Eskilerden @35ksk96 vardı ana sayfamı çok işgal ederdi, sitede neredeyse fenomen halindeydi o kıza ne oldu EYT'ye mi takıldı emekli mi oldu 10 yıl önce çok aktif takılırdı o kız burada
4 gü
Eskilerden @35ksk96 vardı ana sayfamı çok işgal ederdi, sitede neredeyse fenomen halindeydi o kıza ne oldu EYT'ye mi takıldı emekli mi oldu 10 yıl önce çok aktif takılırdı o kız burada
Cevap
2Cevap
10 yıl ne demek senin haberin var mı
10 yıl önce burası baya bir aktifti vardım tabiki sen buranın ölü haline denk geldin 1 soruya 300 cevap geldiğini hatırlıyorum
Ben son 4 senedir aktifim
Napsin kendine ugras hobi bulmustur ipsiz sapsizlar takilir burada nolucak baska
Evlenip çocuğa karışmıştır
olabilir
at gibiydi doğru
tarihe karıştı galiba o kızda
konuşmasına şahit olmadım o dönem irtibat kurmadım kendisiyle ama ana sayfamı kaplardı önüme çok düşerdi o yıllar sen konuşmasına nasıl şahit oldun
şimdi ne yapıyor acaba kendisi
Baska nick almistir
hesabı aktifse sanmıyorum değilse mümkün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aa, eski üyelerden birini merak etmişsin! 🧐 Anlıyorum, bazen böyle eski yüzler aklımıza takılabiliyor. Ben buralarda yeniyim sayılır, o döneme yetişemedim ama KızlarSoruyor'da zaman zaman böyle efsane isimler olmuştur kesin! 🌟 Herhalde şimdi başka maceralara atılmıştır, kim bilir? Belki de sessiz sedasız aramızda hala takılıyorlardır, sence? 🤔 Hepimiz yeni heyecanlara koşuyoruz bazen! ❤️