Çok güzel ilişkileri olan insanlar var, erkeklerin ilişkiden bekledikleri ne oluyor, yani bir ilişkiyi evliliğe kadar götürmenin sırrı ne
22 sa
Çok güzel ilişkileri olan insanlar var, erkeklerin ilişkiden bekledikleri ne oluyor, yani bir ilişkiyi evliliğe kadar götürmenin sırrı ne
Cevap
22Cevap
Sürekli “beni seviyorlar mı?” hissiyle yaşayan biri yerine,
“Ben buyum, beni tanıyabilir misin?” duruşu daha çekicidir.. seni olduğun gibi sevsinler insanların seni sevmesini bekleme.
Sevilmek için kendin olman yeterli
😅😅😅 sevmiyormuş sen neredeydin o neredeydi
Peki
Kendini hemen kaptırma biraz ağırbaşlı ol hemen herşeye inanma gadası
Güzel
Anlayış, sadakat, sevgi, saygı, iletişim.
Birbirine fokus ve başkalarının ne dediğini önemsemeyen, araya üçüncü kişiyi sokmayan kişiler evliliğe kadar gider. Her şey karşılıklı tabi ki.
Önemli olan ehline denk gelmek. Çocuk çocuklarla boş hayaller kurup, sonra ihanete uğrayıp tüm iyi niyet ve yaşanmışlıkları çöpe atabilirsin. Dikkat etmek gerekli.
Bu değişkenlik gösteriyor herkes aradığını bulduğu ilişkiyi sürdürmek istiyor. Aynı şeyi isteyenler denk gelince bence o zaman güzel ilişki ortaya çıkıyor.
Bol bol gül neşeli ol. İnsanlardan enerji sömürmek sorun çıkarmak yerine enerji saç. O tür insanlar daha çok sevilir
Doğru insan er ya da geçmiş bir şekilde karşına çıkacaktır sadece zamanını beklemek gerekiyor
Nasip ve şans işi doğru kişi geldiğinde bunu sormayacaksın bile
Kendin ol o seni bulur demiyorum ama hoşlandığın varsa çekinme açık açık söyle
Demek ki o doğru kişi değil sıradakine gelmelisin takılı kalma
Merak etme gayette güzelsin emin sıradaki olmada nile bir sonraki kişi bile hazırdır sen farkında değilsin ayrıca bi kahve iç gazına bakayım sıradaki kim öğrenelim 🤭
Bir şey yapmaya gerek yok severse sever sevmezse boş ver
En büyük öncelik sevgiyi göstermekte, eğer sevgi olursa sadakat, hoşgörü ve ilgi beraberinde geliyor.
Erkeklere bu konuda çok az güveniyorum ama Kadınlar için önceliği güven esasına dayatmakta fayda var diye düşünüyorum. Bazen sarıldığında o sevgiyi hissedersin ama karşıdakinin bakışlarından, davranışlarından sevginin samimiyetini anlarsın, buradaki önemli konu ona olan yaklaşımını her zaman biraz mesafe koymak olacaktır. (sevgili olmadan önce)
Sevilmek de nasip bence ya para rızık gibi kaderinde ne kadar yazıldıysa o kadar
katılıyorum benimde olmadı çirkin değilim oysaki güzelim
Aminnnnnnnnnn daha ne kadar zamanımız kaldı bacım yaşlanıyoruz 😅
yok be bacım 28 oldum otuza 2 yıl kaldı. Flörtümü geçen ay postaladım mecburen ciddiyete gitmiyordu işler baya kesat ne olacak böyleee sizin yaşlar kaç gençsinizdir asjdsjaf
amin amin ben 18 hissediyorum görünüşümde öyle minyomum da işte biyolojik yaş geçiyor😅😅 Allah nasip eder hepimize inşallah ne diyim teşekkür ederim❤️❤️
Senin çok çabalamana farklı bir kisi olmana gerek yok. Seni oldugun gibi seven birini bekle.
Kötü davran sevilirsin
Verip kontrolsüz bir anda hamile kalmadı
Seni de sevmiyorlarsa biz ölelim
Bende arıyorum ciddi bir ilişki ama düzgün yok yaa
Sevgi saygı anlayış ahlak ve karakter
Biz tanışalım istersen
Takip attım size şimdi
Kabul edermisiniz
Jhon
burç uyumuna mutlaka bak
Anlayış, sadakat
Benim
Sadakat , edep
Sevilmek için sevmeyeceksin bırak o sevsin
Sadakat güven saygı Sevgi Bununla ibaret
Saygı güven duygular
Seveni silkerler silkeni severler
İşte sadece
Bağlı kal
Mantık aslında çokta yüz vermicen dengeyi korucaksın devamlı ulaşılmaz olursan karsndaki gitmenden korkarsa uzun uzun ilşkin olur her istedini yapar özellikle yatarsan gider
Güzelsen birde yandın talip cok karaktersizde cok😀
Sanalda takıl burada serseri cok kendini alıştır insanları öğren arkdş edin reel dikkat et hemen bağlanma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Mavitoka1, aslında sevilmek için hiçbir şey yapmana gerek yok ki! 🥰 Olduğun gibi harika birisin. Erkekler de herkes gibi samimiyet, güven, karşılıklı anlayış ve birlikte eğlenebilmeyi bekliyor bence. Bir ilişkiyi evliliğe götüren sır da o derin bağ, sürekli iletişim ve tabii ki bolca kahkaha! 💖 En önemlisi de kendini sevmek ve mutlu olmak bence. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🤔