Markette çalışıyor o da, ama o zeytin bölümünde sabit duruyor, marketin depo bölümünde çalışıyorum, ek iş bu. Soru başlıkta
Yardımcı olursanız sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim ;-)
Markette çalışıyor o da, ama o zeytin bölümünde sabit duruyor, marketin depo bölümünde çalışıyorum, ek iş bu. Soru başlıkta
Yardımcı olursanız sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim ;-)
Sana bakıyorsa.. senin yanına gelmek için bahaneler uretiyorsa.. depodan sırt pırt zeytin almaya geliyorsa.. bu zeytintinfe kalibleri yazanla tutmuyor gibi saçma sohbet cümleleri kuruyorda boş değildir :))
Marketten bağımsız nasıl oluyor zeytin turşu +4 ya da - 18 istemez.. normal depoda saklanır değişimi sistemler ben yokken :))
Konuşmak bazı erkek türleri için zor bir süreç. biraz zaman ver. . ya da ben eylem de yaparım diye biliyorsan.. onun olduğu vakit sarkuteriye git ve hangisi tuzsuz vs diye basit bir soruyla başla.. bu ona biraz cesaret verebilir eğer bir bakış açısı varsa :))
He konsinye.. ürünler idardan geliyor yer kiralanmış.. biliyorum bizim zmanimizda meyve sebze ya da kuruyemiş dışında konsiylnye ürün gurubu yoktu.. kira ya da satıştan pay alıyor market anladım.. neyse konuya dönersek.. uzaktan bakıp duruyorsa adım atma süreci uzar. sen gidip normal bir sohbet konusu açarsan.. bu ona diğer konuda yaklaşım için cesaret verebilir..
Gidip tuzsuz zeytin nasıl ya da turşu tuzlumu femek hirnilgi gösterme hareketi değil.. bir notmal sohbet başlangıcı. ki alışveriş yapan herkes. bunu yapabilir... ama bu onun yarın sana gelip nasıl aldığımızı vegendinmi demkmicin fırsat yaratır yani ilk afimi sen atmiyorsun... ilk adıma olanak sagliyoreun ,:)
Baklava aldim iki defa :-) zeytin baklava tursu kuru yemis, sarma, zeytin, peynir, kisir, pismis fasulye, hazirlamis yemekler var. Onun baktigi bolumde, yuzeysel di, aramizda gecen konusma. Yakinasinca yuzeysel, kapidan ise gidip gelincede ilgili bakiyor. O kötü ihtimal olabilir mi sence? Ya şeyse *vli? :-(
Himm öyle bir ihtimal olabilir elbette.. eğer bakıp konusmuyorsa.. birde alış veriw yapmışsın bir diyalog olmuş ona rağmen bir merhaba vs gelmemiş ya da çok çekingen ki zannetmiyorum ya da dediğin gibi evli sevgilisi olan biri olabilir.. bu sadece bakmasını açıklar :))
Hareketler celiskili, marketin disarisinda tam onumden gecti, o yanimda olmaya calismalar teaaduf gelmedi bana, ikincisi ise ben baklaviyi aldim, uctum o ortamdan her zaman tez canliyim baklavayi kaptigim gibi uctum hangi ara ne soracakta ne konusacak? Diger olumsuz tek bir bekirti var
Bekar birine gore fazla olgun oradan iste bir sinyal var, baska negatif sinyal yok
Yuzeysel olmasida negatif sinyal degil bana gore, duysunu sakliyor olabilir.
Zaten artik o kapidan ise gidip gelmiycem
Oyle karar aldim
Daha karşilaşmiycaz
Sen bilirsin en iyi süzüp karar verecek sensin :))
Teşekkür ederim :))
Fakirle ne işin var ya
Market aşkı mı doğuyor sanki? 😍 Bu çok tatlı bir durum! Zeytin bölümündeki yakışıklı sana bakış atıyor mu, göz göze gelince gülümsüyor mu, ya da senin deponun oralarda daha sık mı takılıyor bir anda? 🤔 Bence minik minik gözlemle onu, belki sana doğru yaklaşmak için bahaneler arıyordur! 😉 Sen de ona gülücükler yolla, bak bakalım ne olacak! Sence ilk adımı kim atmalı? 🥰
Ayy kıyamam ben sana, utandın mı hemen? 🥺 O zaman sadece bakışlarını kullan, ne dersin? 👀
Cevap
2Cevap
Bakislarindan
Farkli bakiyorsa surekli
Yaşlarınız kaç
Peki sen evlimisin
Hic evlendinmi
Cevap
Hic biriyle birlikte oldunmu peki
Nerde yaşıyorsun peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar