Desteklemiyorum ama karşı da değilim tuhaf oldu biraz dimi dkdkdks yani herkes istediğini yapmakta, yaşamakta özgür, yargılamak bana düşmez ayrıca sitede çok beğendiğim bir iki kız var zkdkkd
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu sorun acaba nereden çıktı. Ben bugüne kadar böyle bir şeyle karşılaşmadım. Bundan yirmi yıl önce lgbt diye bir şey yoktu. Bu süreçten sonraki bazı psikiyatrik bozuklukları olan birtakım düzen karşıtıda diyebileceğimiz, kimsenin üzerine almadığı bir fraksiyon gibi niteleyebilecegimiz , onun dışında bir yerde konumlandırmadığımız bir oluşumdur. Benim bu konudaki görüşüm;bu oluşumun bizim ülkemiz açısından pekte hayra alamet taşımadığı yönündedir. Zihni bir düşüncenin dışında, bunun burada tartışılmasını dahi abes görüyorum.
Benim bakışım net; herkes kendi hayatını istediği gibi yaşayabilir, yeter ki kimseye saygısızlık yapmasın, kimsenin sınırına girmesin. Bana göre insanları sırf tercihleri ya da yaşam şekilleri yüzünden yargılamak doğru değil. Ben kimsenin hayatına karışmam, bana da karışılmasını istemem.
Destekliyorum. evet insanlarin ne hissettiği , yönelimi değil kisiliği, karakteri onemli benim icin iyi insan olmasi dürust olmasi yeterli benim. için.
Ricalar
Sen @ChocoOrb @YakaaPaçaa biri daha varda nicki zor yazamıyorum xkdkkd
Himm bayagâ çapkin çiktin sende hhahhaa @YakaaPaçaa candir
Hahahah 😂😂 Allah biliyor da erkek yaratmamış.
Ama napim bir tek siz güzelsiniz diğerleri de güzel ama içim almıyor sjjdjsjs
Bende çok saygı duyuyorum 😂😂😀😀💕💕💕 herkesi saygı duymaya davet ediyorum 😀😀
Hep senin yüzünden bu hallere düştüm karıcım ama pişman değilim 😃🤍🌸
😂😂 benim ne suçum var.
Aklımı başımdan aldın ndjdjdjsks
Alırım inceden inceden 😂😂💕
Bugünde sana içelim 😃🤍
İc anam 😂 ic yavrum
Ne anası lan No, I ain't your mama
You are my Girl 😂😂
Yanlışın var I * your husband😃
Oda olur 😂😂 hiç farketmez.
Afferin canım karım😃✨
Günışığının Kadını, senin bu düşüncen bence hiç tuhaf değil, aksine çok anlamlı. ✨ Kimsenin yaşam tarzını yargılamadan, herkesin özgürce var olmasına saygı duymak çok değerli. Birlikte sevgi ve hoşgörüyle yaşamak hepimizin hayali olmalı. Kalbinin güzelliği buradan belli oluyor. 🥰🌈💖
Cevap
112Cevap
Desteklemiyorum, Destekleyenlere de saygı duymuyorum.. Lut kavmi artıkları
Herkesin kendi düşüncesi bana ne
Bunlar hassas mevzular. Bir insan doğuştan genetik olarak lezbiyen, gay olarak dogabilir. Kimse "dur bir ben gay olayim" diye gay olmaz. Kimse "ben katil olayım" diye karar vermez
O yüzden böyle şeyleri bir sapkınlık olarak görmüyorum, yorumum da yok bu yüzden. Bunları hastalık gibi görüp tedavi edilmesi gereken bir şey gibi düşünmek de mantıksız. O insan zaten rahatsızsa bunu değiştirmek ister, kimsenin bu konuda yorum hakkı yoktur.
İnsanlar eleştiri yapar ama kendi günahına, kalbinin pisligine bakmaz.
