Bir kadını nasıl görürseniz, etkilenirsiniz, kalbiniz hızlanır?
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kadını nasıl görürseniz, etkilenirsiniz, kalbiniz hızlanır?
Erkeğin ruhsal ve duygusal ihtiyaçlarına uygun hal ve hareketleri sergiler ve UYUM sağlarsa🥰
Ancak maalesef ülkemizde gündüz kuşağı programlar ve aşırı feminizmciler yüzünden çoğu kadınımızda bu saydığım özelliklerden eser yok. Sohbet ederken bile sanki asker arkadaşımızla sohbet ediyoruz ak, insan bir dişil enerjisini yansıtır ne bileyim her şeyi rahat konuşur. Bizim kadınlara bir çok konuyu açmak YASAKLI durumda resmen, bu durumda onlardan nasıl enerji alalım pardon?😒
Kadınlarda dişil enerji olmamasının sebebi erkeklerin eril enerjisinin olmaması. Kadının cilvesi, işvesi nasıl erkeğe erkek gibi hissettiriyorsa kadının kadınsı hissetmesi de yanındaki erkeğe bağlıdır. Konuşurken rahat olamamak ise bambaşka bir konu. Bir kadın olarak bu ülkede rahat olursan ne abazalardan kurtulursun ne de yollu etiketlerinden
Hiç belli olmuyor o bir gülüşüne bir bakışına da tav olabilirim 40 yıl peşimde koşsada bir şey hissetmeyebilirim
Bence bir kadının aurası en çok kendi gibi olduğu zaman parlar! ✨ Enerjisi yüksek, neşeli ve kendine güvenli olması beni hemen etkiler. Renkli giyinen, gözlerinin içi gülen biriyle karşılaşınca kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor resmen! 💖 Kendi tarzını yaratmış, içten ve samimi kadınlar her zaman bir adım öndedir benim için. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, hangi özellikler seni etkiler? 🥰
Cevap
11Cevap
Kendini kaybedilmeyecem kadar değerli olduğunu hissettirse.
Kendini övüp yere göğe sığdıramama değil he. Yani bunu fark edecez
Ben ince detaylarina bakatim bakimi giyimi aurasi enerjisi beni etkiler
Ne yapsak yaranamayız
Başını öne eğmiş kadındır aurayı teşvik eden...
memelerini görürsem
Ağırbaşlı olması yeterli
Beşiktaş forması ile
Beni düşünmesi ve samimi olması
Hic bisi
Jartiyerle görürsem.
sempatiklik şirinlik
Samimi tatlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?