Aşık olduğum birini bir sebeple kaybedersem çok içim acır diye hayatım boyunca kimseye aşık olmadım. Herkesi gözümde küçülttüm. Hep kötü yanlarına odaklandım ve aşk beni teğet geçti. Yalnızlık ile baş etmek çok daha kolay.
8 gü
Aşık olduğum birini bir sebeple kaybedersem çok içim acır diye hayatım boyunca kimseye aşık olmadım. Herkesi gözümde küçülttüm. Hep kötü yanlarına odaklandım ve aşk beni teğet geçti. Yalnızlık ile baş etmek çok daha kolay.
Reis herkese s i k t 1 r i çekersen tabi kimse olmaz. Yalnızlıkla baş etmek daha kolay diyorsan doğrudur kendi çapında. Ama bana göre kolay değil. İnsanlar gençliğine güvenip belli bir yaşa kadar bu düşünceyle hareket ediyorlar. Sonra yalnızlık boşluğuna düşüyorlar ve sonradan pişman oluyorlar. Umarım pişman olmazsın kararından.
Hep kacar herkesin kotu yanina odaklanirsan hicbir zaman dogru sevgiyi bulamazsin herkesin bir kusuru var kimse kusursuz olamaz ya da kusursuz sevemez asil sevgi onu kusurlariyla birlikte sevmektir tum kotu ozelliklerine ragmen iyi olanlari gorebilmektir cok onyargili birisin bence
Sen sevimleyi hak ediyor musun
Herkes hak eder
Ben de hak eder miyim
Edersin tabiki
Teşekkürler:))
Tesekkur ederimm
Rica ederim canım
Korkunun insanı kontrolu altına alması yüzünden kişi normal şekilde düşünmediği için bu tür düşüncelerin esiri olabilir, böyle düşünceler normal değil ve çözülmesi geteken konudur.
Her bir insanın içinde korkuları vardır ve kişi onları öyle büyütür ki, normal hayatını etkiler.
E iyi yapmışsın
Sana da tavsiye ederim
Yazık sana
Hahaahax seni görünce gülesim geliyor
Küçük bir kız çocuğu gibi sevimlisin ahahjc
Ürküttün 🥶
Öyle mi:))
Cevap
2Cevap
Ben de işler ilerleyince kendimi huzursuz hissediyom kaçıyom hep aynı döngü
Sende panik atak türevi bir şeyler var gibi
Seni tanıyorum bir süredir