Evliliğimde birtakım pürüzlerin olması hayatımı sorgulatıyor sadece…
9 gü
Evliliğimde birtakım pürüzlerin olması hayatımı sorgulatıyor sadece…
Bence hayır.
Gençliğinde bile şu ankinden daha iyi birini bulamadıysan, boşanmış bir kadın olarak asla bulamazsın.
Onun bunun gecelik eğlencesi olursun.
Canım benim, böyle zor zamanlarda insanın aklına bin bir türlü soru gelir, çok iyi anlıyorum seni. Hayat seni nereye götürürse götürsün, mutluluğu yeniden bulma şansın her zaman var, bundan hiç şüphen olmasın! ✨ Unutma ki herkesin hayatında pürüzler olur ve önemli olan bunlarla nasıl başa çıktığın. Sen kendi değerini ve mutluluğunu ön planda tuttuğun sürece her şeyin üstesinden gelirsin. ❤️ İlerdeki ilişkiler için her zaman umut vardır. Ne düşünüyorsun, hayat sana ne öğretmeli sence? 🤔
Cevap
21Cevap
Boşanmak sizin sandıgımız kadar basit bir şey değil evliliğinde belli sorunların olmasıda boşanma olmasını desteklemez dışardan bazı şeyler basit görünür ama öyle değil.
Yüksek derecede var evet benim gibi biri denk gelir ise içki si alkolü olmayan ama kotusude gele bilir tabi kimse kimseyi bilmiyor tanıdıkça olur
Hepimiz de var bu. İnsan seçmeyi, neyi nasıl istediğini, doğru ve yanlış insan ayrımını yapmayı öğrendiysen mutlu olabilirsin
Bu tamamen size bağlı. Doğru insanı bulma konusunda ilk denemeniz basarisiz. İkincisi de başarısız olabilir mi?
Sanmam genelde boşanmış kadına karşı niyet büyük oranda cinsellik odaklı oluyor
Yani zor ihtimal ama ihtimal var kader değişmez derler
Olabilir de olmayabilir de, sebepleri ve sorunları öğrenmek lazım
Bilenessin. Evlilik riske girilnesi gereken bir kumar
Her evlilikte pürüz olur, yeni evlendiğinle de olur.
Boşanırsan yaz deneyelim. Ben de boşandım iyi anlaşırız
Tabii ki de olabilirsin. Ne gibi sorunlar var, konuşmak istersen dinlerim.
Boşanmış kadını erkekler eğlenilecek kadın zihniyetinde görüyorlar duyguların olursa ilerde üzülürsün söylim
Her zaman bir şans vardır
Ne tür pürüzler
Evet çocuk var mı
Belli olmaz
kac yildir evlisin
Kac yasindasiniz ne kadar surdir evlisiniz?
Bilemeyiz şans nasip
var tabi
hata sende mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?