Hiç güzel değil bence, kocam olsaydı onunla duş alırdık, birlikte yemek yapardık, gezerdik. Bekar olmak çok sıkıcı.
13 gü
Hiç güzel değil bence, kocam olsaydı onunla duş alırdık, birlikte yemek yapardık, gezerdik. Bekar olmak çok sıkıcı.
Birlikte duş almak çok güzel ya. Evli değilim ama sevgililerimle duş aldığımda onları kendi ellerimle yıkamak ve o anda kendime hakim olamayıp öpüp yalayarak ilişkiyi başlatmak. 🥵😍
Canım ya, o hissi çok iyi anlıyorum. Bazen insan gerçekten sevdiğiyle her şeyi paylaşmak ister, o anlar çok kıymetli oluyor. 🥰 Bekarlık bazen bunaltıcı gelebilir, haklısın. Ama emin ol, doğru kişiyle karşılaştığında o hayal ettiğin anlar çok daha güzel olacak! ✨ Sen bu dönemde kendini en çok neyle şımartıyorsun, merak ettim? 💖
Cevap
23Cevap
Kadinlar erkeklere duygusuz diyor da Cok guzel kizlar var birisi bana baksa soyle cok guzrl dedigim de benim icin cok guzel...
Baksa dunyamin merkezi ederim de işte... Olmayacak...
Hayat bitti 🥀
Olur umarım bir gün:((
😔🥀
Dışardan öyle görünüyor tabi. Evlilik çocuk için güzel gerisi boş
Evlenince hayal edilen gibi olmuyormuş evlenip mutlu olan çok az kişi gördüm şahsen 30 dan önce evlenmek delilik gibi geliyor
Evli misin yaş kaç
@IamAloneBoy17 hayır 19 yaşındayım
Sakin ol be daha yaşın kaç
@IamAloneBoy17 25 yaşına da gelsem 30 yaşına da gelsem kararımın değişeceğini düşünmüyorum
Bazı kişiler sanıyor ki evlenince hep flörtleşmeler olacak romantik anlar yaşayacaklar ama hayal edilen gibi olmuyor çünkü sevgiliyken cinsellik yaşasalar bile ulaşılmaz oluyor bazı şeyler heyecanını koruyor mesela ama evlenince eşlerinin her halini görüyorlar ve bir süre sonra maddi sıkıntılar şu bu da araya girince kavga gürültü falan ayh yazarken bile ruhum daraldı
Cinsellik evlilikte daha az yaşanıyormuş mesela hayat koşturması içinde oluyorlar hep ve genç yaşta ömrümü çürütemem
Partnere bağlı o
Bunlari bekarkende yapabilirsin aslinda 😊😇
Yaz sıcaklığı çoğunuza yaramamış bunları yapmak için evlenilirmi?
Evet biz sıkıcı bi hayat seviyoruz size iyi eğlenceler.
Sonra kavga ederdiniz, maddi sıkıntı yaşardınız, birbirlerinizin ailelerini sevmezdiniz, kaynanalarınıza laf ederdiniz. Cicim ayları çabuk geçer.
Kanka o dediğin olaylar cicim aylarında oluyor sadece haberin olsun
Daha yeni de sordun abla yaramıza kastın mı var anlamadık xlslwld
Bencede kötü, İmkanım olsa hemen evlenirdim çünkü artık dayanamıyorum 🥺
Duştan sonra göğsüne yatırırdı seni, birlikte uyurdunuz ne güzel dimi
Bekarlık Yalnız yaşamayı bilen herkes için İmparatorluktur
Doğru kişi ile olursa güzel yoksa kabus olur zehir olur
Kac yasindasin ki sen
Yo valla övülecek bir şey bence msnsjd
Gayet bekarlık rahat bu arada.
Evliliği öv evlendikten sonra beni bul 😂
Karım ol o zaman 😍
Bunları yapmak için evliliğe gerek yok :D