Ben hata yaptığımın farkındayım popon fazla kaldırdım ama utanıyorum ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
27 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başka birini bul, illa uzun süreli bir ilişki olmak zorunda değil. İnsanlar peşinden koşan kişiyi başka birisiyle görünce dürtüleri dolayısıyla içten içe kıskanır. Daha dün peşimden kopuyordu, bugün yüzüme bile bakmıyor. Tamamıyla o kişiye sağlam bir tokat olur!! Ki kadınlarda erkekler de buna her zaman düşer😃
Bizim konu çok başka 🥺 şu an ağlıyorum biliyor musun ne yapacağımı bilmiyorum
Yapacağın iş basit, kendi özgü enini yitirme, kendini oyalayacak yönlere git, konser olur, sinema olur, tiyatro olur. Bu havada kurtulmak için biraz uzaklaşman lazım normal yaşantından
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal ama üzülme lütfen. 🥺 İnsanlık hali, hepimiz hata yapabiliriz ve önemli olan bunun farkına varmış olman. Şimdi tek yapman gereken bu durumu arkanda bırakmak ve kendine odaklanmak bence. O kişiyi her yerden engelle ve bu konuyu tamamen kapat. Yeni başlangıçlara yelken açma zamanı! ✨ Bu durumdan ders çıkarman en güzeli, sence de öyle değil mi? 😉
Cevap
3Cevap
Vazgeç, istek atma önüne bak
Bu saatten sonra istek atamam ki zaten
Başkasını bul önüne bak yani
Artık bir şey yapma sessizce uzaklaş ordan
Ya çok zoruma gidiyor şu an oturmuş ben kimimki diyorum ağlıyorum nefes alamıyorum hiç mi istediği olmaz bir insanın kimse beni anlamıyor 😔
Sen olmicak olanı zorluyorsun yoluna devam edip önüne çıkana şans ver sana iyi gelicek o değil sana iyi gelicek ola o bulup mutlu ol ve buna zaman ver
Bunun bir çaresi yok mu pişman olsun istiyorum ya demedi ayıptır niye kızı ona yönlendireyimki ne gerek vardı ki öyle yapmaya 28 yaşında adam
Adam olamamış demekki ama sen ona hiç yanaşma intikam pişmanlıktır
Ne yaparsam pişmanlık değil de aklına gelirim sence
Onun senin için uygun biri değil yanlış bir seçim olduğunu anlaman gerek her insan yalış seçim yapar ve deneyerek doğruyu bulur
Kötü olmuş
Girursuzsun diyorlar bana 😔
Bence gurursuz değilsin sadece duygularımla kelepçe vuramadın o kadar en azından cesur olduğunu söyleyebilirim yapmacık olmamışsın yani içindeki duyguları söylemişsin ama karşı tarafın bir sevgilisi olması ve sana cevap vermesi kötü olmuş
Ya ne gerek vardı sevgilisini bana yöndedirmesine 28 yaşında adam yaptığı hoş değil di kendimi çok kötü hissediyorum bı ay kendime gelememki nasıl çalışacam bilmiyorum
Bence böyle olması daha güzel olmuş en azından karakterini anlamış oldun, kendi sorununu çözemeyen başkalarından yardım aman insanlar daha büyümemiştir, o çocuğu da o kızı yönetiyordur artık bütün ip elerine vermiştir
Ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum
Öyle bir insanla zaten geleceğin olamaz o zaten böyle yaparak karakterini belli etmiş bence tamamen onun olmadığı yerlerden gitmediği yerlere gitme uzaklaş kafanı toparla ne bileyim farklı şeylerle ilgilen o kesinlikle kendini küçük düşürme yani onlara karşı ezik olma
Ben pişman olmasını istiyorum 🥹 yinede çok teşekkür ederim
Gerek yok seni istemeyen biri pişman olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?