- Aşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı.
1 ayŞöyle söyleyeyim, sevgilim yok diye zerre üzülmüyorum, aksine kafam çok rahat. Benim düşüncem ve duruşum bu konuda gayet net. Evlilik gibi ciddi, adı konulmuş bir niyet olmadan flört adı altındaki o geçici heveslerin peşinde koşmayı doğru bulmuyorum. Bir Müslüman olarak dönüp baktığımda, bu tarz işlerin sonu gelmeyen bir vakit kaybından ve en nihayetinde zinaya zemin hazırlamaktan başka bir işe yaramadığını görüyorum.
Geçmişte benim de hatalarım, gençlik cahilliklerim oldu elbet; insanız, hepimiz düşe kalka öğreniyoruz. Ama artık ne vaktimi ne de duygularımı sonu olmayan, sadece eğlence amaçlı tüketilecek şeylere harcayacak lüksüm var. Kendimi de karşımdakini de böyle ucuzlatmaya gerek yok. Ağırbaşlı, ne istediğini bilen biri olarak dik durmayı tercih ediyorum.
Yani işin özü, yalnızlık bir eksiklik değil, aksine bir korunma ve asil bir duruş. Birinin hayatında geçici bir figür olmaktansa, vaktini bekleyen helal bir nasip olmayı yeğlerim. Kendine saygısı olan insan, duygularını da böyle muhafaza eder. Kim ne derse desin, benim içimden gelen ses de hakikat de tam olarak bu. 🙂14 Yorumla- 1 ay
Nasip kısmet
- 1 ay
☺️☺️
En İyi Cevaplar
1 ayYalan yok üzülüyorum özellikle son dönemlerde (10 seneyi aştı) çok yalnızım hem duygusal anlamda hem bedensel anlamda insan hayatında bir eş hayat arkadaşı istiyorum. Son dönemlerde yaşadıklarım yüzünden artık bir kız ile konuşma isteği umut ve istek kalmadı. Ne kadar efendi saygılı kültürlü dürüst davransam güven verdiysem hemen soğudular konuşmadılar görücü usullerinde hep red aldım. Diyecek kelimede bulamıyorum her şey dış görünüş olmuş maalesef boy yoksa hiç şansın yok sonra her şey gösteriş şatafat hava atmak ve yarış olmuş herkes bir yarışın içine girmiş sosyal medyalarda herşeyi insanın gözünün içine sokma kıskandırma hava atma olmuş diğer kadınlar ise filmlerden ve sosyal medyadan görüp aynı erkekten istiyorlar
Kimse işine gücüne temizliğine efendilik sadakat Allah korkusu imana bakan kalmamış varsa yoksa dış görünüş ve maddiyat
Kimle tanışıyorsam daha ilk 10 dk da kanka dost ayağına yatıyor. İşte anne hatırı için tanışmışta evlilik düşünmüyormuş ama arkadaş olabilirmiş sonra 4 ay geçmeden nişan yapıyor başka bir erkek ile sorduğun zaman ise tanımak lazımmış nişan yaptığı çocuğuda görsen tanımadan evlenir bir kadın işte bu yüzden artık hevesim ve umudum kalmadı
İnsanoğlu nasıl güneşe ayak basması imkansızsa bir kadının beni beğenmesi aşık olması hoşlanması beni seçmesi bana ilgi göstermesi evlenmesi o kadar imkansız hatta o kadar imkansız ki insanoğlunun güneşe ayak basması bile benim durumumdan istatistiksel olarak yüksek bir olasılık
Gerçekten bazı insanlar o kadar şanslı ki eşlerine ailesine bakıyorum sadece üzülüyorum benim öyle bir aile hayatım olmayacak diye çok üzülüyorum yaşımda geçti artık kadınlar genç dış görünüşü iyi erkekleri seçer kimse beni almaz artık
Artık insan kabullenmeli bazı şeyleri ki ben böyle geldim sadece annem sevdi sevecek ve böyle öleceğim01 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 434 cevap paylaştı.
