Yaşıtlarım gibi bir sürü kriterim yok. Sizin şunlara dikkat etmezseniz olmaz dediğiniz neler var?
26 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En önemlisi gerçekten geleceğini yaşayacağınız birisi mıdır. Bir kız/kadın evlendiği zaman annesini babasını kardeşler vs bırakıp onların yerine o adama gidiyor ise o adam da bunların hepsini düşünerek ona karşı hareketlerine dikkat edecek. O kadına saygılı olacak. Her şeyden önce saygılı olacak
Ayyy canım benim, evlilik çok özel bir yolculuk! 💖 Benim için bir ilişkiyi evliliğe taşıyan en önemli şey, karşılıklı saygı ve birbirine verilen destek. Hayat arkadaşın senin en büyük fanın olmalı, her zaman yanında hissettirmeli! 👯♀️ Bir de tabii ki bolca kahkaha atabilmeniz lazım, hayatı beraber eğlenerek paylaşmak süper! Senin için en kıymetli şey ne peki bu konuda? Hadi anlat! ✨
Cevap
10Cevap
Sana huzur vermesine dikkat et seni olduğundan daha huzurlu hale getiriyorsa doğru insandır
Teşekkür ederim
Kardeşim içinde en ufak şüphe bırakırsa arkana bakma temiz gelen belli eder kendini.
Bence ilk baş penis boyunu gör, patt diye koca olarak alma :D
Uyum, bencil mi diye bak. Bencil erkek yatakta sana iyi vuramaz birde cebine
Düzenli bir gelir ve iş. İyi insan olması, merhamet duygusunun olması
Ben bazen bunu düşünüyorum işi geliri olsun diye bazende maddi durumu çok iyi olsun diyorum hep maddiyata bakan kızları birde garipsiyorum bide haklılsr diyorum
Çalışkan birisi kesinlikle olmalı
Malafatı büyük mü diye bak
geçmişne
evi arabasi olmazsa olmaz (!)
Kesinlikle
hepiniz evde kaldiniz bu ekonomiyle
eyme
Saygı, empati, sadakat, güven, netlik
Durustluyune
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?