Çok güzel ilişkileri olan insanlar var, erkeklerin ilişkiden bekledikleri ne oluyor, yani bir ilişkiyi evliliğe kadar götürmenin sırrı ne
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok güzel ilişkileri olan insanlar var, erkeklerin ilişkiden bekledikleri ne oluyor, yani bir ilişkiyi evliliğe kadar götürmenin sırrı ne
Erkek gözüyle söyleyeyim, bir ilişkiyi evliliğe götüren şey sadece aşk ya da dış görünüş değil. Güven, huzur, saygı, sadakat ve aynı yöne bakabilmek çok daha önemli. Bir insan yanında kendini sürekli yargılanmış, yorulmuş ya da değersiz hissetmiyorsa o ilişkiye daha çok bağlanıyor. Sevilmek için de bence kendini başka biri gibi göstermeye gerek yok; doğal olmak, değer vermek ama kendini de ezdirmemek lazım. Çünkü gerçekten seven insan seni olduğun hâlinle sever, sürekli değişmeni isteyerek değil.
Biz aslında bunları yakalayabilmistik diye düşünüyordum ama bir anda yok oldu hayatımdan
teşekkürleer
Anlayış, sadakat, sevgi, saygı, iletişim.
Birbirine fokus ve başkalarının ne dediğini önemsemeyen, araya üçüncü kişiyi sokmayan kişiler evliliğe kadar gider. Her şey karşılıklı tabi ki.
Önemli olan ehline denk gelmek. Çocuk çocuklarla boş hayaller kurup, sonra ihanete uğrayıp tüm iyi niyet ve yaşanmışlıkları çöpe atabilirsin. Dikkat etmek gerekli.
Tam olarak öyle oldu galiba
Bu değişkenlik gösteriyor herkes aradığını bulduğu ilişkiyi sürdürmek istiyor. Aynı şeyi isteyenler denk gelince bence o zaman güzel ilişki ortaya çıkıyor.
Sevilmek için yaptığın hiçbir şey sevilmeni sağlamaz sadece seni tüketir. Onun yerine kendini tanı, kendini geliştir, hatalı ya da eksik olduğunu düşündüğün yönlerinle ilgilen, sağlıklı bir zihniyetle sağlıklı ilişkiler kurabilirsin
Gerçekten öyle şu an hiç sağlıklı dusunebilecek bir ortamda ya da kafada değilim her şeyin alt üst olduğu bi dönemdeyim ve bu yüzden sevilme ihtiyacı hissediyorum yani insan bi şekilde değerli olduğunu hissetmek istiyor ama dipteyken biraz zor sanırım dibi hakkıyla yaşamak lazım dmdmddn
Dibin de faydaları var mesela dibi görmüş ve küllerinden doğmuş bir kadını kim tutabilir? Bundan sonrası daha emin adımlarla sağlam zemine basarak tırmanmak. Kim bilir belki uçarsın bile... 😂
Olabilir ahaha iyi hisetturdi yorumun ya teşekkürleer ♥️
Canım Mavitoka1, aslında sevilmek için hiçbir şey yapmana gerek yok ki! 🥰 Olduğun gibi harika birisin. Erkekler de herkes gibi samimiyet, güven, karşılıklı anlayış ve birlikte eğlenebilmeyi bekliyor bence. Bir ilişkiyi evliliğe götüren sır da o derin bağ, sürekli iletişim ve tabii ki bolca kahkaha! 💖 En önemlisi de kendini sevmek ve mutlu olmak bence. Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🤔
Cevap
34Cevap
Sürekli “beni seviyorlar mı?” hissiyle yaşayan biri yerine,
“Ben buyum, beni tanıyabilir misin?” duruşu daha çekicidir.. seni olduğun gibi sevsinler insanların seni sevmesini bekleme.
