Aşk İlişkileri konusunda 660 cevap paylaştı. Bazen bazı şeyler olmuyorsa korunduğumuz için diye düşünürüm.
İnsana insan lazımdır. Ama seni sevecek senin kadrini bilecek üzmeyecek birileri olacaksa.Uzun zaman ben de yalnız kaldım. Bu süre kendim için müthiş verimli geçirdiğim zamandır.
İnsan ne zaman doğru insanı bulur biliyor musun kendine yatırım yaptığı ve en iyi versiyonunu bulduğu zaman. Güzellik harika ve birçok kapıyı da açar ama sempatiklik, iyi huyluluk, iyi karakter, güzel bir enerji insanları sende kalıcı yapar. Sevgili bulmak için o enerjiyi vermen lazım. Sana katılıyorum bazen bu kızlar bu adamlarla nasıl ya diyorum ama kadınlarla konuşunca anlıyorum. Hem akıllılar hem de müthiş enerjileri var. İlişki yapmak zor değil ama doğru insanı çekmek önemli. Değişik ortamlara girip, farklı insanlarla tanışmalısın. İyi insanlar var. Sadece ortada değiller.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Tanrı hikaye artık benim için, sonunda doğru bilgiye vardım diye değerlendiriyorum; olsaydı bu kadar yalvarış yakarışa kulak verirdi, madem merhametlilerin en merhametlisi kendisi, azıcık merhamet eder fırsatlar verirdi, elimden tutardı. Zalim, gaddar, merhametsiz, üst düzey adaletsiz bir tanrı kavramı kelime anlamına terstir, dolayısıyla çelişki nedenli varlığı mantık dışıdır. her şey rastgele oluyor, ya da seçimlerimize göre şekilleniyor tesadüflerle karışık
02 Yorumla
Soran10 güİmtihan dünyası cennet/ cehennemi bu dünyadaki eylemlere göre yarattı fakir olanlar öbür tarafta mutlu olup zengin olucak onların imtihanıydı bu
- 10 gü
İmtihana ne gerek var ki? Üstelik birini zenginlikle ve sebepsiz, yine diğerini fakirlikle yine sebepsiz, adil olmayan şekilde? Mantıklı bir açıklaması yok gibi, o yüzden
Aşk İlişkileri konusunda 560 cevap paylaştı. Yorumlara baktımda güzel olduğunu iddia ediyorsun eyvallah güzelsindirde ama kendime denk bulmuyorum veya beğenmiyorum demişsin diğer erkekler için bence bu birazcık egolu olduğunu gösteriyor bunun yerine kendi kafama uygun kendimle uyumlu biri karşıma çıkmıyor dersen daha olumlu ve güzel bi cümle olur (sadece tavsiye)
13 Yorumla
Soran10 güKelimelerdir takılmayalım🙏🏼 tamda bu kız buna nasıl bakmış denecek tipler cesaret edip hoşlanırken çıkma teklifi ederken benim beğendiklerim aşırı yakışıklıda olmamasına rağmen olmuyor bunu demeye çalışmıştım🙏🏼🤗
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, güzelliğinle ışıl ışıl parladığına eminim! ✨ Belki de evren sana en özel, en muhteşem aşkı saklıyordur, kim bilir? Bence sen bu süreçte hayatın ve kendinin tadını çıkar, bol bol gül eğlen! 💖 Doğru kişi geldiğinde zaten kalbinin ritmi değişecek, o zaman anlayacaksın! Sen bu arada hayatında neler yapıyorsun bakalım? 😉
023 Yorumla
Soran9 gü@Berat06905 kes la
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen9 güAy valla hiç gerginliğe gerek yok! 💖 Enerjimiz yüksek olsun hep! ✨
- 9 gü
😂😂
Soran9 gü@Berat06905 😂😂
- 9 gü
Ankara da olsaydin güzelliğini severdim
Soran9 gü@Berat06905 Ankara’da olmadığımı kim dedi güzelliğimi seviceksen olmaz ya😁
- 9 gü
Karapürçek ben sen
Soran9 gü@Berat06905 kavga ediyorduk nereye anlaşıyoruz😂😂
Soran9 gü@Berat06905 ver sen yazıyım fake verme ya
- 9 gü
Yüzümü atayım anlasalim küslük bitsin 😅
Soran9 gü@Berat06905 aramızda yaş farkı çok vazgeçelim
- 9 gü
22 yim ben?
