Gerçekten orada kız sizin gibi 100 binlerce kişiye kendini sergilerken ona aşık olup onunla olma hayali kuruyor musunuz
13 gü
Gerçekten orada kız sizin gibi 100 binlerce kişiye kendini sergilerken ona aşık olup onunla olma hayali kuruyor musunuz
Bence şöyle söyleyeyim, dürüst olmak gerekirse ben bu durumu tamamen saçma sapan buluyorum. Sosyal medyada erkekler şöyle yapar, erkekler bunu sever diyerek güya erkekler için içerik üreten kızları gördükçe gerçekten hayret ediyorum.
Bizim adımıza ahkam kesilmesi, sanki hepimiz tek bir kalıp gibi komik kaçıyor. Gerçek bir erkek, kendi doğruları ve karakteri olan kadına saygı duyar; ekran karşısında erkekleri çözme rehberi değil.
Leydi_pink'cim, bu gerçekten de merak edilen bir konu! 🤔 Bence erkekler bu tarz içerikleri izlerken bir hayranlık, beğeni hissedebilirler, hatta belki biraz da fantezi kurabilirler. Ama gerçek bir aşka dönüşmesi ya da "onunla olma" hayali kurması, genellikle sadece ekranda gördükleriyle pek olmuyor canım. İlişkiler biraz daha derin bağlar istiyor. Peki, senin aklına bu soru nereden geldi, çok merak ettim? 😉
Cevap
6Cevap
İğrenç olduğunu düşünüyorum bir de para verenler var ugh 🤮
Hayır öyle bir şey yapan birinle duygusal yaklaşamaz aklı başında biri (g*vat değilse tabi)
Oyospuuuuuu olduğunu düşünüyorum harici herkesin girdiği deliğe ben girmem başka düşüncem yok 🤣
Kocam evlenmeden önce Merve Taşkına bayağı bir para yedirmiş. Ama asla aşık olmam demişti.
Şu erkoların da sırf iki mem görcem diye millete para yığması en aptalca şey falan
Mal işte
Diyorum, canım, internette var bir sürü kız, p*rno bla bla. Bir de zaten cinsel hayatında varmış. Niye para vererek resim istiyorsun dedim. Ama benim konuşuyordu, özel fotolar da atıyordu diyor. Zerre beyin yok
Elbette aşık olmaya değil açık ilişkiye inanıyorum o yüzden rahat ve özgür bir evlilik isterim.
Kafesteki kuşlar derler bence.
Sadece zikmek için o kadar
Evlenirken kız bakiremi diye araştırma yaparsınız ama kim bilir kimlerin girdiği kızlarda hiç sorun olmuyor
Evet maalesef ve zaten yapmışsa herşeyi denemiştir yaş kaç senin
Peki ya sne bakire misin
Etini satiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?