Benden tam olarak ne istiyor?

biz bir kaç yıldır tanışıyoruz aynı iş ortamındayız flört ediyoruz ama bayadır çok açık açıkta bir çok şeyi konuşuyoruz kendisi evlilik düşünmüyor o sorumluluktan korkuyor ben ise öyle bir kız değilim ilişki ondan sonra yürürse evlilik isterdim. Beni oyalıyor bi böyle bi şöyle ilişki yok ama her gün iletişimdeyiz her gün yazıyor videolar yolluyo konuşuyoruz her neyse biraz tartıştık bir kutlama vardı beraber gittik sonrasında biraz yakınlaşma oldu yanaktan öptü boynumdan sarıldık delirdiğini söyledi lütfen bana git de gideyim dedi çok duygusal ama büyük enerjili bi şey vardı daha fazla bir şey olmadı müsaade etmezdim zaten ama ertesi günü kolu açıldı kıskandım ve bana hani ilişkimiz yok dedi bu da zoruma gitti haklısın dedim ve soğuğum eskisi gibi değilim ona. O da farkında her neyse ben aklının eski sevgilisinde olduğunu düşünüyorum ve bekliyor kız geri dönsün diye iyi tamam bekle ama ben oyuncak değilim beni bırak diyorum hani ne anlamı var bu yazışmanın konuşmanın sürekli takılmanın bana bu kadar bağlanmanın bana sana deli gibi bağlanıyorum bu iyi değil diyor ben de mesafe koyuyorum ama kendisi yine de yazıyor normale döndürmede devam etmek istiyor böyle ama mutsuzum ne istiyor benden ne ben onun istediği gibi free takılırım ne de o ciddi ilişki istemez birbirimizi yoruyoruz hepsi bu ama o anlamıyor

Benden tam olarak ne istiyor?