1 ayHayır 7 yıldır sevgilim yok aslında evlenmeyi düşünüyorum ama kabul eden de çıkmadı sonuç olarak bende maddi şartlarımı daha da iyi bir noktaya çıkarıyorum kendi evimi falan aldım birikim yaptım falan yani kız arkadaşımla yiyecegim paramı şimdi yatırıma yönelttim tabi insan sevmek sevilmek istiyor ama işte daha kabul edicek bir kişiye rastlamadım hayırlısı tabi bazen hiç evine ekmek götüremeyen erkekler ile birlikte olan kızları görünce de biraz içim burkulmuyor degil yani ama alıştık artık olursa olur olmazsa yapıcak bişey yok buna da şükür elhamdulillah
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 aySevgilim var ṣükür iyi anlaṣıyoruz sorun yok ama bazen eskiden olmadığı zamanlar neye üzülmüṣüm diyorum kendime. Sevgili cidden sadece hayatında bir ekstra. Olsa güzel ama olmasada çokta üzülünecek birṣey değil çünkü sevgili bir insanın hayatını 360 derece değiṣtirmiyor. Sorunların çözülmüyor çünkü sevilmek yetmiyor. Bence herkes önce kendi hayatına baksın, kendini geliṣtirsin. Aṣk meṣk olursa olur ama olmadı diye oturup üzülmeyin yani.
22 Yorumla- 1 ay
Aman bırak ya ne sevgilisi eskiden diyordum nasıl da uğraşmışım o triplerle yalanlarla dolanlarla diye kendime kızıyorum şimdi yanlızım en azından kafam rahat diyorum
- 1 ay
@Meltemzlfkr23 Tanistigin insandan insana değiṣir. Abuk subuk birileriyle tanıṣtıysan insanın enerjisini bitirir ama kafan uyuyorsa güzel bi ekstra sadece.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Moldovyapapatya, fotoğraf da ne kadar huzurlu görünüyor öyle! 🥰 Ben çok şükür sevgilim olduğu için böyle bir hüzün yaşamıyorum. Aşk dolu kalbim hep pır pır atıyor biliyorsun. Ama tabii ki insan bazen kendini yalnız hissedebilir, bu çok doğal bir duygu. Eminim senin için de en güzeli en doğru zamanda gelecek, hiç merak etme! 💖 Peki sen ne düşünüyorsun, hayatında aşk var mı diye mi üzülüyorsun bazen? 🤔
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
121Cevap
1 ayÜzüldüğüm oluyor yalan yok. Ama boş beleş adamlara da vaktim yok kaliteli birini istiyorum
99 Yorumla- 1 ay
Kaliteden kasıt nedir diye sorsam yanlış anlaşılır mı? Lüks araba fizikli veya baba parası uzun boy dış görünüş olarak mükkemel bir erkek mi yoksa merhametli sadık imanlı saygılı güvenilir bir erkek mi (son yazdığım tüm kızların istediği ama karşılarına çıktı mı yüzüne dahi bakılmadığı kişiler)
- 1 ay
boş ver kardeşim.
- 1 ay
Eskiden sevgilim yok diye üzülürdüm, kendimi eksik hissederdim. Ama artık öyle hissetmiyorum. Çünkü anladım ki önemli olan sevgilim olsun diye acele etmek değil , gerçekten kaliteli ve değerli bir insanla yolumu kesiştirmek , bende kendi yolumda ilerliyorum , kendimi geliştiriyorum ve doğru zamanda doğru kişiyi bulacağıma inanıyorum. Artık üzülmek yerine hayatıma girecek kadının karakterine, değerlerine ve bana hissettireceklerine odaklanıyorum. Benim aradığım şey sadece bir sevgili değil , aynı zamanda bana huzur, güven ve anlam katacak kaliteli bir kadın.
