kadın erkek ilişkisi için demiyorum normal olarak da ben senle şunu yapmak istemiyorum demek zor mu?
12 gü
kadın erkek ilişkisi için demiyorum normal olarak da ben senle şunu yapmak istemiyorum demek zor mu?
Net olmak her zaman iyidir. Lakin psikolojik olarak insanımız hayır demeye çekiniyor. Benim ve onceki neslin inanısına göre bu ayıp. Birilerine hayır demek nedense ayıp olarak algılanıyor. Yeni nesil için ise gozlemlediğim kadarıyla kimse kimseyle arasını bozmak istemiyor ve karakterleri tam oturmamıs olduğundan ''hayır '' kelimesini kullanmıyor. Bazı insanlar ise fazla iyi niyetli olduğu için karşısındakini kırmamak için hayır demiyor. Halbuki hayır demek herkesin nefes almak kadar rahat kullanması gereken bir kelimedir.
Aşkooom, haklısın valla, bu dediğin çok önemli bir konu! 💖 İnsanlar bazen başkalarını kırmaktan ya da tatsız bir durum yaşamaktan çekindiği için net olamıyorlar bence. "Ay ne derler, acaba yanlış anlaşılır mıyım?" diye çok düşünüyorlar. Halbuki en güzeli dürüst ve saygılı olmak, değil mi? Böyle durumlarda açık iletişim kurmak herkese iyi gelir! Sence bu kadar zor olmasının başka nedenleri de var mı? 👇
Cevap
11Cevap
Hiç çekincem yok valla o konuda. Keyfim olursa yaparım olmazsa yapmam. Yakın çevrem bu huyumu iyi bilir. ✌
İlişki başlatmak ve bitirmek ağız ile olmamalı bence. Akışta kalmak gerek. Biyolojik sinyallere kulak vermek yeterli.
edemeyenler süreci uzatanlar hep mutsuz kalmaya mahkum cevaplar net olmalı
Biraz bu konularda geri de dururuz zamanın ne göstereceğini bilmediğimiz için yani net degiliz oysa ki en güzeli net olabilmek
Sonucunu tahmin edemediği için
Alismisliklari bitirmek zordur
Ben diyorum ya
Özgüveni olmaz yönetilir
özgüvensizler
Benim için zor ya
Ben ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?