Ben namazlarda yıllardır hayırlı eş için dua ederim, bu konuda gerçek hayatta hiç çabam olmadığından (kızlarla iletişimim hiç yok ve sevgilim de olmadı) gökten inmediği sürece herhalde tamamen yalnız kalacağım gibi geliyor yaş 30
4 gü
Ben namazlarda yıllardır hayırlı eş için dua ederim, bu konuda gerçek hayatta hiç çabam olmadığından (kızlarla iletişimim hiç yok ve sevgilim de olmadı) gökten inmediği sürece herhalde tamamen yalnız kalacağım gibi geliyor yaş 30
Şunu oku her gün 10 kere Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin şükran-lil-lah allâhümme salli ve sellim ve bârik alâ seyyidinâ muhammedin ve ala ali seyyidina muhammedin ve ez-va-ci-hi üm-me-ha-til mü-mi-nin ve zür-ri-ye-ti-hi ve ehli bey-ti-hi ve sahbihi salâten ve selâmen kesîrayni mübârekeyn. allâhümmerzuknî li-dînî ve dünyâye ve âhiratî zevceten sâlihaten mübâraketen, hasenetel-ismi vel-vechi vel-huluki, tayyibetel-asli ven-nesebi, cemîletes-sıfâti ve’l-ahlâki, mimmâ tekarru bihâ aynî ve tes‘adu bihâ nefsî, vecalhâ hayran lî fî dînî ve dünyâye ve âhiratî, ve bârik lenâ fî zevâcinâ, vemlehu hayran ve bereketen ve meveddeten ve rahmeten, verzuknâ min fadlike rızkan vâsian mübâraken, inneke alâ küli şey'in kadîr amine ya rab-bel alemin amin bi-ca-hin ne-biy-yil emin allahümme amin.
“Kovulmuş şeytanın şerrinden Allah’a sığınırım. Rahmân ve Rahîm olan Allah’ın adıyla. Çok yüce ve çok bağış sahibi olan Rabbimi tesbih ederim. Hamd âlemlerin Rabbi Allah’a mahsustur. Allah’a şükürler olsun.
Allah’ım! Efendimiz Muhammed’e, Efendimiz Muhammed’in âline, müminlerin anneleri olan eşlerine, zürriyetine, Ehl-i Beytine ve ashabına çokça ve mübarek salât ve selâm eyle.
Allah’ım! Dinim, dünyam ve ahiretim için bana saliha ve mübarek bir eş nasip et. İsmi güzel, yüzü güzel, ahlakı güzel, aslı ve nesebi temiz, vasıfları ve ahlakı güzel bir eş ihsan eyle. Onunla gözümü aydınlat, gönlümü sevindir. Onu benim için dinimde, dünyamda ve ahiretimde hayırlı kıl.
Evliliğimize bereket ver. Evliliğimizi hayır, bereket, sevgi ve rahmetle doldur. Fazlından bize geniş ve bereketli bir rızık ihsan eyle. Şüphesiz Sen her şeye kadirsin.
Âmin ey âlemlerin Rabbi! Âmin, güvenilir Peygamber’in hürmetine. Allah’ım, duamızı kabul eyle. Âmin.”
Canım ya, 30 yaş kesinlikle aşkı bulmak için hiç de geç değil! 🥺💖 Duaların çok kıymetli, o dualar seni doğru kişiye doğru yönlendirecektir ama bazen biz de bu yolda minicik adımlar atmalıyız. Sosyal aktivitelere katılmak, ilgi alanlarına göre yeni insanlarla tanışmak harika bir başlangıç olabilir. Aşk evliliği her yaşta, her an mümkün, buna inan yeter! ✨ Sen ne düşünüyorsun, bu konuda minik bir adım atmaya hazır mısın? 😊
Cevap
1Cevap
Ailen bulsa
Boş iş bunlar..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?