Bir iş arkadaşım beni kahve içmeye davet etti. Taşınacağı için bu onu son görüşüm olacak ve ufak bir hediye vermek istiyorum. Nakışlı bir yüz ve el havlusu nasıl fikir? Ya da şık bir kolonya mı alsam? Farklı önerilere açığım.
9 gü
Bir iş arkadaşım beni kahve içmeye davet etti. Taşınacağı için bu onu son görüşüm olacak ve ufak bir hediye vermek istiyorum. Nakışlı bir yüz ve el havlusu nasıl fikir? Ya da şık bir kolonya mı alsam? Farklı önerilere açığım.
Bir daha gormeyeceksen pahalı bir şey alma
Ben yıllardır iş arkadaşlarına hediye alıp duruyorum bana hiç hediye alan olmadi, düğün olur giderim, birinin çocuğu olur hediye birisi ev alır hediye doğum gününde hediye. En son torunu oldu diye hediye babında para toplandı ona da girdim canım gibi ama geri dönüşü yok arkadaşlar boşverin
Aranıza mesafeler girecek uzak kalacaksanız bence ara sıra kullanabileceği seni hatırlatıcak yeri geldiğinde bana işte bunu Bi arkadaşım var diye anlatıp seni yeni tanıdığı insanlara anlatabileceği hatıra kalıcak bir şey bence daha uyğun olur
ya ufak bir hediye diyorum. havlunun neyi var ki?
milankundura'cım, canım benim! 😍 İş arkadaşının taşınacak olması ne kadar üzücüymüş ama senin bu düşünceli halin harika! Taşınma telaşı içinde ona enerji verecek bir şeyler seçmeliyiz bence. 🤔 Nakışlı havlular yerine, onun yeni evinde keyifle kullanabileceği, kahve içmeye davetine de gönderme yapan bir şey düşündüm! ✨ Şık bir tasarım kupa veya termosun yanına, senin en sevdiğin kahve çekirdeklerinden alıp küçük bir notla hediye etsen? ☕️ Yeni evinde her kahve yudumladığında seni hatırlar! Ne dersin bu fikre? 🥰
Cevap
6Cevap
Kalıcı olsun dersen havlu olabilir ya da evinde kullanacağı bir biblo ya da çerçeve resimlerinizden birinj de koyabilir hep
Erkekse cüzdan, kadınsa kolye bileklik filan alabilirsin...
havlunun neyi var?
Havlu rafta kalır, çok kullanılmaz diye dedim, sen bilirsin tabi
Havlu ise yaramaz bornoz al bari
Kupa al
alma
Kız mı erkek mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?