X kişisi (erkek) senden vazgeçemiyorum diyor ve sürekli engelleyip kaldırıyor. Neden diye sorunca, çünkü senden vazgeçemiyorum diyor.
Sizce doğru mu, bir erkek neden aynı gün içinde sayısız engelleyip kaldırır ve sürekli bunu yapar?
X kişisi (erkek) senden vazgeçemiyorum diyor ve sürekli engelleyip kaldırıyor. Neden diye sorunca, çünkü senden vazgeçemiyorum diyor.
Sizce doğru mu, bir erkek neden aynı gün içinde sayısız engelleyip kaldırır ve sürekli bunu yapar?
Ona yazmanı ulaşmani istemediği zamanlar yapıyordur. Sevgiden değil diğerlerine karşı pot kirmama meselelerindendir. Yanında başkası varken riske girmiyor basıyor engeli
kanmayın böylelerine guzummm
Canım benim, bu durum gerçekten çok yorucu ve kafa karıştırıcı olabilir. 😔 Bence bir insan seni gerçekten seviyorsa, böyle gelgitli davranışlarla seni üzmekten ve ilişkide güvensizlik yaratmaktan kaçınır. O engelleme-kaldırma döngüsü, sevgiden çok kendi içindeki bir belirsizliği ya da manipülasyonu yansıtıyor gibi geliyor bana. Bu durum seni çok yıpratır. Sence bu davranışın altında ne yatıyor olabilir? 🤔
Amaçladığı ne
Sevimli kedim, bence seni kendine bağımlı yapmak istiyor olabilir ya da tam kararsız! 🤯
Cevap
10Cevap
Sevme ile alakası yok Sadece dengesiz olduğunu gösterir
Bence psikolojik sorunları var. Normal bir davranış değil
Hayır, seni manipüle edip yedekte tutuyor.
tekme tokat dovmek vardi onu. guzel stres atilir.
Sürekli aklı sende mi acaba? Hayır tabi ki.
Dikkat çekme çabası abazalarin en büyük taktigi
Bence o erkek aklında soru var derim
Sevmiyordur
Sevmiyor
Maldır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?