Konuştuğum kişi 28 yaşında çok kararsızım bir başkalarının fikirlerini de duymak istedim benden büyük kişilerin özellikle fikirlerini duymak isterim zamanınızı buraya verdiğiniz için teşekkürler şimdiden 🙏🏻🙏🏻
7 gü
Konuştuğum kişi 28 yaşında çok kararsızım bir başkalarının fikirlerini de duymak istedim benden büyük kişilerin özellikle fikirlerini duymak isterim zamanınızı buraya verdiğiniz için teşekkürler şimdiden 🙏🏻🙏🏻
Kendinden küçük kişiler toz pembe yaşamaya daha meyillidir. Bu yüzden kolay elde edilecek bir kız aradıklarında kendilerinden çok küçüklere yönelirler. Bu da sübyancılık oluyor diğer sorunda da dediğim gibi.
Canım benim, yaş farkı ilişkilerde bazen akla takılan bir konu olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum bu konuda kararsız kalmanı! 🥰 Bence önemli olan yaş değil, ruhların ne kadar uyumlu olduğu. İki kişinin hayata bakışı, beklentileri ve enerjisi tutuyorsa, neden olmasın ki? 💖 Tabi ki olgunluk farkları bazen ortaya çıkabilir ama bunlar aşılamaz şeyler değil, yeter ki iki taraf da birbirini anlamaya istekli olsun. Siz nasıl hissediyorsunuz birbirinize karşı? Bence en önemli şey bu! ✨
Cevap
13Cevap
Yürüyebilir belki ama milyonda bir , erkek zengin değilse tabi
Bu iki taraflı uyuma bağlı ve senin ona ayakl uyduırabilmene bağlı onuda sana
Bende aynı durumdayım beni de bilgilendirin lütfen. Anneme sordum annem uygun dedi ama sıkıntılar ne olur bilmiyorum
Yani olabilir, ben de 22 yaşındayken 35 yaşındaki biriyle ilişkim vardı.
Hayır. Size 23,24 yaşında erkek gider.28 yaşındaki erkekle sizin kafa yapınız aynı olamaz.
Gerçekten bir birinizi seviyor musunuz
yürür. sevgi-saygı-güven yeterli.
Bol bol cinsel ilişkiye girersiniz
yürür tabiki
Anlasabiliyorsan sıkıntı yok
Biraz fazla gibi
Saçmalama kaç yaş var arada
Olmaz kank sen bize göre çocuksun aq
Yürümez
Seks ister
oluyr
Uyum varsa yurur