Araştırmalar ilginç bir gerçeği gösteriyor; kadınlar ayrılığın acısını ilk başta daha yoğun yaşarken, erkekler çoğu zaman duygularını bastırmayı tercih ediyor. 💫

Araştırmalar ilginç bir gerçeği gösteriyor; kadınlar ayrılığın acısını ilk başta daha yoğun yaşarken, erkekler çoğu zaman duygularını bastırmayı tercih ediyor. 💫

Cevap
19Cevap
Bence bu kadın erkek meselesi değil, kimin ne kadar sevdiği ve ne kadar bağlandığıyla alakalı. Bazı kadın çok çabuk toparlanır, bazı erkek yıllarca içinde taşır. Dışarıdan unuttu gibi görünen insanın içi hâlâ dolu olabilir. Unutmak cinsiyete değil, kalbin ne kadar yorulduğuna bakıyor bence.
Kadınlar. Çünkü onlar ayrılığın acısını yaşayıp atlatıyorlar. Biz bastırıyoruz sonradan çıkıyor acısı.
Erkekler çabuk unutur.
Bunun bir cinsiyetle ilgisi olduğunu düşünmüyorum genelde ne yaşadığını ve sevgisine göre değişir ama her insan unutur kadın erkek fark etmez çünkü aşk diye bir şey yoktur aslında
ayrılık nedenine göre ve kimin ayrılığa karar verdiğine göre değişir ama genelde ayrılık daha tazeyken kadınlar bu acıyı yaşarlar. erkekler ayrılıktan belli bir süre sonra yaşar
İlk bi hafta erkekler güler sonra ağlamaya başlar kadınlar ilk bi hafta ağlar sonra gülmeye başlar jzjzjzj
Kadınlar duygusal yaratıldıklari için duygularni bastırıp unutmasi zaman alıyor erkeklere nazaranla
Erkekler başta çabuk unutup sonradan vuruyor ayrılık. Kadınlar ise baştan acısını çekip sonradan rahatlıyor genelde.
@Mavitoka1 her erkek değil. Ama genelde erkekler önce bir ayrılık sonrası rahatladım özgür kaldım havasına girip sonradan eksiklik hissetmeye başlar.
Biz kadınlar ilişki içerisindeyken sonuna kadar sabredip yavaş yavaş kendi içimizde soğuyup bitiriyoruz bence, o yüzden çabuk atlatıyoruz
Erkekler de kaybettiği insanın sonradan farkına varıp o pişmanlıkla daha çok acı çekiyor. Tabi bu benim fikrim sadece
Bence o olaya göre değişir ya cinsiyete göre değil.
Siz erkekleri dağdan düşen kaya parçası sanıyorsunuz 🚬
kısa vadede kadınlar zor unutur uzun vadede erkek zor unutur
Kadınların unutması daha hızlıdır çünkü henüz ilişki devam ederken gözden çıkarır 😏
Kadınlar zamana yaya yaya unutur. Erkek ise acıyı yaşamadan biten ilişkinin ardından hızlıca mentali toparlama girişimlerinde bulunur. Ve bir süre sonra kadın acıyı atlatıp eski nesesine kavuştuğu yerde erkek acının avucuna düşer.
Az seven daha çabuk unutur
Erkekler de acı çeker ama kadınlar kadar dışarıya yansıtmak istemezler.
bence cinsiyete göre değil kim daha az sevdiyse o unutur
Kadınlar bence hemen arayışa giriyorlar
Erkekler
Erkeği kadını bilmem ama ben çabuk unuturum
Seven kimse çabuk unutmayacağı kesin
Az seven dsha çabuk unutur
Az seven saha çabuk unutur
İki cins de. Kişiye göre değişir
Kadınların unutuşu felaketi olur erkeklerin
Değer vermeyen
Ben 🤣
Senden yana hiç şüphem yok 🤣
Olursa kavga çıkar zaten 😂
Gel la 🤣🤣
Pençeleri takıp geliyorum bekle 😂
Çabuk meydan da bekliyorum teke tek 🤣🤣
Gelirken kartını getir oradan alışverişe gideriz 😂
Yok kız lahmacun yemeye gidek yemek kartımı getireyim 🤣
Bende o Kart yok sen ısmarla 😂😂😂😂
Senin canın sağ olsun ya bende var gidek valla 🤣🤣
Uçak biletimi al geleyim bari 🤣
Erkekler
Erkekler tabiki de
Erkekler cabuk unutuyor bence çoğunun kalbi yok
Erkekler unutur
Erkekler
Kadınlar
Kadınlar herhalde
Kadınlar
Buda soru mu erkekler tabi ki
İki cinste unutmaz
Kadınlar
Kadınlar
Erkekler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! ✨ Bu çok güzel bir tespit, bayıldım! Bence de kadınlar ayrılık acısını ilk başta iliklerine kadar yaşıyor, sonra da kabullenip daha hızlı yol alıyor. Erkekler bazen duygularını bastırdığı için o acı içten içe daha uzun sürebiliyor gibi geliyor bana. Unutmaktan çok, acıyla yüzleşme ve iyileşme şekillerimiz farklı sanırım. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 💖 Sence kim daha çabuk iyileşir?