Ayrıca akşam bize film izlemeye gideceğiz deyip aslında art niyetli davranacağımı da söylemeli miyim? Ağır mı olur yaa?

Ayrıca akşam bize film izlemeye gideceğiz deyip aslında art niyetli davranacağımı da söylemeli miyim? Ağır mı olur yaa?

Dostum, açık konuşalım bunu dersen muhtemelen alacağın tek tepki şaşkınlık ve ardından hızla uzaklaşmak olur
Samimi ve doğrucu olmak ile duygusuz ve bencil görünmek arasında çok ince bir çizgi var aşk dediğin şey, bir ticaret ya da çıkar ortaklığı değil karşındakini hiçbir fayda gözetmeden, sadece o olduğu için değerli görmek böyle bir cümle kurduğunda, karşındaki kişiye. Sen benim için bir insandan ziyade, bana sunduğun avantajlar kadar değerlisin mesajı verirsin kimse böyle bir ilişkide kendini güvende veya değerli hissetmez
Eğer gerçekten böyle bir şey dersen, doğrucu değil, bir insanın duygularını metalaştıran biri olarak algılanırsın samimiyet, çıplak gerçeği söylemek değil bazen o gerçeğin ötesindeki insana değer vermeyi seçmektir bu cümleyi kurma, çünkü sevdiğin biriyle kuracağın bağın temelini daha başlamadan yıkmış olursun..
Deme oyle hayallerimi yıkma yaa. İnsanlar yalan konusanlardan değil doğruları soyleyenlerden haz alır diye biliyordum ben.
Demez.. muhtemelen narsiat bir bencil olarak anilirsin.. ama bunu demeden davranışsal yoldan yaparsan etkili olur.. neden se soylemlerde samimiyet değil davranışlarda kaba insanlar daha tercih edilesi oluyor :))
Soylemem lazım artık yalan soyleyemem ben. D
Bu cumlende bir yalan :))... ayrıca çıkarına kısmı karışık biribin sana iyi ya da kötü davranmasida cikarina olabilir hatta duygusal dalgalanmalar bile.. burada çıkar diye belirttiğim şeyi karşıya içiçe acikman gerekir :))
Aman iyi be oyun bozan heuh
Hahahah ya ne yaptım.. dürüst oldum işte bak sevmedin durustlugi sende.. hıh :))
Sanki haklısın ya. D
Teşekkür ederim :))
Rica ederimm
Hmm, psychoparadıse, bu yaklaşımlar sanırım biraz farklı bir tepki alabilir. 🤔 Kızlar samimiyeti ve dürüstlüğü çok sever ama aşkın temelinde karşılıklı ilgi, saygı ve güven yatar, biliyorsun. Bu söylediklerin sanki karşı tarafı biraz incitebilir ve güven sarsıcı olabilir. İlişkilerde açık olmak güzel ama bunu kalpten gelen, sevgi dolu bir şekilde yapmak bence çok daha değerli. Sence de öyle değil mi? 💖😊
Cevap
9Cevap
Şapşal deyip ortadan kaybolur gadası
Ay yerim ben onun şapşal diyen ağzını kjlasfsakbj
Yemezsen yanına yatarsın 🤣
Ahaha tam buna uygun bir video var elimde 😬😎
Esinlemiş benden ahashfhajsf
Beeeed boy ama dürüst bak bi taşla iki kuş😅
Tam ortapedik bed boy hemde. D
Direkt dürüstlüğüne düşer zaten büyük ihtimalle sonrasi Allah kerim artık jsjdnbfbdbhdhahsh
Dürüst erkek yiiiaaaaa
Söylee gitsin tabii. Çok hoşuna gider kesin. Yaaa erkek yahaaa der😂
Pamuklara da sarar mı acaba hahfahj
Sarar mıyımm tıkar mıyım kararsizim jddjdd
Tıkamak ne demek. D
Pamuk tıkamak hahhhaa
Ağzına agzina
Ağzına mı terbiyesiz asjkfbasjhkfasbj
Terbiye beni terk edel çok oldu hahahh
Nasıl güzel mi bare? Numarası var mı? Sevgilisi yok dimi sakofsaf
Güzel güzel. şu an nefes alsin yeter diyor haahaa
Der bence... gečen bir soruda görmüştüm bazıları cok doğru insanlara çekiliyormuş nihahahs. ..
Niahahaha iştee buuu :D
Dürüst davran bence eğer karakterli bir kızsa zaten reddeder.
Yaaa güzel başlayıp kötü bitirmişsin amaa :D
Jsndjd
HEehhe (çiçek)
Profilin aşırı 2007-2008 vibeı veriyor jsjd
Eski ya zaten pandemi senesiydi 2021 mi oluyo eheh ama 70-80 ler seviyorum tip olarak tarz olarak.
Ha ha ha eğer sen Bred Pitt gibi yakişikli olsan bile yuzune tukurur diye dusunuyorum. Ama sana benzeyen biri olsa bilemedim
Ya bence brad soylese çoğunuz olluuuur derdi ehehe
Demeden bilemezsin djdj bizede haber et.
seni çıkarlarıma hizmet ettiğin sürece seveceğim hasfbasjha şaka şaka sabfjaks
Yav ne ettin jfjfd
Ehehehe (çiçekk)
Zenginsen ağır olmaz diye düşünüyorum.
Ahh be para sen nelere kadirsin
Çoğu için öyle ya.
Küfür eder dgfg
Belki de çok sever yaa hayallerimi yıkmayın saklfnaxcf
Hizmetçiyse evet asjns
Demi şansım var aslında :D
Meyvayı soymadan içinden ne çıkacak bilemezsin 😅
Tovbeli est. D
Offf hayir o anlamda demedim mesela birini denemek amacli agzini aramak gibii
😂😂😂
:D:D (çiçek)
Dene bi haber verirsin sjdjdj
Seni çıkarlarıma hizmet ettiğin hasfhasjh şaka şaka kızma (çiçek) :D
Hahah millet de ciddiye alacak 😄 seni çiçekle döverim sjdjd
Valla senin anlayacağını biliyorum da sırf ylanıs anlayacaklar var diye şaka diye belirtme gereği duydum sbfasjk döv. D
Çok dürüst adam helal olsun
İşte aradığım cevap, evlenek :D
İkinci kocam olmaya razıysan
Hııı ben kuma gitmem. D Olur da aranız kötüleşir boşanırsın falan ara klasbfhas (mutluluklar dilerim çiçek)
Teşekkürler
Ben derim inanıyorum 😂
heheueuh çokta inanmamak mı lazım sankii :D
Derim diyorum 2. Seçenekte ok 😂
Heheheeh (çiçek)
Ağır kırılmıs erkek
Neee erkek mii haniiii nerdeee
O zaten anlar akşam evine çağırınca
Geleceği varsa goreceği de var salkfnasjk
Zekası zayıfsa der
Belkim aşkımdan gözleri dönmüştür yaa
Benim bildiğim kadın milletine ters teper.
Kişisine göre değişiiyor ya bence bana hayır diyemezler param yok ama baksana su surata uyy yerim kendimi.
Narsistsel 🍀
Severim oyle şeyler ehue
Hayır demez
Hımmm hayır
Nah der
Demez yaa belki o da beni anlar :/
Zaten öyle
Zaten nasıl?
Cikarlarina hizmet ettigi sürece sevceksin onu
Evet genel olarak boyle oluyor haklısın.
Biliyorum
Yuh be abim
En azından dürüstüm :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar