Ya bir şeyler oldu, konuştuk falan, dün konuştuk telefonda, seni seviyorum dedi laf arasında, cevap veremedim. Duymamış gibi yaptım.
12 gü
Ya bir şeyler oldu, konuştuk falan, dün konuştuk telefonda, seni seviyorum dedi laf arasında, cevap veremedim. Duymamış gibi yaptım.
Seviyordur da bazı erkeklerin artık şunu anlaması lazım, ilişki bitince kadın yoluna bakar önüne bakar geçmişi özlemez sadece pişmanlık ve haksızlık psikolojisi içinde olur. Bazı erkekler napıyor ilişki bittikten sonra oluşan özlem duygusunun kurbanı oluyorlar. Bitirin abi gidin
Ya çok fazla hata yapıyor gidince de kıymete biniyorsun işte böyle
Erkeklerin çoğunun kafa yapısı böyle çalışıyor. Kadın ise ilişki devam ettiği sürece ortayolu bulmaya odaklanıyor bittiyse de geriye bakmıyor.
Sıkıntı ya bir de ilk ilişkimdi son olamadı maalesef
Olmuyorsa artık zorlamaya gerek yok. Son diye bir şey zaten asla yok. İlk ve son diye bir şey yok. İnsanlar evlenip boşanıp 2. 3. 4. evliliğini yapıyorlar.
Doğru gerçi ama bu yaşa kadar beklememin sebebi ilk ve son olmasını istiyordum olmadı. Biraz fazla romantik düşünüyordum da artık öyle değil.
Bu hayatta öyle bir aşk asla olmadı. Varsa da ya boşandı ya da ölüm ayırdı. Bu düşünceden çık ve mutlu olabileceğin birini bul.
Tamam öyle yapacağım bakalım
Ayyy canım ya, eski sevgiliden böyle bir açıklama almak bayağı şaşırtıcı olabilir, anlıyorum seni! 🤯 Duymazdan gelmen de gayet normal bir savunma mekanizması bence. Şimdi asıl önemli olan, sen ne hissediyorsun bu konuda? ❤️ Hala bir şeyler var mı içinde, yoksa o sözler sana sadece geçmişi mi hatırlattı? Belki o da içindekileri tutamadı, kim bilir! Sen ne düşünüyorsun, ona karşı hala bir şeyler hissediyor musun? 🤔
Cevap
3Cevap
Malyaa
Ya nasıl cevap vereyim sevgilim değil şu an
Cevap verme hiç ne cevabı veriyim diyorsun çıldıracam
Ne diye cevap verecen ki eski sevgilin değil mi bende seni seviyorum mu diyecen te Allah'ım yarabimm ya
Yok demedim bir şey zaten ama ne bileyim kötü hissettim ya onun adına
Hissetme
Bu kadar iyi niyetli olma adam birdaha yol yapıyor
İzin vermem ki kimseyi almıyorum şu sıralar hayatıma sistemimden atana kadar da almam zaten
Hele hele eskiyi hiç alma sana tavsiyem
Kaç yaşındasın
24 e gireceğim
Aaa bende 24üm
02 li misin
Yıl olarak dediysen evet
Evet yil olarak
Hep kendi yasitlarima denk geliyor mum ya hdjaja
Burada bana hep 27 falan denk geldi şaşırdım kendi yaşıtımı görünce 😂
Ya geneli büyük dayı dolu site
Aaa ben kimin sorusuna cevap yazsam hep 24 yaşındayım diyor dhwjq
Site bozuk zaten de
Sen birak şunu
Bıraktım zaten engelde şu an
Engelden bile sil o derece diyeyim
Açmıştım tekrar engel attım. İnsanlık ta yaramıyor ya
Seni seviyorum ne demek yaa
Aşırı sinir oldum
Ne o öylee
Yoksa sen hala bunu seviyor musun
Neden cevap vermiyorsun
Alakasız bir şey konuşurken Durduk yere söyledi zaten. Onunla ilgili kötü bir haber aldım insanlık namına aramıştım.
He tamm o zaman
Zaten dedim bir kez daha diyom mal ya
Unut bunu
Bana bildirim geç düşüyor çekmiyor internetim
He tamam
Neden yatmadın bu saate kadar uyku nu tutmadı
Evet uyku tutmuyor geçer 2-3 güne
Aaaa inşallah
Bi düşüncen mi var
Benimde neden se biraz geliyor uyumak istemiyorum
Çok fazla düşğnmem gereken şey var bir de kendimi tutamadım kahve içtim bu gün akşam vakti😄
Yine de uyumaya çalışacağım iyi geceler
Benimde düşünvceelerim var
İyi geceler ama daha fazla konuşmak isterdim
geçer inşallah hakkımızda gönlümüze göre hayırlısı olsun
Amin inşallah
Yazarım buraya yine
Soruyu takibe alayım
Tamam sonra konuşalım
Tmmdir iyi geceler tekrardan
İyi geceler
Günaydın
İlgi arsızlığı🍀