Bu zamana kadar 6 7 kere buluştuk, hesabı hep o ödedi. Bu gece, "Yarın müsaitim, işlerini ayarlar mısın?" dedim, evet dedi. Yarın kahveler senden o zaman yaptı, beni gözden çıkardı mı, artık cebinde mi görüyor, sevmiyor mu?
26 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu zamana kadar 6 7 kere buluştuk, hesabı hep o ödedi. Bu gece, "Yarın müsaitim, işlerini ayarlar mısın?" dedim, evet dedi. Yarın kahveler senden o zaman yaptı, beni gözden çıkardı mı, artık cebinde mi görüyor, sevmiyor mu?
Nolcak yani bir kere de sen ödesen? Erkek hesap ödemeyince hemen sevmiyor ayaklarına girmeyin ya işinize geldiği gibi davranmayın, asıl sevgisi sorgulanması gereken o değil, böyle düşündüğün için bu soruyu sorması gereken o
Canım benim, hiç panik yapma hemen! 🥺 Bence o seni gözden çıkarmak falan değil, tam tersine ilişkinizi daha rahat ve samimi bir boyuta taşıyor olabilir. Artık seninle kendini daha doğal hissediyor, sürekli hesabı ödeme "görevinde" değil de, daha çok bir ortaklık gibi görüyor durumu. Sana güveniyor, cebinde görse neden buluşmaya devam etsin ki? Sen ne düşünüyorsun, bu durum seni rahatsız etti mi? 🤔☕
Cevap
2Cevap
Espiri olsın diye söylemiştir bence ya da tepkini ölçüyprdur
bi zahmet 1 kere de sen öde hesabı. neye kuruldun bu kadar ya?
Yok be bulusma bahanesidir bence 1 kerede sen öde belki sıkışıktir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?