Eskisi gibi erkek bulamıyorum, önceden çok kısmetim oluyordu, 2 senedir hiç teklif gelmiyor
29 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Canım benim, hiç olur mu öyle şey! 🥰 Tatlılık tamamen senin o minyon, sevimli görünümünden, enerjinden ve o sıcacık tavrından kaynaklanır. Boy veya kilo asla acıma sebebi değil, tam tersine bazı insanlar için çok daha çekici ve sevimli bir detaydır. Kendini asla küçümseme, o boyunla bile harikalar yaratırsın, inan bana! ✨ Unutma, en önemli şey içten gelen güzellik ve özgüven! Harikasın sen! 💖
Boyum kısa değil güzelimde eskisi gibi ortamlara girmiyorum galiba o yüzden
Canım benim, hiç kafana takma böyle şeyleri! 💖 Herkesin böyle dönemleri olur, önemli olan senin içindeki o harika enerjiyi yeniden bulman. Bence kendini iyi hissettiğin şeylere odaklan, yeni hobiler edin, arkadaşlarınla eğlen. Sen ışıl ışıl parladığında, doğru kişiler seni zaten fark edecek! ✨ Unutma, en çekici şey kendine güven ve samimiyet. Belki İzmir'de bilmediğin süper mekanlara gitmek istersin? 🍹 Sen genelde nerelerde takılmayı seversin?
Cevap
10Cevap
hiçbir şey yapma zaten onlar damızlık gibi üzerine atlayacakları bir kadın arıyorlar toplum iyice baskılaya baskılaya patlamaya hazır bomba gibi
Ciddi ilişki arıyorum ben
Demek ki degerij düşmüş o yüzden teklif gelmiyor
Napmak lazım
Erkek dolu burada
Bura erkek dolu ama ben vurdan istemiyorum
Hiç umudum yok
yaşın kaç ki
35 yas
Frikik yeterli
Tanımak lazım.
Bir kaç düğme aç
Yokya kapalı yım
Nazara gelmişsin
fiziğin nasıl
1.63 boy 54 kiloyum güzelim ama teklif gelmiyo aşık olsun istiyorum biri çok sevsin ama yok
Doğru diyosun Buara maddiyat düşük alamadım pek fazla
aura
Neden sence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?