Yargılamak demeyelim ama sapıkça arzudan başka bir şey değil. Kendilerini zorla bu yola itiyorlar halbuki tamamen psikolojik bir hastalık ama kabullenip tedavi olmuyorlar 🤷🏻♀️
@Gri3480 çift cinsiyetlilik diye bir şey var ve Allah öyle yaratmış. Bu kişiler daha sonra baskın gelen tarafa doğru cinsiyetlerini seçiyorlar. Buna hiç bir sözüm yok. Ama ortada hiçbir şey yokken yok ben erkeğim erkek seviyorum yok ben kadınım kadın seviyorum diyenlerinki tamamı ile psikolojik bir hastalık. Kendilerini buna inandırıp öyle yaşıyorlar ve tedavi olmuyorlar
Benim. kabullenmem kolay olmadi bekledim.8 9 yasinda fark ettum ama çocuktum bilmiyordum anlayamiyordum. zamanla kendi hemcinsime ilgim oldugunu fark etttim dedim belki zamanla. bu duygularim hislerim. degisir bekledim hep ama yok ne kadar zor bunlari yasamak kimseye anlatamaak vss.. sonra kabullendim.26 27 yaslarimda.. sonradan olanlar bana samimi gelmeiyor pek cogunun tek derdi. merak. cinsellik sqpikca istekler ama gercekten boyle hissedenleri ayirmak gerekiyor ask ve sevgiye inanlari..
Şahsen lgbt bireyleriyle aynı yerlerde bulunmak istemem ama yapacak bir şey yok assan asamazsın kessen kesmezsin hapse mi atacaksın? Yapacak bir şey yok yani. İnsan canı daha değerli. O yüzden. Kınamayın, kendi hallerinde yaşasınlar. Zaten toplum içinde el ele göz göze olanı görmedim. Bence bu Türkiyede yıllar geçse de değişmeyecek bir şey.
2 yıl kurye olarak çalışdım ve 8 sene felan otelde resepsiyonda çalışdım. Bir çok eşcinsel gördüm tanıdım. Nasıl ki, normal bir kadınla ve ha erkekle tanıştığımda cinsel hayatını sorgulamıyorsam onları da sorgulamadım. Hatta kurye çalıştığım dönemlerimde bir çok gay le karşılaştım ve kendine normal diyen nir çok insandan saygılılar... Kim özelinde ne yaşarsa yaşasın beni ilgilendirmez.
Karşı olanların çoğu evlenmeden ilişkiye giriyor ama ayıp değil sokakta yiyisiyorlar ama ayıp değil vermeyene ksr diyorlar ama ayıp değil Allah lnt etti onlara diyorlar Allah'ın öyle yarattığına inanmıyorlar söyleyince Allah insanı kusursuz yarattı diyorlar engelli bireyleri heralde başkası yarattı
Hayır desteklemiyorum.
Başkasına zarar vermediği sürece herkes istediğini yapmakta özgürdür ama toplumun değer yargılarına ters olan şeyler en azından "gizli" olmalı. Çünkü bu tür şeyler çok fazla açıkça yapılırsa gençler arasında özendirici etki yapabilir ve bu toplumun geleceği açısından çok kötü olur. Yani açıkça göstere göstere yapıldığında başkalarının da psikolojisine zarar vermiş olursun.
Böyle şeyler asla normalleştirilmemeli. Göz önünde yapılmamalı.
Destekliyorum çünkü insanların başka insanlara birşeyler dayatmasından nefret ediyorum. Ben sırf kadınlardan hoşlanıyorum diye toplum tarafından benimsenmem ne kadar saçmaysa bir erkeğin bir erkekten bir kadının bir kadından hoşlanıyor diye veya kendini içinde bulunduğu bedende mutlu hissetmiyor diye toplum tarafından dışlanması benim için kabul edilemez bir şey.
mensup olduğum din kesinlikle karşı Yaradan isteseydi 3. türü yaratırdı bu kesinlikle yaratılışa karşı çıkmak isyandır lut kavmi ve pompei bu yüzden helal oldu ama dünya nın sonuna yaklaiılınca bunların artacağı söylenmişti
yani desteklemiyorum tabi dogru mu değil. karsı cinsle ilişki normaldir. ama cok da bi kızmam. arkadas da olabilirim ama aileme girsin ailemde olsun istemem. sadece ben lezleri anlyıorum. kız olsam lez olaiblirdim:D kızlar güzel ynai erkkelerle ne işim olur ki derdim.
