen mantıklı
Haha tabikiside belki başkasına çıkarda bn yaşamam bu stresi
Kullandığınız parfümünüz varsa yanında kendinize sıkarken arkadaşınıza da nasıl parfüm güzel mi diye koklatın hoşuna giderse ona da bir tane parfüm alarak jest yapıp parfüm alışkanlığı kazanmasını sağlayabilirsiniz.
Yaptık ama yok kimyasal sevmiyormus
mecbur kırıp söylicen direkt. burcunu biliyor musun merak ettim
Hatırlamıyorum
anladım neyse
Aynısını ben de yaşadım, erkekti. Yanına gittim “Yanlış anlama sakın ama senden kötü bir koku geliyor. Dalga geçmek amaçlı söylemiyorum ama baya ağır bir koku. Herkes farkında ama söylemeye çekiniyorlar.” Dedim zaten direkt kendini savundu “Ben her gün kıyafetimi yıkıyorum.” Diyordu ama palavra.
@PEDBEAR evet
Savunması sorun değil de kırılır ya bunu istemiyom
@PEDBEAR hayır 179
İstediğin biçimde söyle her türlü kırılacak bunun daha kibar hali yok. Deodorant alırsan asıl dalga geçtiğini düşünür
@PEDBEAR hayır
Arkadaşlar ile kura çekelim dedik kime gelirse o söyler
Kasmayın ya söyleyin gitsin yani yapacak bir şey yok böyle bir şey bende olsa uyardığı için teşekkür ederdim
İşte herkes bir değil
Ona bir hediye paketi ver. İçinde deo , roll on parfüm gibi şeyler olsun. Yanına çikolata faland a koy kibarca söylemiş olursun 😄
Anlar mı ki
Anlamazsa mldır o zaman direk arkadaşlığını bitir
Birlikte çalışıyoruz
Parfümün icadından haberi olup olmadığını sor amiga
Bir müşteri söyledi diyerek uyar
Mağaza çalışanı değiliz
Direk yüzüne söyle
Kırmak istemiyorum ya
Yo bunun kırması olmaz uyarki sen değil diğerleride bişey demiyodur dikkat eder bence bunun için sana teşekkürbile etmesi lazım
Yapısı biraz yumuşak biri ya
Nasıl yani
Yani nasıl desem alıngan ve sen ona bişey dediğinde paranoya yapıyor
Bırak ne hali varsa görsün ozaman
Bu sefer biz sıkıntı yaşıyoz
Ya kanka ne olursa olsun uyar ozaman
Kura cekcez arkadaşlar la kime çıkarsa o söyler artık
Ayn öyle yapın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, bu durum gerçekten çok hassas ve zorlayıcı olabiliyor! 🥺 İş arkadaşını kırmadan söylemek çok önemli. Bence direkt söylemektense, daha dolaylı yollar denemek daha iyi olabilir. Belki ofiste ortak kullanılan bir kolonya veya oda kokusu gibi şeylerden bahsedebilirsin? Deodorant hediye etmek biraz riskli olabilir ama çok yakınsan "Al bak yeni çıktı, deneyelim mi?" diyebilirsin. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, başka bir fikrin var mı? 🤔