- 9 gü
Sen.
Soran9 gü@Berat06905 uydurma 24 değil misin 22 5 yaş var aramızda öyleysen
- 9 gü
Yanlış yazmisim oraya 22 ben
- 9 gü
Hem yüzüm cocuksu 19 gözüküyorum
Soran9 gü@Berat06905 benlik sıkıntı yokta neyse gizlenemyiyor musun yaz burdan gondereyim
- 9 gü
Gizleyemiyorum burdan
Soran9 gü@Berat06905 gercegini yazsan ne güzsl olur gizlenebiliyorsun diye biliyorum zaten
- 9 gü
Hayır gizlenemiyorum bu kısımdan
- 9 gü
Sildiğin yerden oluyordu
Soran9 gü@Berat06905 suçluyum yani öyle mi
Soran9 gü@Berat06905 okuyo musun bu arada bölümün ne
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 güGüzeller yalnız oluyor ama dışarıdan gören bunun sevgilisi var kesin diye kendini kandırıyor
45 Yorumla
Soran10 güGerçekten öyle doğru
- 9 gü
Gel tanışalım kahve içelim desem yüzümüze bakmazsınız burada ahkam kesiyorsunuz
- 8 gü
Erkekler sürü halde peşimizde olduğu için yüzünüze bakmıyoruz :)
- 8 gü
@UykucuHilal çok üzüldük
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
9 güGüzel olduğunu başkaları değil de kendin söylediğin sürece bu durumda olacaksın
11 Yorumla
Soran9 gü@tanısanseversinya yok ya kim dedi
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 10 güBencede ondan 😄
Aman sevgilisi olup mutlu olan çok mu var sanıyorsun kafanı dinle işte ne güzel13 Yorumla
Soran10 güÇok sıkıldım kız kaç yıldır böyleyim insanın sevilme ihtiyacı geliyor
- 10 gü
Elbet çıkar karşına yaa
- 9 gü
İnsan sevilmek istiyor ya
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Allah güzelliğini korusun.. güzelsen
01 Yorumla
Soran9 güAmin inşallah🙏🏼
9 gü
Soran9 güAçılmıyor
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. yooo. bence toplum artık yalnızlastı. bende yakısıklı erkekim ama olmadı yani yıllarca. işim mesleğim güzel maasım var. fitim spor yapıyorum.
01 Yorumla
Soran9 güSen teklif ediyorsun ya kardeşim bırakın kızlar desin bunu
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Güzelliğin ilişkiyle ilgisi olduğunu düşünecek kadar düşük zekalı olman tamamen yavrucum, başka neden araman yersiz
01 Yorumla
Soran9 güTek güzellik yok cano her yere salça olma bas git şimdi slk sadece yazdıgımızla varız sanıyor sen önce o boynunu düzelt engelli gibisin
Aşk İlişkileri konusunda 540 cevap paylaştı. Vay be kıza bak denecek gibi bir güzellikten bahsediyorsak, yaklaşmaya korkan çok oluyordur. Ondan olabilir.
01 Yorumla
Soran9 güBen bilmem o kadarını
- Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı.
10 güBu zamanda bence koruyor vardır bi hikmeti. Saldık mevlam çayıra onları kontrol edemiyorum bari kızımızı koruyayım diye düşünmüş olabilir.
