Arkadaşlar merhaba, çalıştığım iş yerinde aynı anda benden hoşlanan 3 kişi var. Sizce birbirlerinden haberleri var mıdır, ne yapmalıyım 😂
27 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hepsine yüz ver tek tek vakit geçir öyle kafede vs bowling vs gibi konuşmasını oturuşunu kalkışını değerlendir yakışıklı mı paralı mı bunlara bak sonra da hayatına birisini al. Evlenmekse derdin böyle yap ama takılmaksa eğer yasak aşk yaşa hepsinden saklayarak ahahhs ama parası olanı seç
Çok güzel söyledin ama 3 üde evli 😂😂😂 isim olamaz o yüzden ama garip geldi 3 üde fırsat buldukça yanasmaya çalışıyor haberleri varmıdır birbirlerinden acaba
Ayyyy en sevdiğim ya eevlliler demek ahahdmclx olsun denesene paralarını yersin en fazla ahahha yahu bunlar madem evliler evliyken nasıl yürüyolar ki sana ahhahd tuhaf. Ama dene
Abazalar çünkü evdeki eşlerine saygıları yok
Ayy bana paslasana ya mxlswöd ben onları ezer eziyet eder kullanırdım görürlerdi aldatmak neymiş ahahwbdn
Kraliçesinn yaa hakediyorlar ama gerçekten hepsiyle oynayıp bırakacaksın gorucekler dünya kaç bucakmış 😂
Ben de evli ya da sevgili olanlarla takılıyorum genelde ahajwnl
Bunları hakkı takılıp geçmek haketmiyorlar hicbiseyi 😂
Ayy gerçekten hayatım parasını yiyip işimi hallediyorum hahahah
Yorumlara baktım hepsi bi de evlilermiş... Şahsı adıma söyleyeyim benim etrafımdan 100 km bile önümden geçmelerine müsaade etmezdim, bana gelip benden hoşlandıklarını söylediklerinde onlara cevabım net bir şekilde"evli bir adamsınız gözümde fazla alçalmayın derdim". aman dikkat ette canım bu p*likler seni yakmasın..
Çok haklısınız ayrıca düşüncelerinizden çok asil bir hanımefendi olduğunuzu anlıyorum 🌺
Teşekkür ederim, canım benim; sizin inceliğiniz💗
Ayy canım benim, bu ne tatlı dert böyle! 😂 Aynı anda üç kişi mi senden hoşlanıyor, baya popülersin maşallah! Bence birbirlerinden direkt haberleri yoktur ama bir rekabet seziyor olabilirler, erkekler böyle konularda biraz sezgisel oluyorlar sanki. İş yerinde ortamı bozmamak çok önemli. Bence sen kendi sınırlarını çizip kimseye umut vermeden, işine odaklanarak durumu idare etmelisin. En önemlisi senin rahatlığın! Peki sen bu üç kişiden herhangi birine bir şey hissediyor musun? 😉
Cevap
17Cevap
Olabiliyor öyle şeyler ve en az birinin birbirinden haberi yoktur, saçma şeyler oluyor sonra kralını yaşadık daha yeni sayılır
Hmm öyle mi diyorsunn garip geldi bana da bencede birbirlerinden haberleri yok
boş ver devam et hayatına
Pekii
Kesin avrdir hamgimiz dusurcez diye iddiaya bile girmislerdir😀
Olabilir ya beklerim herşeyi abaza herifler garip geldi bana da bencede birbirlerinden haberler yok ama ileride olabilr
:)) bence vardir
Olabilir hiç belli olmaz bunların işleri
😀 yazik
İyi bir kadınla iyi bir erkek birlikte değildir. Çünkü kadınlar, kötü erkeklere aşık olup, iyi erkeklerle dertleşir.
Off ya böyle düzen olmaz olsunnnn
Açık ilişkiye sıcak bakıyor musun
olmaz mı vardır tabii iddiaya bile girmişlerdir ilk önce kimin tavlayacağı konusunda
Gerçekten mi ona göre ayık olayım ya 😂
kesinlikle buna emin ol. hepsine mavi boncuk dağıt , tabiri caizse göster ama verme. ya da git biriyle konuşurken yakında nişanlanacağım de bak bakalım öbürlerinin ne kadar kısa sürede haberi olacak 😀
Yaa çok güzel söyledinnn denicemm bunu 😂 ama bence haberleri yok birbirlerinden
ben var diye iddia ediyorum. yoksa üçü de mlın önde gideni demek ki.