Yanlış insanlardan bekliyorum
Bana tercih ettiği kizin hesabına bin defa bakıyorum hep kendimi kiyasliyorum onunla ya
Yani kızın maddi durumu iyi galiba telefonu giyiminden falan anlaşılıyor benim telefonumun da ekranı kalkıyor artık qdmqmdmqmdmqm biraz zor zamanlar yaşıyorum şu an ama o da öyleydi beraber halledicektik sözde ama işte
Sevilmek için kendin olman yeterli
Ya benle uzak mesafe diye bitiren adam başkasıyla uzak mesafeye başlamış asamiyorum dmdmdm
😅😅😅 sevmiyormuş sen neredeydin o neredeydi
boş ver uzakti işte
Peki
Kendini hemen kaptırma biraz ağırbaşlı ol hemen herşeye inanma gadası
İnanmıyorum zaten
Güzel
Kendin ol. Akışına bırak. Başkası seni sevsin diye uğraşma. O kişi seni sevmek için uğraşsın. Sevemiyorsa, sevmediyse. “Asliye kibarca bir bay bay “ 😀
Sır sınırları çizmek ilişkiyi sekse cinselliğe getirmemek saygı sevgiyi korumak haddi aşmamak güvenmek korumak kollamak aldatmamak sadık kalmak
Çok güzel ilişki dediğin cinsellik olmayan ilişkidir... menfaat cinsellik ilişki sananlar var...
Bence de öyle ama erkekler de sevisen kız arıyor sanki
Onlar arasın sen farklı ol bari...
Farklıyım zaten
Helal olsun 👍
En büyük öncelik sevgiyi göstermekte, eğer sevgi olursa sadakat, hoşgörü ve ilgi beraberinde geliyor.
Ben fazlasıyla gösteriyorum ama yetmiyo galiba
Ben ilk defa sevildigimi hissetmistim o da aynısını diyordu ama sahteymis demek ki
Erkeklere bu konuda çok az güveniyorum ama Kadınlar için önceliği güven esasına dayatmakta fayda var diye düşünüyorum. Bazen sarıldığında o sevgiyi hissedersin ama karşıdakinin bakışlarından, davranışlarından sevginin samimiyetini anlarsın, buradaki önemli konu ona olan yaklaşımını her zaman biraz mesafe koymak olacaktır. (sevgili olmadan önce)
Aynen öyle hemen guvenmemek gerek
Bol bol gül neşeli ol. İnsanlardan enerji sömürmek sorun çıkarmak yerine enerji saç. O tür insanlar daha çok sevilir
Normalde öyleyim ama çok zor bir süreçten geçiyorum dengesiz tavırlarım oluyor
Doğru olabilir
Kendini iyi yetiştir her konuda.. kültürlen ve paralan..
Her şey maddiyatla ilgili galiba
Evet biraz öyle. Oluşan sosyal çevre. Her şeyi toleranslı hale getirirse işler daha kolay yoluna girer
Doğru insan er ya da geçmiş bir şekilde karşına çıkacaktır sadece zamanını beklemek gerekiyor
Gelmiyor o zaman bı türlü dmdmdm
Sakinim de hani 25 yasindayim fmdmdm
Ne
Nasip ve şans işi doğru kişi geldiğinde bunu sormayacaksın bile
İnşallah ya
Teşekkür ederim
Kendin ol o seni bulur demiyorum ama hoşlandığın varsa çekinme açık açık söyle
Var da engelledi her yerden qsmqmmqmwmw
Demek ki o doğru kişi değil sıradakine gelmelisin takılı kalma
Sıradaki de kim bilir ne zaman
Merak etme gayette güzelsin emin sıradaki olmada nile bir sonraki kişi bile hazırdır sen farkında değilsin ayrıca bi kahve iç gazına bakayım sıradaki kim öğrenelim 🤭
Bir şey yapmaya gerek yok severse sever sevmezse boş ver
Ne kadar çok çabalarsan o kadar çok kaybedersin. Vurdum duymaz olacaksın en güzeli
Beni sevseydiniz olurdu. Beni kizlar sevmedi
Sevilmek de nasip bence ya para rızık gibi kaderinde ne kadar yazıldıysa o kadar
Öyle galiba yüzüm gülmedi çünkü hic
katılıyorum benimde olmadı çirkin değilim oysaki güzelim
Umarım ya öyle biri olur ki her şeyi unutturur
Aminnnnnnnnnn daha ne kadar zamanımız kaldı bacım yaşlanıyoruz 😅
Ben de güzelim ama olmuyo ahaahshhqhaah
yok be bacım 28 oldum otuza 2 yıl kaldı. Flörtümü geçen ay postaladım mecburen ciddiyete gitmiyordu işler baya kesat ne olacak böyleee sizin yaşlar kaç gençsinizdir asjdsjaf
Ahahahahahaa
amin amin ben 18 hissediyorum görünüşümde öyle minyomum da işte biyolojik yaş geçiyor😅😅 Allah nasip eder hepimize inşallah ne diyim teşekkür ederim❤️❤️
Hiç bir şey yapma ciddiyim sadece yolunda yürü
Senin çok çabalamana farklı bir kisi olmana gerek yok. Seni oldugun gibi seven birini bekle.
