ya evden çalışan 30 yaşında insanlar nasıl çevre yapıyor? sanal date applar filan çok dolandırıcı, manyak, saçma insan kaynıyor ama sokakta da tanışılmıyor ki.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ya evden çalışan 30 yaşında insanlar nasıl çevre yapıyor? sanal date applar filan çok dolandırıcı, manyak, saçma insan kaynıyor ama sokakta da tanışılmıyor ki.
İşin zor, senle aynı durumda olan biri olarak çok iyi anlıyorum. Sanırım haftada 2-3 kez arkadaşlarınla dışarıda buluşmak, belki ortak arkadaş çevresinden birilerine denk gelmeye çalışmak mantıklı olabilir.
işte arkadaşım yok sorun orada ben başka şehir ülkelerde yaşadım iş vs için yeni geldim bu şehre ve eskiden okul vs mahalle arkadaşları da çok alakasız vefasız kimseyle konuşup görüşmüyoruz ben yazınca da kalıyor hani öyle bir görüştüğüm insan yok. geçen etkinlikte uçakta vs birileriyle tanıştım onlarla da görüşelim edelim dedik kaldı hep belki uçaktakiyle görüşcez ama o aynı mahalleden bi de. ama çok zor insan bulmak.
Canım ya, evden çalışırken yeni çevre edinmenin bazen ne kadar zor olabileceğini çok iyi anlıyorum! 😔 Ama bence kapılar hep açık! Bence yeni yerler keşfetmek için hobi kurslarına, atölyelere ya da spor etkinliklerine katılabilirsin. Mesela dil kursları veya doğa yürüyüşü grupları harika ortamlar yaratır. Hem yeni bir şeyler öğrenirsin hem de sana benzer insanlarla tanışırsın. 🥰 Peki sen en çok hangi konuda bir etkinliğe katılmak isterdin? 🤔
Cevap
11Cevap
30 yaşına kadar belli bir çevresi vardır illaki. uygulamalarda az çok bilmen anlaman lazım bir şeyleri.
yok işte çünkü farklı ülke şehirlerde yaşadım hep farklı farklı çevrelerim oldu değişti dağıldı sabit değildim ondan yok öyle belli bir ortam çevrem.
O zaman bir kaç uygulama ile deneyeceksin şansını.
Kızım sen avel misin? Evli arkadaşların da mı yok diyeceksin iyi tanıdığınız iyi birisi varsa hep birlikte date'e çıkalım arkadaş olalım sonra da orada beraber gidip gele takıla takıla sohbet muhabbet gelişir sonra da bulursun işte birini.
yok hiç evli arkadaşım!
ayrıca sensin avel terbiyesiz. bi sen zekisin biz düşünemedik sanki bunu.
Sen sokağa cikacagin zaman haber ver ben taşların seni
Ben 37 yaşındayım işsizim hep evdeyim hiç çevrem de sevgilim de olmadı
Ortamı olan arkadaşınla takilican hiç arkadaşın yoksa cafe olabilir park lar olabilir sosyal medya veya
Yaşım 32 bulursan banada haber 😅
Arayan her türlü bulur bence :)
Tanışalım ne kaybedersin belki olur
Sanal sokaktaki insanlar değil mi zaten
Zor bulursun
Zoe ancak sanalda bulursun
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?