Aşk İlişkileri 18 sa Ciğerimi delip geçen bu ilişki gerçek aşk mı yoksa kendimizi mi kandırıyoruz? _malesefeylul Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler18 sa Cinsel yaşam ne ya sorumu niye değiştirip paylaşıyor yapay zekayı kapatıp paylaşmama rağmen ne aptl saptan bir sistem Ciğerimi delip geçen bu ilişki gerçek aşk mı yoksa kendimizi mi kandırıyoruz? Cevapla İlişki Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u OurangMedan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 3 sa Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Arada aşk olunca ayrılığın a harfi bile sohbete dahil olmamalı.😄 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 18 sa Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Böyle bir şey oluyorsa gerçekten diğeri kendini değersizleştirir 0 0 Yorumla
BatTzionLeOlam Takip Et Xper 5 Yaş: 18 18 sa Kendimizi kandiriyoruz. Aşk yok sevgi yok hepsi vücuttaki birtakım kimyasal tepkimelerden kaynaklanıyor. Mesela bilime Ilgın varsa kur'an'da'ki çelişkiler inceleyebilirsin :.Kaynak: Reddit https://share.google/ApJoQ6rCHxHgwlsuP 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 18 sa Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kendinizi kandırıyorsunuz bir gün gelir bu günleri hatırladığınızda ne kadar aptalmışım dersiniz 0 0 Yorumla
Caner067 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 18 sa Aşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı. sabah yazıstınıza bak sonradan yazışmanıza enteresan hiç bir şey olmamış gibi 0 4 Yorumla _malesefeylul 18 sa Gün farkı var Yorumla Caner067 18 sa Tamam da seni bu kadar üzen birisi evlenince ne yapar evlilik aptallık ben bunu yaşadım sende yaşama günü geliyor yaptığın tüm iyilikler unutuluyor Yorumla _malesefeylul 18 sa Yok ya yazışma bana ait değil zaten şaka yapıyorum Yorumla Caner067 17 sa Emin misin Yorumla
2Yüzlü Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 11 sa Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Abla konu nedir ya görselde cigerini delecek bişi görmedik 0 0 Yorumla
huseyinozen92 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 18 sa Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu mesajlar bir çok şekilde yorumlanabilir. Buradaki konuyu anlatırsan daha net konuşabilirim. 0 0 Yorumla
Mr-Wednesday Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 18 sa Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu yazışma gerçek mi? 1 3 Yorumla _malesefeylul 18 sa Yok Twitterdan aldm Yorumla Mr-Wednesday 18 sa Ha iyi bari, bi tık cringe geldi de o yüzden sordum Yorumla _malesefeylul 18 sa Bilemiyorum Altan Yorumla
Gizli Üye (25-29) 18 sa Belki de verem olmuşsundur her şeyi aşka bağlamayın 🍀 0 6 Yorumla _malesefeylul 18 sa Darısı sana o zaman veremde Yorumla Cevap sahibi 18 sa Beddua etmiyoruz cuma cuma tövbe de Yorumla _malesefeylul 18 sa Demem Yorumla Cevap sahibi 18 sa Meleklerde ettiğin duaya amin desin de göreyim kim verem olmuş Yorumla Cevap sahibi 18 sa Şakayı bile kaldıramayacak kadar sorunlusun shshhaha Yorumla _malesefeylul 18 sa Belli belli Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 18 sa Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Gayatte iyi gibi görünüyor 1 0 Yorumla
CeevizAdam Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 18 sa Aşk İlişkileri konusunda 584 cevap paylaştı. Toksikleşmis iyice 0 8 Yorumla _malesefeylul 18 sa Abart Yorumla CeevizAdam 18 sa Sonuç belli zaten Yorumla _malesefeylul 18 sa Evlilik evet Yorumla CeevizAdam 18 sa Haftaya ağlama burlarda da 😂 hayırlısı Yorumla _malesefeylul 18 sa Yok ağlamam ağlatırım Yorumla CeevizAdam 18 sa Çok gördük sen gbi yerlerde sürünen egolari Yorumla _malesefeylul 18 sa Yok sen kafanı yorma benim egom için Yorumla CeevizAdam 18 sa Tamam Yorumla
yhms_ywrs Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 17 sa Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. acayip haller 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Arada aşk olunca ayrılığın a harfi bile sohbete dahil olmamalı.😄
Böyle bir şey oluyorsa gerçekten diğeri kendini değersizleştirir
Kendimizi kandiriyoruz. Aşk yok sevgi yok hepsi vücuttaki birtakım kimyasal tepkimelerden kaynaklanıyor. Mesela bilime Ilgın varsa kur'an'da'ki çelişkiler inceleyebilirsin :.
Kaynak: Reddit https://share.google/ApJoQ6rCHxHgwlsuP
Kendinizi kandırıyorsunuz bir gün gelir bu günleri hatırladığınızda ne kadar aptalmışım dersiniz
sabah yazıstınıza bak sonradan yazışmanıza enteresan hiç bir şey olmamış gibi
Gün farkı var
Tamam da seni bu kadar üzen birisi evlenince ne yapar evlilik aptallık ben bunu yaşadım sende yaşama günü geliyor yaptığın tüm iyilikler unutuluyor
Yok ya yazışma bana ait değil zaten şaka yapıyorum
Emin misin
Abla konu nedir ya görselde cigerini delecek bişi görmedik
Bu mesajlar bir çok şekilde yorumlanabilir. Buradaki konuyu anlatırsan daha net konuşabilirim.
Bu yazışma gerçek mi?
Yok Twitterdan aldm
Ha iyi bari, bi tık cringe geldi de o yüzden sordum
Bilemiyorum Altan
Belki de verem olmuşsundur her şeyi aşka bağlamayın 🍀
Darısı sana o zaman veremde
Beddua etmiyoruz cuma cuma tövbe de
Demem
Meleklerde ettiğin duaya amin desin de göreyim kim verem olmuş
Şakayı bile kaldıramayacak kadar sorunlusun shshhaha
Belli belli
Gayatte iyi gibi görünüyor