Resimdeki kişi fake kaç hesapda gördüm
Birkaç hesap açıp kapattım çünkü dayı qsmqmsmwmsmqm
temmam
Kötü davran sevilirsin
Vallah ya ama olmuyo ki ben aşık olunca enayi oluyom qdmwmdmwmd
Verip kontrolsüz bir anda hamile kalmadı
Ne
İğrenç
Zorla evlenecek benle farkında mısın dediginin
Defolsun gitsin öyle erkek
Ya dayı sence senden mi bahsediyom ben
Gaddar olmak gerek çünkü iyilikten anlamıyorsunuz
Seni de sevmiyorlarsa biz ölelim
Sadakat güven saygı Sevgi Bununla ibaret
O benim bahtsızlıgımız buna çözüm yok
Sen bir erkeği evliliğie götüremessen kim götürsün
Karşılıklı istenecek ya
Evlenmek istediği kişinin İstemesini sağla bu senin elinde
Napicam ki tam olarak
Kadınlığını kullanırsın işveyle cikveyle tavırlarınla
Kendim gibi otistik birini arıyorum her şey cilve değil
Umarım bulursun
İnşallah
Bende arıyorum ciddi bir ilişki ama düzgün yok yaa
Düzgün ndedigin ne
Sevgi saygı anlayış ahlak ve karakter
Valla hepsi de var şükür ama yetmiyor galiba ki terk ediliyorum
Biz tanışalım istersen
Olabilir
Takip attım size şimdi
Kabul edermisiniz
Adın ne
Jhon
Kendin ol.
Olacağı varsa ooue kanka senin zorlamana gerek yok
Olacağı yok galiba qsmqmdm
En beklemediğin zaman da olur bu işler 😀
Olsun artık ya sevmek sevilmek güzel
İnşaallah bakalım
burç uyumuna mutlaka bak
Uyumlu oll
Uyumluyum da aslında ama olmuyo bı şekilde
Sorun karşıdamı erkek demi
Yani hayatımın aşkını bulmama daha var bence ondan dmdmdmd
İnşallah bulursun diyelim allah kalbine göre versin
Amin
kıymetini bilen tarafından sevil
Doğallık iyidir
olgun bul
Hiç bir şey
Anlayış, sadakat
Benim
Sadakat , edep
Sevilmek için sevmeyeceksin bırak o sevsin
Saygı güven duygular
Seveni silkerler silkeni severler
Samimiyet gerisi boş
Samimiyet
İşte sadece
Anlamadım
Bağlı kal
Ya bağlılığın allahini gördü aq iti yetmedi ama
Mantık aslında çokta yüz vermicen dengeyi korucaksın devamlı ulaşılmaz olursan karsndaki gitmenden korkarsa uzun uzun ilşkin olur her istedini yapar özellikle yatarsan gider
İşte o denge olmuyo ki sevdim mi salaga dönüyorum
Güzelsen birde yandın talip cok karaktersizde cok😀
Sanalda takıl burada serseri cok kendini alıştır insanları öğren arkdş edin reel dikkat et hemen bağlanma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?