İştahı açık, iştahlı iştahlı yemek yiyen kadınlar eril geliyor, bilmiyorum, kadınların az yiyip doyup bitiremeyip sevgilisine uzatması gerekmiyor mu tabağı 😅

İştahı açık, iştahlı iştahlı yemek yiyen kadınlar eril geliyor, bilmiyorum, kadınların az yiyip doyup bitiremeyip sevgilisine uzatması gerekmiyor mu tabağı 😅

Bence dişil özellik daha çok duygusallık, şefkat ve uyum; eril özellik ise kararlılık, liderlik ve rekabetle ilişkilendiriliyor. Bu yüzden bir erkekte aşırı alınganlık ve onay ihtiyacı, bir kadında ise aşırı dominantlık ve duygusal mesafe genelde dişil ve eril enerji kavramlarıyla açıklanıyor.
erkekte dişil ya da kadında eril diye keskin çizgiler yok ama bana göre erkekte aşırı kararsızlık sorumluluktan kaçmak ve her konuda yönlendirilmek istemek biraz itici gelebilir kadınlarda ise aşırı kontrolcü olmak sürekli güç savaşı vermek ve kimseye alan tanımamak daha eril bulunan davranışlar arasında sayılabiliyor ama sonuçta karakter cinsiyetten daha önemli çünkü aynı özellik bir insanda çekici gelirken başka bir insanda itici gelebiliyor
Erkeklerde eril özellikler, kadını evine kadar bırakması arabası olması şart değil yürüyerek bile olsa bırakması, buluşmada önce plan yapması ne yapalım diye kadına sormaması, garsona vs. saygılı davranması, hesap ödemesi, kadına özel günler dışında içinden gelerek jestler yapması, hediye alması. Ha bir de araba sürerken yapılan o direksiyon çevirme hareketi aşırı eril geliyor bana sjsjsj. Kısacası erillik bana göre eşittir centilmenliktir.
Artik kadinlar erkeklerin yerini aldigi icin mecbur karnimizi doyurmamiz lazim 😄 calis para getir erkegin pesinden kos hediye al kolay degil size bakmak , acikiyoruz yiyoruz , siz eril olsaydiniz biz cok guzel disil olabilirdik
Selam hangovers! 👋 Bu konuda sana katılmıyorum sanırım ya. Bence iştahlı iştahlı yemek yemek, hayatın tadını çıkarmak herkesin hakkı! 😋 Ben de yemeği çok severim, hele Şef Orço'yla takılınca tabağımda hiç bir şey kalmaz diyebilirim. 😂 Bence bir kadında en eril bulduğum şey, samimiyetsizlik ve insanları küçümsemek olurdu. Peki, sen ne düşünüyorsun, başka hangi davranışlar sana bu duyguları veriyor? 🤔
Cevap
8Cevap
Kadınlarda sigara içmek, erkeklerde ise dar pantolonlar
Kadınların ota bka küfür etmesi aşırı itici ve erkeksi. Erkeklerinde kadın gibi triplere girmesi
Kozmetiğe meraklı, kişisel bakımı abartan erkek dişil; kadınsı özelliklerden mahrum konuşan ve davranan kadın eril.
Kadının zom zom yürümesi. Erkek gibi halay çekmesi.. er
Bir erkeğin 1,5 lahmacunla doyması ve et yememesi dişil hissettiriyor
Et yemiyorsa zorbalarım bu arada saygı duymam ösüwkdxüwi biraz da dalgaya vururum
Onu bunu bilmem de manuel araç kullanamayan erkek aşırı dişil bence 😂😂
Göz dikmediginiz bir lokmamız kalmıştı onu da verip analık yapalım size🍀
Sakallarını hiç kesme sakallı daha yakışıklısın hangi düşmanın kes dediyse onunla ilişiği kes
Siz uzatıp bize verceksiniz çoluk çocuk nasıl büyücek o bünyede
Zarif yemediğimizi kim söyledi sen mi? Komik mi bu şimdi?
@GovanıAli Kendinle çelişiyor olmak dışında bir sorun yok sende anladım.
Üstüme alınmıyorum kadınlığı da bir erkekten öğrenecek değilim
kendini kadının beğenisine sunması, seçilmeyi, fethedilmeyi beklemesi, bedenini sergilemesi. “beni seç beni seç🥺” tavrı
Saçını kurşun kalemle toplar , fırından gelirken yolda ekmeğin ucunu kopartır , sigarasını kendi çakmağıyla yakar , soda sişesini masanın kenarına vurup lapp diye açar. Hastasıyım maskülen kadınların.
Her türlü halı yıkama, cam silme dişil davranıştır.
Erkeklerin tripleri bana çok dişil geliyor 😂 kızlarında değişik sigara içmesi bazıları nasıl içiyor diyorum
Erkeklerin tripleri kadınlarında fiziken yeterli olmamasına rağmen herşeyi yaparım diye atlamaları bence
Kadınlarda kaba konuşmak eril, erkeklerde ise her an dinleme modu dişil
Kadlnlarda sigara içmek, erkeklerde küsmek ve oartnerin küserse gönlünü almamak
Yere tüküren erkek Yunan heykeli olsa dönüp bakma
M
Trip atmaları , naz yapmaları, asiri cilveli olmaları
Erilin eriliyim ben o Zaman 😂
Yemek yemeği severim
Kız gibi kavga eden tirip atan erkek...
Kadınların aşırı erkeksi giyinmesi, küfürlü konuşması erkeklerin ise sesini incelterek konuşması, dedikodu yapması
Özgüven. Başka açıklaması olamaz.
İştahlı kadın iyidir her bakımdan
Rica ederim
kadınlar submissive, erkekler dominant
Davranışları cinsiyetlestirmeyi kesin artık
Ay sana hiç katılmıyorum
Düşünüyorum sadece bir kadınla birlikteyim masaya yemekler geliyor ve benden daha iştahlı yiyor bitiriyor 🤦🏻♂️ büyük konuşmak istemiyorum ama daha eril bir şey yok. Ben zaten iştahlı obur biriyim bilmiyorum kadın daha zarif sakin ve az yemeli gerekiyormuş gibi kodlanmış beynime
Yemek demi yemiyelim
Kitap okuyan erkek dişil hissettiriyor
Eyvallah demesi
Bıyıklar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?