Biri direk açık açık yürüyor biri beni deniyor yeşil ışık yakarsam oda koşacak öbürü biseuelr yapmaya çalışıyor 😂😂
hepsinin stili , tarzı farklı demek ki bu da kişiliklerini ele verir. bence , oyna dalganı geç. zeka sahibi olan kazanır. ya da hepsi kaybeder burada önemli olan senin varsa birisine olan niyetin 😀 hepsi tavlamak için uğraşıyor ama aslında sen kime istersen ona tavlatırsın kendini onlar tavladığını sanır.
ama aynı iş yerinde olmanın dezavantajı günün sonunda kalkar içlerinden biri ya da birkaçı şrefsiz çıkar adın haksız yere yyayılır.
Ondan korkuyorum işte ama haklısın takılıp geçmek gerek bunlar zaten insan yerine koyulmazz😂
gerek yok sonra milletin ağzı torba değil büzesin üç kuruşluk insanlar yüzünden başın ağrır canın sıkılır kendini ifade de edemezsin. dalganı geç ama hiç birisiyle özel olarak muhabbete girme.
Çok haklısın dalgayı geçip muhattap olmamak lazım teşekkür ederim tavsiyelerin içinnn
ben teşekkür ederim
insan kaynakları il mi ilçe mi?
İlçe
üniversite stajımı yapıyorsun
Evett
bu durum hoşuna gidiyor mu peki? yaşları kaç adamların
Off nesi hoşuma gidicek ya rahatsız edici bir durum yaşları da 40 var yani
Baydım bunların arasında ya 😂
belki ilgi alaka ve arzulanmak hoşuna gidiyordur
belki yane
belki sana iyle geliyordur
Ama farkedilmeyecek gibi değil ve artık sadece sözlü değil fiziksel olarak ta yakınlaşmaya çalışıyorlar
Dün bitanesi gece 12 de ne yapıyorsun yazmış
Hahahaahhahahaha
Allahın cezaları ya
Hiçbiri evliler zaten 😂
Olmaz tabiki adam zaten evli ben evli adamla ne yapabilirim
Kesinlikle haberleri vardır
Yaa öyle mi diyorsunn ama haberleri yok gibi geld bana şimdi yoksa da ilerdide mutlaka birbirlerinden haberleri olur
Üçüde haberlidir ve birbirlerine gıcıktır.
Hmm öyle mi diyorsunn ama haberleri yok gibi görünüyor şimdi yoksa bile ilerde haberleri olur bence
😂😂😂 hakediyorlar valla dalga geç diyorsunn
Eee doğru diyorsunnn
Ya ne özel olacak 3 ü de evli zaten abaza değersiz herifler ya stajım 1 ay zaten 1 ay eylerim geçiştiririm sonra uğraşamam
Borç para istediğim gibi hepsi benden uzaklaşırlar zaten gerek kalmaz biseye 😂😂
Gadasıı ben ev araba isterim de adam benden ne isterrrr 😂
Evet bu durum işime gelmedi amaa yaa 😂
Evet sorumlum sensin ona göre 😂😂
😂😂😂😂 tamam parayı da seninle kırışıyoruzz
Okeydirrrr
Sen kimden hoşlanıyorsun
Hiçbirinden 3 ü de evli zaten evliler niye böyle şeyler yapıyor hiç anlamıyorum
Evet çok karaktersiz insanlar abazalar
Bekarsa niye yanlış olsun canım bekar olsalar ben buraya sormazdım bile istedigimle devam ederdim evli oldukları için itici geliyorlar
hepsine aynı yere randevu ver
Hakediyorlar aslında 😂
:) evet yap bunu. uzaktan seyret videolarını çek hatta
Hahahahahahaha tam olarak yapılması gereken muamele bu 😂 aynı yere randevu vermek gerek
:) işyerinin en güzel kızı sen olmalısın :)
En genci benim
Ama şu ihtimalde aklıma geldi belkide o diğer sekreter kızlara da yapmışlardır 😂😂
:) aralarında kim ikna ederse iddiası olmasın :)
Iyy keşke hepsi dünyadan silinse hahahahahaha
