Sevgilimle ilk defa buluşucaz ama elimde şu an para yok ne hediye olarak ne vericem?

Sevgilimle yıllar sonra buluşuyoruz bir türlü nasip olmadı, param olduğu zamanlar buluşmadık, şu an hem zamanımın kısıtlı olduğu bir işte çalışıyorum, yeni girdim, hem elimde para yok ve bir de haftada sadece bir gün iznim olup sabah 11'den akşam 11'de dönüyorum, bir şey almaya zamanım olmuyor. Eskiden çalıştığım yerlerde de param verilmediği için elimde şu an para yok, ailemden de istemiyorum, çok istedim, çok ihtiyaçlarım oldu napıcam? Yarın buluşucaz ve 300 TL'lik bir isim yazdırma bileklik siparişinde bulundum, o da yarın öğleden sonra gelecek ne diyim çocuğa, daha hediyen gelemedi mi ayıp olur mu veya çok mu ucuz gelir? Ayrıca biz ailemize söylemedik bir de isim yazılı bileklik nasıl takılacak, ben olsam yerinde tek takarım da, o akraba ne olduğu bir yerde çalışıyor takar mı sizce bilekliği kafamda binbir soru, yardımcı olun.

Sevgilimle ilk defa buluşucaz ama elimde şu an para yok ne hediye olarak ne vericem?