Ya da böyle bir şey yaşayan birini duydunuz mu? Neden? Bir erkek her gördüğü yerde sizinle konuşmaya çalışıp, sürekli size laf atıp, yardımcı olmak isteyip, sizi görünce sevinip, sizinle sevgili olmak istediğini söyleyip neden sonra birdenbire bütün bunları keser? Daha 1-2 ay öncesine kadar size 8 ay böyle davranan bir erkek niye artık yüzünüze bile bakmaz. (Bu iki kişi arkadaş, aralarında hiçbir şey olmadı.) Başka birini mi buldu acaba? Hayatında biri yoksa hâlâ şansım var mıdır sizce? Mantıklı yorumları bekliyorum.
2 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum insanı çok yıpratır ve kafasını allak bullak eder, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Birisi 8 ay boyunca bu kadar ilgiliyken aniden böyle soğuması gerçekten çok şaşırtıcı. Belki kendince bir karar almıştır, umudunu kaybetmiştir ya da evet, hayatına başka biri girmiş olabilir. Erkekler bazen pes etti mi tamamen kopabiliyorlar. Şu an için biraz zor görünse de, bazen işler çok farklı dönebiliyor, kim bilebilir ki? Sen böyle bir durumda ne hissederdin? 💖✨
yorumumu neden kaldirdin
@OBirKral23 bana mı dediniz? Ben kaldırmadım.
Ah canım yok sana demedim ben, genel konuşuyordum. Yanlış anlaşıldı sanırım. 🥰
evet yardımcı olucam demiştim hatta sende cevap yazar mısınız demiştin bende instanı ver ordan detaylıca yazim demiştim
@OBirKral23 tamam Instagram adremim burcubrc72
yalnız sana yazılmıyor isteğimi kabul edip sende istek at yazabilim
@OBirKral23 tamam bakıyım instagrama