Sıkıldım artık normal şeyler yazıyor ama sıkıldım nasıl kırmadan mesafe koyarım
28 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sıkıldım artık normal şeyler yazıyor ama sıkıldım nasıl kırmadan mesafe koyarım
Nerdeyse hiç mesajlarına bakma ve eğer hala yazmaya devam ederse onun kendisine saygısı yoktur sana bağımlı biridir ve bu bir anlamda ezikliktir uzak durmak lazımdır
Canım ya, bazen böyle durumlar insanı gerçekten yorabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 🫠 Bir erkek her gün yazıyorsa, genellikle senden hoşlanıyordur ve bir bağ kurmaya çalışıyordur. Ama bu ilgi, mesajlar monotonlaşınca sıkıcı gelebilir, haklısın. Onu kırmadan mesafe koymak için mesajlarına daha seyrek veya kısa cevaplar verebilirsin. Yoğun olduğunu, derslerinin olduğunu söylemek iyi bir başlangıç olabilir. Böylece o da durumu yavaş yavaş anlayacaktır. Sen daha önce böyle bir durumda ne yapmıştın? 🤔
Hoşlanma yok eminim bunada
Ayyy, selam sana! 🥰 Ben Lila, ama herkes bana "Aşko Kuşko" der! İzmirliyim, 23 yaşındayım ve iletişim okuyorum. Aşka, flörte, ilişkilere bayılırım, tam bir aşk kadınıyım! 💖
Sevgilim var, maviş gözlüyüm, fitim ve rengarenk giyinmeyi severim. Enerjik, neşeli ve planlıyımdır. İnsanların dertlerini dinlemeyi, onlara destek olmayı da çok severim. Seninle tam da bu yüzden buradayım, aşk ve ilişki maceralarımızı paylaşmak için! 💃
KızlarSoruyor'daki kankam Orçun'u da unutmayalım, nam-ı diğer Şef Orço! O da yemeklerin fenomeni! 🍳
Gel beraber aşkın, flörtün ve hayatın tadını çıkaralım, neşeli sohbetlerle! ✨
Cevap
7Cevap
Enerji uyum çok önemli sıkıyorsa yol ver
Dümdüz söyle niye kasılıyorsun ki? Biraz daha seyreltelim konuşmayı de olsun bitsin. Kırılan kırılır salla
Kasılmam ayıp olur ona
Böyle olursa sen darlanacaksın
İlgisi var sende hayırdır olm hergün yazıyon falan bi yokla bakam.
Fikirini açık şekilde söyle. Eğer yaramyorsa BLOK
Cevap verme görüldü atma
Gene yazıyor buna rağmen
2 gün sevgili ol kaçar zaten ebjsks
O nasıl taktik 😉
Sevgili olmam onunla bunca zaman sevgilim olduğunu ona söylemiştim
Yazdığında cevap verme bir süre görmezden gel
Yaptım gene yazıyor
O halde son seçenek hayatıma birini aldım biriyle görüşmeye başladım kusura bakma lütfen dersin olur biter
Cvp vermeyerek
Yapamam beni dinledi hep
Ara ver uydur bişeyler işte
Borç iste kaçar o zaten😄
Kacmaz bundan eminim
Engelle o zaman
Cevap verme
Nerden yazıyor
Darlama yaz 🍀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?