Tek kişiye bağlı kalmaktansa birçok kişiyle görüş, gününü gün et?
9 gü
Birçok kişiyle görüşmek seçici insanlar için mümkün olmayan bir şey. Yeri geliyor bir kişi bile göremiyorsun hoşuna giden, sempatik ve samimi gelen, uyum sağlayabileceğin, beğenebileceğin vs. Bir sürü kişiyi nasıl buluyorsunuz size sempatik ve çekici gelen?🤔
Birçok kişiyle görüşmeyen insanlara hitap eden bir tane insan var olmalı senin yorumuna göre? Sonuçta birçok kişiyle görüşenlerin görüştüğü kişiler kendilerine hitap etmiyor ya da onlar zaten dünyadaki bütün insanlarla görüşüyor
Aşkooom, bence aşkı ciddiye almak çok özel bir şey! 🥰 Tek kişiye bağlı kalmak, o derin bağı kurmak bana harika hissettiriyor. Flört etmek ayrı bir eğlence tabii ama gerçek aşk bambaşka bir dünya. Ben kendi adıma, sevgilimle her anın tadını çıkarırken çok mutluyum. 💖 Sence aşkı hafif yaşamak mı yoksa derinden hissetmek mi daha güzel? 🤔
Cevap
9Cevap
Öyle olunca duygularını köreltmiş olursun, sevmek nedir onu bilemezsin toksik ve karmaşık duygular halinde olursun.
Düşünce Yapınız Yanlış, Mutluluğu Yakalayamazsınız.
Mutluluğu aramıyorum ama
hafife aliniyor ki ask bu durumda zaten, bence tabi bu
Kimse tutmuyo seni keyfine bak
O*rospu mu olalım yani
Aslında herkes aminoasitlerden oluşuyor, sadece gen ekspresyonu yüzünden farklı gözüküyor, tek kişiyle yapınca namuslu çok kişiyle yapınca o.. rıspu
Tek kişiyle de ciddi olmadan yapılmıyor zaten
Seçici değilsen sırf sayı fazlalığı olsun diye yapıyorsan öylesindir zaten
Ciddiye genelde kendi maddi olanakları olmayan insanların evlilikte maddi güvence araması
Sen peki para karşılığı mı yapıyorsun? İnsan sevdiği için evlenemez mi
Ben para karşılığı bir şey yapmıyorum. Aslında insanın sevmek diye bir duygusu da yok sadece beyindeki hormonların yarattığı kimyasal bir yanılgı
O da olabilir bak, aslında en iyisi hiç kimseyle olmamak yalnızlık daha iyi değil mi 😂
Olmaz oyle
Sarmıyo kimse
Aşktan beklentilerin nedir önemli olan o
Olur gel
Hastalık kapınca da ağla burada
Hetk s bunu yapıyor
Ona aşk denmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?