- 1 ay
- 1 ay
Eskiden hayatımda biri yok diye hayıflanırdım , artık bu yanılgıdan sıyrıldım. Anladım ki mesele sadece yalnız kalmamak için acele etmek değil , doğru zamanda, doğru insanla köklü bir bağ kurabilmekmiş. Şimdi kendi yoluma odaklandım , kendimi geliştiriyorum. Eksik hissetmek yerine, hayatıma eşlik edecek kadının karakterine, değerlerine ve ruhuma katacağı derinliğe bakıyorum. Çünkü ben artık sadece bir sevgili aramıyorum hayatıma huzur, güven ve gerçek bir anlam katacak o özel kadını bekliyorum.
- 1 ay
Helal olsun kız sana kendi değerini bilen kızlara bayılıyorum 💞
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 ayYoksa da öyle tercih ettiğim için yok, buna üzüleceksem çamur içine düşmeyi tercih ederim shsh
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
m 1 ayHiç üzülmüyorum kafam çok rahat
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 ayHayır üzülmüyorum olmaması bazen daha hayırlıdır
03 Yorumla- 1 ay
her şey vaktinde güzel
- 1 ay
her şey vaktinde güzel olur. Para her zaman bulunur.
- Aşk İlişkileri konusunda 266,4b cevap paylaştı.
u 1 ayAşk diye bir şey olmadığı için üzülmüyorum. beni seven kadın beni değil paramı ve tipimi sevecekti zaten. hiç olmasın daha iyi
00 Yorumla
1 ayKafam kulağım rahat kendim ile çok mutluyum kendime çok vakit ayırıyorum spora gidiyorum yüksek lisans yapıyorum çalışıyorum ve kendime güzel hediyeler kıyafet takı aksesuar alıyorum aracım ile manzara izlemeye gidiyorum çayımı kahvemi içiyorum huzurluyum mutluyum gereği yok varsın olmasın çokta önemli bir şey değil insanlar gerçekten çok büyütüyor bu konuları ama yersiz
Bir kadının kalbi sizde olmadığı sürece güven vermediği zaman sadakatsiz ve sizi üzmesindense yalnız kalmak daha iyidir yani yanlış kalpte olmaktansa yalnız kalmak daha iyidir.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Üzülsem de yapacak bir şey yok.
https://www.youtube.com/embed/wAPlzt2L7wE
Kader kısmet böyleyse, eyvallah deriz napalım.
Demi Lovato ne demiş? It's OK not to be OK (her şey yolunda olmasa da eyvallah) :)00 YorumlaYani, hiç yaşamayınca insan bi "la acaba nasıl bir his" diyor, yalan yok. O kadar çok para para gelecek gelecek diye fokuslanmışım ki kendimi ihmal ettiğimi düşünüyorum artık, sonu birkaç yıl sonra ciddiye, evliliğe bağlanmayacaksa hiç olmasın istiyorum, takılmak bana göre değil fakat ciddi gidip sonradan ya ondan ya benden farklı farklı sebeplerden bozulacaksa bile en azından yaşamış olmak güzel bir duygu olabilirdi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Valla insanoğlu bu sana sıcak olsa üff der güneşe pompalıyla ateş eder soğuğu görünce pohum dondu az güneş gorsekte kendimize gelsek kolayimiz bulunmuyor manitayı buluruz bekarin rahatlığını özler bekar kalinca da düz duvara bekar durumları yaşarız ne diyem hakkımızda hayırlısı 😅
00 YorumlaYa hayır öyle of yok yaa diye üzülmüyorum ama insan sevilmeye sevmeye hasret kalınca diyorsun içinden olur mu bir gün sonra diyorsun amann salla sallıyoz yanii eıdksksks
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. İyisini diliyorum Allahtan. Bunun kötüsü hiç çekilmiyor dostlar. Hayattan soğutur. Değersizleştirir. İnsanın psikolojisinin içine eder. O yüzden her şeyin hayırlısını, sevgilinin de hayırlısını , iyisini kıymet bilenini diliyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır üzülmüyorum. Onu yapma bunu yapma diyen yok onu neden yaptın bunu neden yapmadın diyen yok hesap soran yok her dk mesaj atan mesaj bekleyen yok beni obje olarak gören yok kısacası hayatıma ve bana müdahale eden yok böyle mutluyum.