Hayır. Yaşama hakları hariç hiçbir şeylerine saygı duyduğum yok.
Senden hep şüphelenmişimdir zaten jgjjh desteklemiyorum nenden uzak oldukları sürece karşı da değilim kfjhhh
Beğendiğim kızlardan biride sensin dikkat et zkjdjdks
Hııııırrr😃
Kadına şiddete hayır
Vay otopsici😃
Bilirsin sen djdjsk
Hani bazı maktullerin ölüm sebebini öğrenmek için adamı kesip biçiyor ya
E o zaman niye bilmiyorum diyorsun dkdkkd
Sürekli LGBT reklamı yapıyorsun sen.
Sapik ilişkiler toplumun sinir uçları ile oynamayın
Sonra yok demokrasi yok laik ülke ayağına ahlasiz bir yaşantı şeklini masum göstermeyin yeter...
Sjjdjsjs kız ne zaman sordum lgbt ile ilgili soru
Kontrol edeyim dur enişte... önüne gelen lgbt... oldu biri ens ilişkiler biir gay iliskileri cidden yeter toplumun duzlemesi icin gençlerin kendilerini geliştirmeleri için gelecek nesilleri heba etmeden nasıl kurtarirz adına paylaşımlar olsun ya lutfenn
Enişte zödlldkskdkd iyiymiş
Kız dersen bende enişte derim 😂
Napim ağız alışkanlığı
Biber surecem şimdi agzina..
Koronadan daha tehlikeli, insanlar bir yayılma özelliği olan toplumsal bir algıyı normalleştiremez, her olumlama destektir, o yüzden lanetlemek gerekir, bu algı yüzünden sayısız insan ziyan oldu
Destekliyorum özgürce istedikleri gibi yasamalilar ona karşı olanların yurtlardaki olaylara bir kerecikte bir şey olmaz diye savunma yapmaları zaten apayrı bir olaydır
Herkesin hayatına kimse karışamaz asfs
Karşı değilim ama bunun yönelim değil zamanla oduğunu düşünüyorum. Mesele erkekler doğuştan kızlara ilgi duyar, kıza benzeyen erkek görünce ilgi duyduğu şeye benzediği için gözüne hoş gelir, zamanla hoşlanılır
Kimse özgür falan değil kalıp oluşturmak algı oluşturmak tüm milleti bozar. Ben karşıyım doğru da bulmuyorum.
Defol
Saygı duyarım öyle nefret etmem zaten bende de azıcık biseksüellik var shdjf
Hissetmiştim bunu djdjdk
Bu özgürlük değil. Sapkinligin adı özgürlük olmuş. Madem hemsinsiyle bişey yaşayacaktı insan neden iki cinsiyet yaratıldı.
Allah sonumuzu hayır etsin her geçen gün insanlardan tiksinmem için çok sebeb var
Desteklemiyorum ama ayıplamıyorum çünkü herkesin hayatına saygı duyuyorum
Kızlar da sorun yokda erkek erkeğe mide bulandırıcı
Hayatta hayatta hayatta desteklemiyorum he herkesede saygı duyuyorum ama benden uzak Allaha yakın olsunlar 😊
LGBT, feminizm, kedi köpek bağımlılığı.. vs şeyler bana ters. Kahrolsun baağzı , böyle şeyler ✌️
Desteklemiyorum. Gutunu boş ver. n adan insan olabilir mi yads kestiren
ya da erkeği birakuo kadına yürüyen
Hepsinin anas anına koym
Destekçisi değilim ama karşıtı da değilim. Kısacası onun cinsel tercihi beni ilgilendirmiyor, tıpkı benim tercihimin onu ilgikendirmediği gibi
Kimsenin ne yaptığı beni ilgilendirmez. Ben straight im. Sadece kadınlara ilgi duyarım. Geleneksel, sek erkek. Ama dediğim gibi her görüşe saygım var.
