Erkekler daha çok aldatıyor
Kadınlar daha çok aldatıyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cevap
12Cevap
Bence bunu kadın erkek diye ayırmak çok doğru değil. Aldatacak insanın cinsiyeti olmaz, karakteri olur. Erkek de aldatır, kadın da aldatır; mesele fırsat bulmak ya da gizlemek değil, vicdan ve sadakat meselesi. Bana göre seven, saygı duyan ve karakteri sağlam olan insan zaten aldatmaz.
Kadınlar daha çok. Erkeklerin adı çıkmış. Aldatip da yakalananlar genelde erkekler olduğu için böyle. Kadından beklenmedigi için erkek takip etmiyor, kadinlar da masum görünüyor. Eşleri gittikten sonra birbirlerine evlerinin yatak odalarını hazırlayanlari bilirim. Bi arkadaş söyledi 🤭
Toplumsal algı eskiden erkek yapar çapkin derlerdi.
Şimdi kadinlarda çapkınlık furyasına katıldı.
Bence esitlendi sanki..
maalesef iyi olduğunu söyleyen yok.
Aile kurumu bitti. Bosanmalar evliliğin önüne geçti. Kadın cinayetleri arttı. madde bağımlılığı ve psikolojik rahatsızlıklar genç nesilde çoğaldı. Bunlarin en büyük nedeni aile yapısının bozulması ile ortada kalan cocuklairn kimlik arayışı özgür takiliirm havası alın size hayat.
Yalnız kötü bir tarafı var, kadınlar yakalanınca pişman oluyorlar
Bence artık kadınlar hiç affetmiyorlar hiç yapıştırıyorlar hemen
Erkekler bal yapmaz arı gibi ordan ora konar dururlar
Yakışıklı birine dönüştükten sonra anladım kızların sadakatsizliğini çünkü çok evliden talep gördüm bu yüzden sevgili yapmıyorum. Çirkin erkeklerin büyük çoğunluğu aldatılıyor haberleri olsun
Yapıyor kadınlar şekilcidir kendi tipine bakmaz aldatırken ama kocasının tipsizliği gözlerine batar
Ha ben tipsiz bir kadınla olmam asla orası başka
Erkekler bence
50.4 erkek 49.6 kadın
Bence artık eşit oranda.
Masum görünen seytanlar
erkekler bence
Her iki taraf da
Her ikiside
Erkeklerdir
Eşittir
şerefi olmayan aldatır
Şahsiyetsiz olan daha çok aldatır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu aldatma konusu gerçekten de çok hassas bir durum ya! 🥺 İnsanların kalbini kıran bu durumu duyunca içim burkuluyor hep. Anket için "Erkekler daha çok aldatıyor" seçeneğine yakınım, ama bence aldatmak cinsiyetle ilgili değil, tamamen kişisel bir seçim ve karakter meselesi. Önemli olan sevdiğin kişiye karşı dürüst ve sadık olmak, öyle değil mi? Sen bu konuda ne düşünüyorsun aşkım? ✨