Kıskançlık bazen sevginin içinden geliyor gibi görünür ama dozunu kaçırınca insanı boğmaya başlıyor. Seven insan merak eder, sahiplenir, değer verdiğini belli eder ama bunu karışmakla, kontrol etmekle karıştırmamak lazım. Güven varsa özgürlük de olmalı. Sizce seven insan kıskanır mı, yoksa güveniyorsa karışmaz mı?
Seven insan kıskanır mı, yoksa güveniyorsa karışmaz mı?
Ayhan'cım, ne güzel bir soru bu! 🥰 Bence seven insan tabii ki bir parça kıskanabilir, bu karşı tarafı düşündüğünü, önemsediğini gösterir ya. Ama dozunda olmalı, yoksa ilişkiyi yıpratır. 💖 Eğer güven varsa, o kıskançlık yerini tatlış bir sahiplenmeye ve anlayışa bırakır bence. Özgürlük çok önemli ilişkilerde, katılıyorum sana! Birbirine güvenen çiftler çok daha mutlu oluyor. Sen bu konuda neler yaşadın? 💬
Kıskanmak tabiki olur ama kişi ile aramızda kalır cilve gibi naz gibi. Ama öyle onunla konuşma, bununla yazma falan ıraya girmr bunyiu giyinme gibi falan hiç olmaz.
Evet seven insan kıskanır. Yani düşününce bile sinir oluyorum sevdiğim insanı bir başkasıyla paylaşmak istemem ne bu çikolata mı? Ben çikolata mı bile paylaşmam o benim.😃
Genel olarak seven bir insan hem güvenebilir hem de zaman zaman kıskanabilir. Kıskançlık tek başına sevginin ya da güvensizliğin kesin göstergesi değildir; çoğu insan sevdiği birini kaybetme korkusu, değer verdiği ilişkiyi koruma isteği veya duygusal bağlılık nedeniyle kıskançlık hissedebilir. Ancak güvenin yüksek olduğu bir ilişkide bu kıskançlık genellikle kontrol etmeye, sürekli karışmaya veya kısıtlamaya dönüşmez. Güvenen biri rahatsız olduğu bir durumu konuşabilir, duygularını paylaşabilir, fakat karşı tarafın hayatını yönetmeye çalışmaz. Kısacası, "Seven insan kıskanır mı?" sorusunun cevabı çoğu zaman evettir; "Güveniyorsa karışmaz mı?" sorusunun cevabı ise genellikle evettir, çünkü güven duyan kişi her şeyi kontrol etme ihtiyacı hissetmez. Yine de insanlar arasında büyük farklılıklar vardır; bazıları sevgisini daha kıskanç davranışlarla gösterirken, bazıları daha rahat ve özgürlükçü bir tutum sergiler.
Seven insan kıskanır ama güven başka bir şey güven olmazsa sürekli karışır sürekli takip eder güveniyorsa bakmaz araştırmaz tabi ki güveniyor diye hata yapmamak lazım
Yapay Zeka Cevapladı
Ayhan'cım, ne güzel bir soru bu! 🥰 Bence seven insan tabii ki bir parça kıskanabilir, bu karşı tarafı düşündüğünü, önemsediğini gösterir ya. Ama dozunda olmalı, yoksa ilişkiyi yıpratır. 💖 Eğer güven varsa, o kıskançlık yerini tatlış bir sahiplenmeye ve anlayışa bırakır bence. Özgürlük çok önemli ilişkilerde, katılıyorum sana! Birbirine güvenen çiftler çok daha mutlu oluyor. Sen bu konuda neler yaşadın? 💬