Yav ne deyim onların elinde bir şey de değil kimi kadın hissetmiyor erkek oluyor kimi erkek hissetmiyor kadın oluyor
Evet destekliyorum benim de beğendiğim kızlar var 😍 kadınlar kadar güzel bir şey var mı ki nesine karşı olalım, erkekler de gay olsun birbiriyle takılsın işte, kızlar da bize kalsın 💋
Saygı duyamıcam herkesin saçma sapan şeylerine desteklemiyorum iğrenç
Elbette destekliyorum kız ev arkadaşımla baş başa yapıyoruz yalnızız evde 2 mizden başkası yok.
Gayleri evet biziö için erkekleri ( rakiplerimizi) kaldırıyorlar
Eğer LGBT bir aile üyeliği olsaydı ya da okul grubu ya da müzik grubu her yerde LGBT diye ağlardınız nasıl Fenerbahçe var Galatasaray var nasıl Manifest var LGBT de öyle var ayrıca bu soruyu LGBT haftasında sorman da güzel denk gelmiş
Aaa bilmiyordum valla
@Chauchyymath LGBT’yi olup olmamam kimseyi ilgilendirmiyor önemli olan saygın bir insan olmaktır. Diyelim ki AZİZ Yıldırım’ı çok seviyorsun ve gay olduğunu öğreniyorsun bakış açın değişir miydi? Onu sevmeye devam eder miydin?
Yok saygı duyarım sadece
Özgür olarak toplumda yaşamalarına karşı değilim, desteklemiyorum erkek erkegi zhikmikmesin
Beni ilgilendirmez. Ama şımarıklığını göze sokma çabalarını, dikkat çekmeleri sevmem.
Bilemiyorum kesinlikle desteklemiyorum ama yapanada bişey diyemeyiz yinede görmek istemezdim
Destekliyor muyum emin değilim ama istedikleri gibi yaşayabilmeliler ve tuhaf karşılaşmamalı bence
Yetişkin insanlar kendi aralarında sevişebilirler, kendi kararları.
Hem karşıyım hemde destekle miyorum. Hastalık başka bir şey değil
Düşünce özgürlüğü var ama düşündüğünü söyleme özgürlüğü yok 😆😆
Bende herkes istedigi gibi yasasin saygi duyarim bana ters gelsede
desteklemiyorum ama saygı duyuyorum tercihlerine.
Kültürümün dinimin ve aklımın uymadığı birşeyi hoş göremem
Açıklayamayacağın kadar mı güzeller. H iseler bana yönlendirirmisin?
İnsanların yaradilisindan gelen tercihlerine itirazım olmaz
Karşıyım ama öyle olanlar da umrumda değil naparlarsa yapsınlar
Karışmıyorum isteyen istediğine pandik atamaz ama 😃😃
Herkes istediğini yapsa dünyada yaşam kalmazdı işte sıkıntı da bu
Ya tamam yaşayan yasıyo zaten ama zorla milletin gözüne sokmaya calısmasınlar.
Merak ettim kimleri beğeniyosun 😉
Söylemem ayıp
Gelde merak etme şimdi 😂
Desteklemiyorum ben yapmam isteyen istediğini yapar
Ben kendimle zor ilgileniyorum bir de onlarla mı uğraşcam napıyolarsa yapsınlar
Bunun genetik bir rahatsızlık olduğunu düşünüyorum ki öyle zaten. Düşmanlığım yok kanser olmak nasıl elde değilse buda öyle falat özenti tiplere karşıyım saygı da duymuyorum havalı olmuyorlar kendi cinslerine duydukları ilgiyle
eşcinsellerle ilgili bir sorunum yok ama destekliyorum demek müslüman bir insan için vebal olabilir o yüzden nötrüm diyorum
feministlerle birlikte olmasalar desteklerdim
Saygı duymam desteklemem sadece kendi hallerine bırakırım
elbette destekliyorum mühim olan sevgidir kimse karsı hissettigin degil herkes istedigi kisiyi sevmekte özgür
Ya lgbtli birey gördüğümde yadırgamam bir çok arkadaşım var ama garip geliyo aykırı geliyo nedne bilmitorum bende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?