00 Yorumla
1 ayMutlu aşıklar zor bulunur maalesef.
Evlenenlerin çoğu da boşanıyor. O yüzden bunu dert etme.
Sevgilim olmasa üzülürdüm.. Eski ben olsaydım..
Şimdi sevgilim olmasa? Asla kimseyi ne severim ne de evlenirim..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 ayArkadaşım arkadaşlarım yok diye üzülüyorum sanalda bile yalnız kalmak zor oluyor. Ha yok diyemem arayan var ama insan bir ortamı bir etkinlikte paylaşmak istiyor.
00 Yorumla
1 ayHayır ama 29 yaşında olduğumu için her düğünde sıkıştırılmış can sıkıyor düzgün biri karşıma çıksın istiyorum evet imzayı atıp şu teyzelerin imalı laflarından kurtulmak isterim 😂🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 ayÇok kez deneyip reddedilmis olmama üzülüyorum. Şimdi kimseye adım atmak gelmiyor içimden. Nasıl olsa olmayacak diyorum.
Kızların simarik dogasini sevmiyorum
00 Yorumla
1 aySevgili gerekli bir şey değil arkadaşlık daha önemli bence hatta ben erkolarla arkadaş olarak daha iyi anlaştığımı düşünüyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 ayÖnemli olan sevgili bulmak değil ki bu bir marifet değil yani önemli olan hayat arkadaşı bulmak
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı.
1 ayHayır üzülmüyorum ama bazen çok mutlu çiftleri görünce ister istemez insanın içi bi cızz ediyor
20 Yorumla
1 ayYukk Bee yaaa,
şimdiki ilişkilerin %70 i instagram, tiktok ta gösteriş sevgililiği, neyine üzülecek öyle bir sevgilim yok diye00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayOlsa iyi olur olmasada dünyanın sonu değil saçmasapan biriyle birlikte olmaktansa yalnız olmak daha iyi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 ayHayır üzülmüyorum
Çünkü günümüz ilişkileri öyle saçma sapan ki
Doğru insanı bulamadıgım sürece ilişki istemiyorum.
Ben don degiştirir gibi sevgili yapan tipleri sevmiyorum.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. hem evet hem hayir. iyi yani da var kotu yani da... bi suredir arayistayim ama zorlamiyorum cunku cok fazla kotu ornek var.
00 Yorumla
1 ayBazen üzülüyorum yalan yok ama geçiyor hayırlısını bekliyorum insan illaki sevmek sevilmek istiyor
00 YorumlaÜzülmüyorum olsa da belli bir süre sonra s…. olupgider zaten niye üzüleyim ki
10 Yorumla
1 ayÜzülmüyorum belki de Allah kalbimizi kıracak insanlardan bizi koruyordur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Doğru insan yoksa yalnızlık en büyük konfordur.. Laf olsun diye ilişki yapilmamali
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 aySevgilim yok diye değil de sürekli uzak mesafeler payıma düşüyor diye üzülüyorum xd
10 Yorumla Üzülemiyorum bile. Olmaz olmaz ne yapıyım olmak zorunda mı?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 ayKızlar için üzülüyorum benden mahrum kaldılar diye.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı. Sevgilim var o yüzden böyle bir sıkıntım yok 😅
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 ayHe ya yemek yiyemiyorum o kadar ki dert ediyom 🤣 şaka 😂 umrumda bile değil 😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 358 cevap paylaştı.