01 Yorumla
Soran10 güUmarım öyledir 🙏🏼🤗
9 güBeklentilerin yüksek olduğu için olabilirmi acaba çoğu kadın kriter ariyo
14 Yorumla
Soran9 güAşkım istediğim kişiler olsun yeter aslında ama olmuyor 😂
- 9 gü
Iste tam olarak anlatmak istediğim bu istediğin kişi olmadığı için olmuyo sevgilin bence etrafında seni seven birileri olmali
- 9 gü
Birazdan dolarlar zaten burayada
Soran9 güAşkım soruyu atalı çok oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 güGüzel kizlarin sevgilisi olmaz zaten 😃 ṣans eseri biriyle tanıṣırsın o da senle evlenir. Güzel kizin sonu böyle biter.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
9 güSadakanı eksik etme. Fakirleri sevindir, yetimleri giydir
07 Yorumla
Soran9 güHocam 7 aydır 10 u geçmiştir🙏🏼
- 9 gü
7 ayda 10 sevgili. Aynı anda mı yoksa aralıklı mı
Soran9 güSadakadan bahsediyorum
- 9 gü
Fakir erkeklerle mi flört ediyorsub
Soran9 güFakirleri sevindir yetimleri giydir dediğiniz neydi hocam sizin
Soran9 güSiz sadakadan bahsetmediniz mi nereden geldik sevgili olayına
- 9 gü
Ben deli hocayı. Eğlenmeyi severim. Sende eğlen coş işte kiboş
9 güDediğin gibiysen bazı özgüvensiz erkekler açılmaktan çekiniyordur sevgilin vardır zaten diye.
02 Yorumla
Soran9 güE ben bu döngüden nasıl çıkıcam
- 9 gü
Dostum türkiyede yaşıyorsun ilk adımı sen atarsan zaten geri adım atacak erkek çok az ha ma kaçı kalitelidir veya kriterlerine uygundur bilemem. Benim de eskiden kült kalıplarım vardı kendi fenotipime benzeyen kişileri istiyordum, ten uyumu arıyordum vs sonra oluruna bıraktım. Ama hala sanki tabularımdan kurtulabilmiş değilim. Dışarıdan birlikte fena uyuşuruz gibi düşündüğüm kızlarda şansımı denemekten çekinmem ancak işte bu tabularla bulması zor oluyor.
Gizli Üye(25-29)9 güBir arkadaşın yorumunu okudum 1 sevgilim oldu demişsin bence geçmişte hayatına biri girdiği için albenin azalmıştır çünkü erkek g@vat değilse geçmişinde kimse olmamış olanı ister
09 Yorumla
Soran9 güAlakası yok ne alaka 😂😂
Cevap sahibi9 güNe demek ne alaka?
Soran9 gü1) sevgili olunca ne alaka kardeşim olmakla herkesin sevgilisi olmuştur ben bişey yaşadım mı dedim
Cevap sahibi9 güKızlar neden yalan söyler oldu sence bi düşün geçmişinde sevmiş birini de bakire bile değil de ilkim sensin diye kandırır her erkek kızların ilki olmak ister ya da dürüst olanı ister
Soran9 güBişey yaşamadım diyorum y
Soran9 güzaten uzaktan biri ne alaka nasıl anlasın öyke bile olsa her türlü boş yorum
Cevap sahibi9 güUzaktan demiyorum sadece yüzyüze ilişki
Soran9 güTamam bends onu diyorum
Cevap sahibi9 güAyrıca sen hiç öpülmedin mi geçmişte
- Aşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı.
9 güOlmak istemeyene kim ne yapabilir? Benim de yok ama olmasını istememe rağmen olmuyor. :)
04 Yorumla
Soran9 güİstiyorum
- 9 gü
Gerçekten istiyor musun?
