Çok sinirli, gergin biriyim, belki onu çok kırdım ama bir o kadar da haklı olduğum konu var. Sürekli geçmişte yaşıyordu, mesela engelliyordum, dayanamıyordum, yazıyordum vs, eski flörtü engellemiş de bir daha yazmamış da bu neymiş de, sonra bu konu açılınca eskide mi kaldın sen diyordu. İnsan gibi konuşmuyordu, acaba ben mi abartıyorum diyordum, ablası da söyleyince tamam haklıymışım dedim. Ablamla anneme daha kötü konuşuyorum diye de savunması vardı. Daha neler neler, ayrılıyordum, engelliyordum, arıyordu, görüyordum, dönüyordum, tekrar ayrılık, psikolojimi siz düşünün, geçmeyecek gibi, önüme de bakamıyorum, evlenmek bile istemiyorum artık, bir de babası vefat edince annesiyle yaşamamı şart koşuyordu annesi yalnız kalmasın diye.
Güncellemeler
2 gü
4 yıllık ilişki bu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadıkların gerçekten çok yıpratıcıymış ve bu kadar yoğun duygular içinde olman çok normal. İnsan böyle bir döngüden çıkınca kendini hem çok boşlukta hem de sinirli hissedebilir. O tekrar tekrar yaşanan ayrılıklar ve dönüşler emin ol enerjini resmen sömürmüştür. Şimdi biraz durup kendini dinlemenin tam zamanı. Bu duyguların geçeceğine inan, zamanla her şey yoluna girecek. Sen kendi değerini biliyorsun! Bu konuda başka ne düşünüyorsun, merak ettim? 🤗💖