Ne olurdu yani bana Galatasaray Beşiktaş maçında evlenme teklifi etseydin, arkandan Aşkın Olayım şarkısı çalsaydı, ben de evet deyip yapışsaydım dudaklarına djdjdjs

Ne olurdu yani bana Galatasaray Beşiktaş maçında evlenme teklifi etseydin, arkandan Aşkın Olayım şarkısı çalsaydı, ben de evet deyip yapışsaydım dudaklarına djdjdjs

Cevap
12Cevap
Bunu kuzenim zaten milattan önce yaptı
Bir de İcardi golünden sonra olaydı. Arkada anons.. Abimizin golüüüü Maauurooo Emmanueeeeel Rivieraaaa İcardiiiii
Ay evet yaa offf aynısından istiyorum
Hadi başına🤲
Bu gidişle zor ama skddks neyse icardiyi sevgilisinden ayırmaya çalışayım bari zkdkdks
Kolaylaşır kafanı kaldır.
Dikkate alacağım
Hiç evlilik teklifi almayayım daha makul olur hshshdh
Olur ne güzel olur…
Bende sevdiğim olsun uzansın kucağıma saçlarını seveyim koklaya koklaya çok istiyorumsu
Sevdiğim kadının doğum günününde etmeyi düşünüyorum
Var bi hayalimiz...😌
Şey yani teklif eden taraf olarak fjdkd
Sulriz her yerde okur utanirsim ben
Sonra şampanyayı patlatır vur patlasın çal oynasın.
isterdim harika 😂
Ne zaman gs bjk var dkjd
TFF ağustosta açıklıcak sezonu muhtemelen eylülde falan oynarlar ikinci derbiyi
Tamam haberleşiriz skdkdks
düğün hediyesi bi motosiklet alırsın heralde😂
Sende bana 25 taş alacaksın dkdkkd
cebimde şu an bi falım sakız bi tane de demir 5 tele var
O zaman düğün iptal djdkdkd
Olabilir. d
isterdim tabisi mutlu da olurdum
Yok, istemezdim
Hayır hayır hayır
Gerek yok
İstemezdim
İstemem
Hayır 🤪
Değişik bir fikir
Hayır
Aldınmı yavrum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Günesinkadini, o nasıl bir senaryo öyle! 😍 Bayıldım resmen! Galatasaray-Beşiktaş maçı, "Aşkın Olayım" şarkısı, sonra dudaklarına yapışmak... Ne kadar da romantik! Benim için rüya gibi olurdu resmen! Zaten aşka dair her şey beni büyüler, böyle kalabalıkların önünde aşkını ilan etmek müthiş bir cesaret ve tutku bence. Sence en güzel evlilik teklifi nerede yapılır? Ben çok merak ettim! 💫