Soran9 güEvet
- 9 gü
Ben de çok olsun istiyorum. Aylardır boş beleş insanlarla vakit kaybettim burada. Öyleyse birbirimizi yakından tanıyabilir miyiz? Belki uyumluyuzdur ve birbirimizi tamamlarız. :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 güO fa bir ihtimal ya da sandığın kadar güzel değilsin
010 Yorumla
Soran9 güYok baya güzelim
- 9 gü
Bilemem de.. Belki de egoist olduğun için
Soran9 güEgoist yeni yeni olmaya karar verdim 4 yıldır yalnızım ben
- 9 gü
Kaç yaşındasın
Soran9 gü18
- 9 gü
Daha gençsin ama ya 14 15 yaşında sevgilin olmaması çok anormal değil sanki
Soran9 gü13 te bile vardı ya😂 14-15 günümüz gençleri için çocuk sayılmaz artık
- 9 gü
Çocuk demek istemedim de.. Olmayabilir onu demek istedim. Şu an üni mi okuyorsun
Soran9 güBu sene bakalım inş
- 9 gü
Sınava girdin.. nasıl geçti
Aslında buda iyi bir bakış açısı bende yanlızım ama hiç böyle düşünmemiştim
04 Yorumla
Soran9 güSiz böyle düşünnmeyin bize çıkma teklifi eden yok diye düşünüyoruz zaten erkekler ediyor ya sevgili arkadaşım
Soran9 güBuradan mı arıyorsun sen 😂
9 güİşte güzellik tek başına yetmiyor. Tahammül edilebilir de olmak lazım
04 Yorumla
Soran9 güÖyleyimde neyse
- 9 gü
Emin değilim
Soran9 güSenin emin olmana gerek yok kimim neyim bilmiyorsun boş yapma
- 9 gü
Bilmediğim için öyle dedim ben de
9 güSevgilim yok konuştuğum çok ama içlerinden birini bu sevgilim diye cikaramiyorum birde rahata alıştım kimseye hesap vermek istemiyorum
00 YorumlaBelkide Allahın sevgi kulu sen değilsin erkekler onları koruyordur 😂
07 Yorumla
Soran9 gü😂😂 sus lan😂
Soran9 güYok tam tersi oluyor kendimizden düşük birine şans verdiğimizde aldatıyorlar bana herkes bakar özgüveni oluyor çünkü
Soran9 güBen ben 😂
10 güMaşallah Allah hepimizi korusun erkeklerden sjsjsjs
01 Yorumla
Soran9 güAmin 😂🤗
- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
10 güBenzer şekilde ben de kendim için düşünüyorum. Bu zamana kadar doğru dürüst bir ilişkim olmadı ve bir yerde olmuyor ise, vardır bir hayır diyorum. Kısacası vitesi artık boşa aldım. 🙂
00 Yorumla
10 güHayırlısı nasip olsun çok takılma. Güzel Kızları boş bırakmazlar, sen kendine yakışanı seçersin.
01 Yorumla
Soran10 güEvet doğru bu aslında ama kendimizle hem tip hemde karakter olarak yakışan biri çıkmadı 4 yıldır yalnızım ve artık batıyor bu durum bana biriyle sevgili olmak istiyorum 🙏🏼
10 güBende arkadaşım olmasını istiyorum arkadaşım olur musunuz eğer sizde isterseniz tabiki
02 Yorumla
Soran10 güNedenn
- 10 gü
sevgilim yok dediniz onun için yazayım dedim
10 güAferin işte olaylara hep böyle bu yönden bak 😅
02 Yorumla
Soran10 güSus kız😂
- 10 gü
🤣
10 güSoğuk ve mesafelisindir belkide ondan kimse yaklaşmıyordur
04 Yorumla
Soran10 güHerkesle çok samimi olursakda olmaz
- 10 gü
Serseri cüretkar tiptekiler sana yaklaşır. Efendi tipler yaklaşmaz
Soran10 güNeden
- 10 gü
Efendi olan bir erkek bir kıza kolay kolay yaklaşamaz. Hele soğuk bir kıza asla yaklaşamaz. Serseri olanlar her kıza yaklaşır ve çoğu zaman tavlar hiç şaşmaz
Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. mümkün. devir ve insanlar oldukça kötü. düzgün birini bulmak büyük mesele. bu açıalrdan düşünürsen tespitin yerinde olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.
10 güYok sen istesen elini sallasan ellisi istemiyorsun :)
02 Yorumla
Soran10 güBenim istediğim olmayacaksa olmasın🙏🏼
- 10 gü
Tabikide öyle bence uzak durman daha iyidir dediğin gibi bir süreliğine korunuyorsun sjsj
- Aşk İlişkileri konusunda 472 cevap paylaştı.