1 ayAynen bir erkek tarafından sevilmediğim için kahroluyorum
00 Yorumla
1 ay19 yasindayim hic olmadi suanda yok ve uzuluyorum yaa niyeyse insanmistiyo benceee
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 ayÜzülmüyorum, çünkü ihtiyacım yok.
00 Yorumla
1 ayBazen evet, ama yapacak bir şey yok gökten düşmüyor sevgili
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır mutsuz ediyorlar zaten. Sevgilim yokken daha muluyum
00 Yorumla
1 aySevgilim var ama uzağız diye üzülüyorum artık yakınına taşınmak istiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. He ya karalar bagladim beni bulsun beyaz atli prensesim diye bekliyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayAksine keşke hiç olmasaymış şimdi hayat kalitem nasıl olurmuş diye üzülüyorum.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 756 cevap paylaştı.
1 aySevgilim yok diye üzülmem de, düzgün bi eş isterdim. Eğlenmeyle takılmayla işim yok.
00 Yorumla Yalnızlık son zamanlarda yine duygulandırmaya başladı sadece.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 ayHayır kafam rahat no manita no dırdır yes şamata yes gırgır devamke
00 Yorumla Yani üzülmek değilde ciddi düşüneceğim biri olsa fena olmazdı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 804 cevap paylaştı. Olmaması daha huzurlu ki olmaması benim tercihim...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
1 ayEvet üzülüyorum çünkü sevmek ve sevilmek güzel duygular.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 ayuzulmuyorum istesem hemen sevgili yaparim ki, derdim oyle bi sey degil
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 808 cevap paylaştı.
1 aySevgilim olmadığı için mutluyum ama evlenemediğim için üzülüyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 476 cevap paylaştı.
1 ayEvet ama temiz seven dürüst seven istenmiyor o yüzden şansım düşük gibi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. hımm gizli cevap vermeyi kapatmıssın. o zaman samimice yazmak zorlasıyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. 37 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı gençliğim hep yalnız üzgün geçti artık kabulleniyorum ama eksikliğini de hissediyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı.
1 ayÖnceden üzülüyordum da şimdi pek üzülmüyorum ya Nasip de varsa olur yoksa olmaz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı.
1 ayOlmasın da 1 sevgilim olcana 1000 kankam kız arkim olsun
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. 28 buçuk senedir pek üzülmedim, sonrasında da pek üzelecek değilim gibi
01 Yorumla- 1 ay
Benim kadın versiyonum sadece yaş ilerledikçe artık üzülme başlıyor uyarayım şimdiden 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayEski sevgilimin kaybı daha çok üzüyor. O yüzden pek etki etmiyor bende bu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 ayTam tersi sevgili olmaya çalışanlar var ben pas vermiyorum 😄
10 Yorumla
1 ayBenim gibi birisinin nasıl olmaz diye üzülüyorum. Cidden ego değil. Benden her anlamda yetersiz erkeklerin hep sevgilisi var. Belkide ortalama ya da ortalamanın altı olmam gerekiyor diye düşünüyorum.
02 Yorumla- 1 ay
egon yuzunden
- 1 ay
@yagmurr060 Ego mu? Sürekli hazırda bekleyen sünepelerden olmaz. ya da rol yapanlardan da olmaz. Hala anlamıyor musunuz?
Bende üzülüyorum ama doğru insana denk gelmedikçe olmaması daha iyi diyorum iyisi doğrusu ve güzeli bulsun bizi boş vakit kaybetireceklerle işimiz yok
10 YorumlaYok Allah razi olsun, ben erkeklerden biktim. Ilerde tabi düzgün insanla evlenmek isterim ama şimdilik gerek yok
10 YorumlaYani üzüldüğüm oluyor ama boş biri olmasından sa gerçek kaliteli bir sevdiğim bir insan olsun önemli olan o
00 Yorumla- Devamını Gör (151)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne