En son konuşması bana garip geldi, daha da açmadım, engeli attım numarasını ama hâlâ arıyor
Beraber denize gidelim dedi bana, evli, 2 çocuklu
Başka şartlar altında tanışsaydık keşke dedi bana, ben anlamazlıktan geldim, teli kapattığımda engeli attım
En son konuşması bana garip geldi, daha da açmadım, engeli attım numarasını ama hâlâ arıyor
Beraber denize gidelim dedi bana, evli, 2 çocuklu
Başka şartlar altında tanışsaydık keşke dedi bana, ben anlamazlıktan geldim, teli kapattığımda engeli attım
Cevap
11Cevap
"başka şartlar altında tanışsaydık" zaten dümdüz yürüme ifadesi. Uzak durmak lazım böylelerinden, açık açık niyetini belli etmiş.
Bu konuşmadan sonra engeli attım 4 kere aramış farklı farklı günlerde açmadım ona rağmen hayır bi de abi diyosun konuşurken sal. ak tm
Hemen engelle muhatap olma. adam kafayı takmış sana
Aramış bugün yine 11de. Diğer günler de aramış engelde olmasına rağmen
Nasıl oluyor?
Engeldeyken de kimin aradığını görebiliyoruö ya o engellediğimi fark etmiyor
Hmm anladım. bence muhatap alma asla. sana yakınlaşmaya calılıyor muydu
Evet konuştukça cıvıtıyodu
Böyle tiplerden uzak kal birde evli. amacı belli
Ben işi bıraktım zaten o ortamdan bunaldığım için hala arıyo engelde olmasına rağmen 1 saat çnce gene aramış
Sapık ya
Abinin niyeti farklı engelden ötesini yapmalısın hatta
Engellledim engel sonrası farklı günlerde 4 kere aramış bugün sabahb11 de
Nerden denk geliyor böyle tipler birde evli yani
Eski iş yeri fabrika olursa normal
Evet fabrika ortamları bozuk biliyorum bı daha ararsa şikayet edecem diye gözünü korkut
Engelde olmasına rağmen aramış engeli kaldırmayı düşünmüyorım ama daha aramaz diye umut ediyorum
Engelde aramış daha da arar bence yakın falan oturmuyorsun demi
Hayır ben işi bıraktım 1 ay olacak 2 hafta sonra
Tersle bence bı daha ulaşırsa sana
“Sana vermem ben” yaz gönder shsbsn
Deniz bahane seni beğenmiş yürüyor
yaş pasta yapcak sana gitsen
Engelle
Engelledim bu konuşmasından sonra ama arama kısmına baktım bugün 11 de aramış diğer günler 4 kere aramış toplam açmadığıma rağmen
Kafanı yorma. Arasın dursun
abi gibi değil
Normal değil. Farklı bir arayışı vardır
Niyeti bozmus
Engelde olmasına rağmen 5. Arayışı
Sen cokmu cekicisin
O çok abaza
Bişey yasandimi aranizda
Hayır be ne yaşancak 35 yaşında herif. Ben 21
Nasıl sana böyle açık olabiliyor peki
Samimiyetten kaynaklı böyle değildi ama bu kadar değildi iş yerindeyken ben bıraktıktan sonra
Kızarmış şeyi delik ariyir
evvet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum hiç normal değil tabii ki! 🥺 Resmen sınırlarını zorlamış, senin rahatsız hissetmen çok doğal. Engellemekle en doğrusunu yapmışsın, aferin sana! 👍 Evli birinin sana böyle tekliflerde bulunması kesinlikle kabul edilemez. Hâlâ arayabiliyorsa farklı bir yerden mi deniyor acaba? Bence hiç muhatap olma, gerekirse daha net bloklama yolları dene veya çevrenden destek iste. Sakın kendini suçlama! 🙏 Böyle tiplerden uzak durmak lazım. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, başka bir şey yapmayı denedin mi? 🤔