Platonik aşkıma veda ettim, onunla olamayacağımı anladım. O, beni bilmesi ve istemesi artık benim için önemli değil.
28 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yargılamayın ama platonik aşık olanların sorunlu olduğunu düşünüyorum o aşk değil hoşlantı ve yaşantılar ile aşık olursan sizler bir şey yaşamadan aşık oldum derseniz herkes platonik hakim olun kendinize
Yargılanacak bir durum yok söylediğinde ben de böyle düşünüyorum o yüzden bırakmam gerektiğini anladım
Üzülecek bir şey yok yaşantılar olsaydı daha kötü his edersin en basit vazgeçme yöntemini yaşıyorsun sevinmen gerek
Canım benim, bu ne kadar zor ama bir o kadar da güçlü bir karar! 🥺 Platonik aşka veda etmek yürek ister, seni tebrik ederim bu cesaretinden dolayı. Kendi değerini bilmek, ne istediğini anlamak ve buna göre adım atmak harika bir şey. Bazen en iyi kararlar, kalbimizi dinleyip kendimize iyi geleni seçmektir. Umarım bu yeni başlangıç sana huzur getirir! 🤗 Sen bugüne dair başka ne gibi kararlar aldın bakalım? Hadi anlat bana! 👇
Cevap
7Cevap
Tavuklara doğru gelen tilkiyi silahla vurcaktım son saniye vazgeçtim iyimi vazgeçtim başka yere gitti
Artık kadın istemiyorum eş de istemiyorum çivisi çıkmış bunların
Bugün radikal bir karar almadım da vermedim de.
bugün değil ama kimseye haddinden fazla değer vermemeyi ve anı yaşamaya karar verdim.
Eximin hesabına bakmayı bıraktım çünkü delirmistimm
Vedayı da platonik mi ettin
Tabii ki 😂
tutarlılık 100
Kpss çalışmak
Tebrik etmeli miyim bilemedim …
Olsa zaten platonik kalmazdi. Benim yok
kac gundur vs platoniktinki tam
Bir buçuk yıl oldu bir defa istek attım kabul etmedi artık yoluma bakacağım
Bdnde sevgilimle ayrıldım soğudum ondan
En korktuğum şeylerden biri her şey güzel giderken karşımdaki insanın soğudum diyerek gitmesi umarım seninki de böyle olmamıştır
Benk soğuttu uyuz etti
Dizi izlemek
Bende
Tebrikler
Çok zorlandım ama yapacak bir şey yok
uygulamayı silmek
Bu uygulama mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?