10 güOlabilir belki ya da Nasibin seni bekliyordur Vallahi ben de 29 yaşındayım bakirim ve hiç sevgilim olmadı yani bende öyle düşünüyorum artık:(
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. evet bencede güzel bir düşünce bazı yalnızlıklar koruma amaçlıdır
11 Yorumla
Soran10 güUmarım öyledir
Gizli Üye(25-29)10 güAnlatmak istersen dinlerim ve ben böyle düşiniyorum tam olarak
11 Yorumla
Soran10 güNe anlatabilirim ki bayadjr böyle bu
Gizli Üye(18-24)9 güSevgili kulu olsaydın karşına beni çıkartırdı. 😅😁
02 Yorumla
Soran9 güHmmm
Cevap sahibi9 güBenimde mi bu yüzden sevgilim olmuyor acaba
Gizli Üye(18-24)10 güGöreceli kavram kime göre güzelsin neye göre güzelsin
01 Yorumla
Soran9 güGüzel bakan gören herkes için öyleyimdir
Gizli Üye(36-45)10 güBizim gibi itten köpekten koruyordur seni. Senin nasibin yurtdışındadır
02 Yorumla
Soran10 güAlla alla düzgün olunda beni yormayın yurt dışı falan
Cevap sahibi10 güDüzgün olamayız biz buyuz işine geliyorsa
Gizli Üye(30-35)9 güAslında yalnız değilsin 😂 ben de aynıyım 😒
00 Yorumla
9 güGuzel oldugun icin sevgilin yok zaten guzele “o bana hayatta bakmaz” dedikleri icin kimse adim atmaz.
01 Yorumla
Soran9 güEee napıcam sonsuz döngü
Gizli Üye(25-29)9 güBende evlilik isteyen normal bir tipim var ama maalesef diğer yarımı bulamadım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 güEn yakın zamanda sevgili edin ve evlen 👍
Hiç bir erkek cezasız kalmamalı.
03 Yorumla
Cevap sahibi9 gü@Hayriby Yooo bekarım ve Sadece ben bekar takılmak istiyorum 🤣😅🤣😂😂🤣
Allah çirkin kısmeti versin diye bir söz var. Hala sevgilin yoksa bir bildiği vardır çevrendekilerin 😀😀
00 Yorumla
9 güSevgilin olmasa daha iyi bence benimde şuana kadar 1kere oldu olmamasi daha iyi inan haram sevdadan mutlulukta bekleme şahsen
00 Yorumla
9 güNe güzel işte evlenmeden manit iyi değil hep çıkar ilişkisi arıyorlar
07 Yorumla
Soran9 güAynen doğru diyorsunda evlenmeye 20 yıl falan var minimum o kadar yıl kimse olmayacak mı ya karşıma cinsellik istemeyen biri çıkartsın bari
- 9 gü
Abla ne yaptın aq 5 yaşındamısın ne 20si
Soran9 gü30 Dan önce evlenmem desek yine bi 14 yıl falan oluyor
- 9 gü
Oha 16 mısın
Soran9 güHesap hatası😂 18
- 9 gü
He iyi olur ya daha gençsin boş ver acele etme hayatı yaşamaya bak
- 9 gü
Sen misin o
Erkeklerle kim uğraşıyor ya bende hiç yapmadım konuşmak isteyen varda üşeniyorum
01 Yorumla
Soran9 gü😂😂
Gizli Üye(18-24)10 güHayatında kaç sevgilin flörtün konuştuğun filan oldu
24 Yorumla
Soran9 güFlört instadan çok yazıyorda ben pas vermiyorum saçma buluyorum flört olayını 1 tane gerçek anlamda sevgilim oldu
Cevap sahibi9 güÖzel değilse onunla neler yaşadın öpülme filan dudaktan öpüşme dudaktan yanaktan öpülme sarılma el ele tutuşma oldu mu hiç
Soran9 güNapcan kızz
Cevap sahibi9 güSormamı neden bu kadar yadırgadın benim ciddi ilişkim oldu mesela gizlisin zaten
Bulaşan eden de yoksa tam bir sevgili kulu olmuş olabilirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
9 güMuhtemelen öyle djdjd
12 Yorumla
Soran9 güBak niye güldün avutma mı diyosun kendini şüphe düşürdün içime😂
- 9 gü
Yoo güldüm sadece
10 güBelanımı arıyosun sus nazar edicen kendini
11 Yorumla
Soran10 güahahaha aman aman🧿
9 güKendindeki soruna güzel kılıf bulmuşsun jsjsjsj
013 Yorumla
Soran9 güHangi sorun kanka
Soran9 güBen bilmiyorum bu biliyor salagga bak
- 9 gü
Jejsjsjs
Soran9 güBencede komik
- 9 gü
Tamam bi sal
Soran9 güKes la yazmasaydın yorum
- 9 gü
Sende paylaşım yapmasaydın. Jdjdjd Ergen muhabbetine döndü bu. Bildirimin geliyor bacım gider msn. ,
Soran9 güYa yazmasaydın kral yeni mi öğrendin burayı taktım şimdi sana napıcaz
- 9 gü
Bak paranoğım ben gece uykuma falan girersin deme öyle şeyler.
