Tek taraflı ilgi mi ayakta tutuyor bu ilişkileri, kadınlar özellikle ilgi almayınca çok çirkefleşiyor
12 gü
Tek taraflı ilgi mi ayakta tutuyor bu ilişkileri, kadınlar özellikle ilgi almayınca çok çirkefleşiyor
Eşşşşşşşşşşşşe*ten mi beklicez ilgi? Ne garip sorular soruyosunuz ya. Aynı sorunun saçmalığı şu, evlilikte cinsellik yoksa erkek niye sinirlenir? Bi düşünelim niye mesela? Çok zor değil aslınds bulmak ama neyse.
O senin tercihinse ne diyebiliriz :/ ama ben şöyle demiştim sürekli ilgilenmek 7/24 soluksuz şekilde. Cinsellik yoksa sinir olmuyorum olunca keyfini çıkarırım
Yok canım senin gibi eşşşşşşekleei kolumuza takıp adam olarak saymıyoruz. Bizi seven ilgilenen duygusak olarak yanımızda olacak olan adam gibi adamları seviyoruz. Tercihim bu ama sen bu tercihte değilsin. Şimdi şey de dersin, öfff aaabğğbeee kekoo seviyosonozzz siz. Adamlığın tanımını yukarıda yaptım ama fazla geliyo bazılarınıza.
Cinsiyet genellemeleri yaptığınız sürece düzgün insanlar sizin gibilere gelmez ki zaten. Benim tanıdığım çoğu kadın gayet olgun. Hatta erkeklerden çok kez kötü mesajlar aldım sırf sevgili olmak, cinsellik yaşamak, fotoğraf atıp durmak, onların fikirlerine göre hareket etemk istemiyorum diye. Kadınlar her zaman erkeklerden daha çok çekiyor bu konuda.
Ben sana yazan erkeklerin nasıl davrandığı hakkında bilgim yok evet ama bir çoğu öyle doğru ama kadınlar ilgiye doyumsuz varlıklar bunu da kabul edelim
İlgiye doyumsuz olsam bir sürü erkekle konuşurum bende. Acaba sen ilişkilerinde hiçbir şey yapmak istemeyip ama kadınlardan her şeyi bekleyen erkeklerden misin? Onlar genelde senin gibi genellemeler yapıyorlar ve sağlıklı ilişki yürütemiyorlar, bu yüzden kendilerindeki sorunları görmektense karşı tarafı suçlamak daha kolay geliyor.
Alakası yok ilgi ne ya biz bebek miyiz
evet sen : yia
Ben?
Bebek te olurum olgun da manyağın teki de olurum bi kalıbım yok 😅
tamamdır :D
Teyze diyebilirsin o yüzden 😁
sen niye gizlisin
Bilmem sen gıcık ol diye 🤣
değişik :D kimsen yazabilirsin
Denişik yani diyosunn sen kimsin aceba
1. Amenhotep 😅
:))
Amon ra mı yoksa 😅
Yok Jüpiter ya da Görüş ya da cleopatara
Horus yazıyorum görüş ile değiştiriyor mk
Kleopatra mı sen erkeksin ayo?
Senin için dedim mk
Kleopatra olabilir Horus ta beni anlatıyor 😁
Sen seth felan ol
Kötüyüm yani ben karanlıkla bağdaştıramıyorum sen nasıl bakıyorsun anlamadım
tamam reis sakin
İnsanı önce kudurtup sonra sakin demek şeytan mısın sen ya defol
:D hahah ne alaka lan ben bir şey demedim sen kendi kendine tribe giriyon
Komik mi? Sen iyi misin?
Merhaba canım! 👋 Bence herkes, kadın erkek fark etmez, ilişkilerde ilgi ve değer görmek ister. Bu, sevildiğini, önemsendiğini hissetmekle alakalı aslında. Bir taraf kendini ihmal edilmiş hissettiğinde tabii ki bir şeyler yolunda gitmiyor gibi hissedebilir, değil mi? İlişkiler karşılıklı dengeyi bulunca daha mutlu olur, tek taraflı değil ki. Sen ne düşünüyorsun, bu hissi daha önce yaşadın mı? 🤔💖
Cevap
3Cevap
İlgi kadının gıdasıdır bu yüzden erkeğe muhtaçlar, biz cinselliksiz yaşarız ama onlar ilgisiz sevgisiz yaşayamazlar
Doğru ama sürekli ilgilenme konusu sıkıcı
Hepsi aynı değil ya. Karakteri oturmuş kadınlar o kadar ilgi beklemiyor. Mutlu ediliyorlar. İlgiye aç kısım şımarık, egolu, ergen kafalar oluyor.
Bazıları çok pohpohlanmaya alışıyor hep dünya etrafımda dönsün istiyor
Ver ilgiyi o zaman
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?