:) deme öyle. lazım olurlar
Sanmıyorum ya 😂
aman büyük konuşma. başka var mı aday adayları? hangi şehirdesin
Ankaradayım evet bu hayata hiçbir konuda büyük konuşmamak gerek umarım hayat beni haksız çıkarmaz
Özür dilerim
Bilerek demedm uykum gelmiyor dedin diye öyle dedim sana
Gerçekten bilerek demdim daha yarın dediğimi yapacağız
Ciddi misin bu nasıl bir iş yeri
Milli eğitim de çalışıyorum insan kaynakları departmanında 3 kişi var bana yürüdüklerini fark ediyorum bilerek mi yapıyorlar birbirlerinden haberleri varmıdır acaba 😂
Bilmiyorum değişik bir durum güzel biriniz demek ki 3 kişi aynı anda yürüyor sen de birini seç 😃
3 ü de evli seçme ihtimalim zaten yok şuanda staj yapiyorum 1 ay idare edicem ama nasillll😂
😃😃 evli mi ona rağmen sana yürüyorlar değişmeli al 10 10 10 gün hepsinin gönlü olsun
😂😂😂 alemsin hakediyorlar ama takılıp geçmek lazım
😄😄 bencede hak ediyorlar onunlarla eğlenmek lazım
Ama onlar seni hak ediyorlar mı bilemedim🫣
Övdün mü sövdün mü beybisiii anlamadım yani 😂
Seni övdüm onları gömdüm 🫣😄😄
İnşallah öyledir yoksa bulurum seni 🔪😂
😄😄 diyorsun ben sana geleyim ekliyim mi
vardır kım atarsa o kazanır
Haberleri vardır yani 😂 garip geldi bana da
kımınle konusursan dıgerlerı kacar
Hmm çok garip geldi bana hepside ayrı telden çalıyor çok komikler 😂
adını cıkarmasınlar dıkkat et
Bende ondan korkuyorum ya aralarında anlaştıysalarr beni konuşuyorlarsa bu ihtimalde var
bırını sec
Ofiste kaçacak delik arıyorum 😂 hiçbirini secemem zaten 3 üde evli şu an staj yapiyorum 1 ay idare edicem artık 😂 ama nasillll
evlı mı
seks ıcın mı yazıyolar sanaa
Yani büyük ihtimalle zaten evli bu adamlar benimle evlenme niyetinde değiller doğal olarak geriye tek bişey kalıyor cinsellik
bakıre mısınkı sen
İddaa konusu gibi geldi.
Olabilir endişem o yönde daha sonra kendi aralarında benim hakkımda konuşuyor olabilirlerr o yüzden sormakk istedimm
Aaa bakk çok mantıklı
Hahaahahahahah benim zaten işim olmaz ki meraktan sordum
Metres olacak kadar yoklukta değilim
Evet karaktersizlik
Ben hiçbir kadına bu durumu yaşatmam kendimde o konuma düşmek istemem
Nerede yaşıyorsun ki
Nasıl güzelsen artık
Fazla abazalar bence 😂
Ne yani güzel değil misin şimdi
Güzelim bence güzellik göreceli bir kavramdır ama bunlarda baya abazalar bence
Bilinmez
Okey oynayin
Haberleri varmıdır birbirlerinden acaba garip geldi bana 😂
Vardır vardır
Hmm o zaman dikkatli olmak lazım bide ağızlarına sakız olmayalım 😂
Ya bırak ya nasıl dikkatli. olcan anlatsana bı 🤦♂️🤦♂️
Of gerçekten bu konuda çok şanssızım ofiste kaçacak delik arıyorum kimin odasına girsem sıkıntı bilemiyorum yani geciciyim Allah'tan 1 ay
Sonra napcan tek tek buluscan mi hepsiyle
İyy hayır tabiki iş dışında görüşmem canım herifler
Ney herifler sende var ya
Çirkef herifler yazmışım klavye canım herifler yapmış 😂😂😂
Kahkaha attım 😄😄😄
Sırayla ver 😂
Haahahahahahahahaja
Versen olur mu yaparlarmı sence
Onlar dünden razı ya 😂 ama haketmiyorlar
Açıkmı giyersin peki
Çok değil ya
Gt yaparmısın bişey sorucam