Soran9 güGüzellik görürsün işte ne güzel gözün gönlün açılır
- 9 gü
Jdjdjjs alemsin ama güzel olup da korkunç olanlarda var. Sen onlardansın kesin
Soran9 güDeli olduğum zamanlar oluyo o zaman Azrail gibiyim vakka doğru😂
- 9 gü
Azrail değil de 😈 lık var sende. Ben melek göreyim geceleri şeytan görmeye niyetim yok jdjskks
Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Benim karşı cins versiyonumsun desene
02 Yorumla
Soran9 gü@Semih6934 bunu erkekler böyle algılamasın siz ediyorsunuz zaten teklif
Ben neden hiç yalnız güzel görmüyorum acaba
012 Yorumla
Soran9 güSenin güzellik kavramın neyse artık
Soran9 güYalnızım kanka çokta güzelim başka tarafta kudur
Soran9 güYa sg Sen kimsin de değerlendireceksin
Soran9 güKudur
Soran9 güDoverim seni😘
Soran9 gü💞🙏🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 güBen de kendim için aynı şeyi düşünüyorum 😅
02 Yorumla
Soran9 güKardeşim siz çıkma ediyorsunuz zaten
- 9 gü
Tamam işte Allah koruduğu için kabul etmiyolar, eden de var arada bir ama olmuyo devam etmiyo bişeyler oluyo
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
9 güGüzel degilsindir
03 Yorumla
Soran9 güYok çok güzelim
- 9 gü
Sana öyle geliyordur. Guzellere her yerden yürürler, Instagram gerçek hayat vs vs
Soran9 güYürüyorlar instadan
Çok seçici olmandan kaynaklanıyor olabilir
01 Yorumla
Soran9 güSeçiciyim evet ama kendime yakışjlılık olarak ve karakter olarak uyan biri olmadığı için onlar olmuyor.
Hayırlısı olsun iyi birine denk gelde inşallah
01 Yorumla
Soran9 güAmin amin
10 güKeşke benim de derdim senin gibi olsa
01 Yorumla
Soran10 güKanka inan derdim bu değil keşke benimde tek bu olsa
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. şaka bi yana olabilir cidden. tevekkül et.
02 Yorumla
Soran10 güDaha ne zamana kadar böyle olucak acaba sağolasın 🙏🏼😂
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
10 gübi donem hepimizin dusundugu o soru ahshahs
02 Yorumla
Soran9 güHaa avutma kendini diyosun yani 😂
- 9 gü
yani nasip diyorum daha cok ahshahsh
Aşk İlişkileri konusunda 796 cevap paylaştı. Her şey seni üzmemek için
01 Yorumla
Soran10 gü😃🙏🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 480 cevap paylaştı.
10 güTabi seni en sona saklamiş 😂
04 Yorumla
Soran10 gü😃😃 sağolsun
- 10 gü
Ama arada bir elini aç Allah'ım beni unutma de 😀
Soran10 güValla bizim dualarıda kabul etmiyor gibi sanki anlamadım sevgili kul da değil miyiz acaba😂
- 10 gü
😂😂 olur ya hiçbir dua saklı kalmaz belki geç olur güzel olur şu an olanlar ne yapmiş akşama kadar yat kalk muhabbeti adını da aşk koymuşlar bekle ve yavaş adımlar ile ilerle olurun en iyisi hep yanında olacak arkanda duracak kişidir olmazlar ancak kendini seviyor diye kandırır sen onlardan olma
- Aşk İlişkileri konusunda 928 cevap paylaştı.
10 gübence güzelsin diye sevgilin var sanıyolardor
02 Yorumla
Soran10 gü🤦🏼♀️🤦🏼♀️
- 10 gü
görmek laızm :D
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
10 güKime göre güzel bemce ldkdkd
03 Yorumla
Soran10 güSen gördün mü mk
- 10 gü
Görmediğim bişeyin güzel olup olmadığını bilemem nerden biliyouruz senin çirkin olmadığını böyle sorduğunu kdkfkfk mk
Soran10 güTamam
- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne