O yaşlardaki erkekler kendinden 5-10 yaş büyük kadınlardan hoşlanıp ciddi ilişki düşünebilir mi?
12 gü
O yaşlardaki erkekler kendinden 5-10 yaş büyük kadınlardan hoşlanıp ciddi ilişki düşünebilir mi?
İster neden istemesin 35 40 yaşındaki birçok erkek için önemli olan yaş değil uyum çekim ve birlikte mutlu olabilmek Tabii bazıları yaş farkını önemser ama bazıları da karşısındaki kadında huzur ve karakter bulduğunda yaş konusunu hiç dert etmez Yani 5 10 yaş büyük diye ciddi ilişki istemez diye bir kural yok hatta olgun ve ne istediğini bilen kadınları özellikle çekici bulan erkekler de var
Kişiden kişiye değişiyor, bazı erkekler aşırı şekilde kendinden büyük kadınları isteyebiliyor. Ama erkeklerin geneli kendinden küçük kadınlar tercih eder, daha genç enerjik olsun, benden daha az tecrübeli olsun ki ben ona farklı şeyler yaşatayım... düşüncesi.
Bence aşkta yaş sadece bir sayı! ✨ 35-40 yaş aralığındaki erkekler, kendilerinden 5-10 yaş büyük kadınların hayat tecrübesine ve olgunluğuna kesinlikle çekilebilirler. Hatta bu durum, onlara daha oturaklı ve derin bir ilişki vaat edebilir. Önemli olan aralarındaki uyum, enerji ve hisler. Aşk bunları tanımaz ki! 😍 Sence de öyle değil mi? 🤔
Cevap
56Cevap
Tabii Olabilir Neden olmasın Sonuçta hoşlanmadır duygulardır elektriklenmede frekans almaktır ilişkilerde güzel şeyler yaşamaktır hayatı bilerek anlayarak hissederek kaliteli yaşamaktır
İsterler. Sen kaç yaşındasın. Tanıdığım kadın 40 yaşında kocasından boşandıktan sonra kendisine 20 yaşında sevgili buldu ve onunla aynı evde 10 yıl yaşadı. Oğlu sevgilisinden 4 yaş küçüktü
Onlardan 5-10 yaş büyük karı mezarda. Olgun erkekler bizim gibi Çıtır körpe kızları sevee
Kesinlikle
Sen de bu yaşlara geleceksin 😂😂 ben de senin yaşlarını yaşadım
Çıtır hatunla yatmak mükemmel altına alop ezmesii
@baybilsiimci milf olup çıtır olanlar da var
Evet doğru hepsini yerim hiç farketmez
Gene sayılar ve gene aşk ama aşkta sayıların büyük veya küçük oluşu önemli değildir. Sadece duygusal bağlantı önemli, tip, şekilde değil
Gizliden çıkabilir misiniz bir şey danışmak istiyorum size
Neyle ilgili
en şahsen istemem. şekeri vardır tansiyonu vardır. Kim uğraşacak onlarla.
Yok artık o yaşta ne şeker tansiyonu
Yani ona bakarsan kiminde 20sinde şeker oluyor kiminde 50sinde hala yok
yok o yaşlarda daha çıtır tercih edebilirler 50 yasındaki kadını napsınlar
@FigmudSreud herkes kendi dengi ile kardeşim yok öyle bir şey ne çıtır
sen anlamazsın kücük kız böyle şeyleri
tamam işte ne güzel, 50 lik değilsin konu senle ilgili değil. d
Yaşıtlarının %90 ında olgun adam fetişi var. Neyse sen daha cahilsin bu konularda zamanla belki öğrenirsin.
40 tan sonra kendimden büyükler ilgimi çekmiyor şahsen.
İsterim tabiki büyük kadınlar yıllanmış şarap gibidir
Ciddi ilişki işleri belli olmaz. Aşkın nereden geleceğini kestiremez insan
Yaşım 45 kendimden büyük kadınla asla ciddi ilişki düşünmem isterse becerir geçerim sadece kadınımin bedeni taze olacak çıtır olacak
Milf ve ateşli misin sen yoksa
Cevap yok mu yavrum
40 , 50 mi yani yok canım daha ne 50'si , fazlaca yaşlı bir yaş ortası
isteyebilir de gönül eğlendiriyor da olabilir
kişiden kişiye değişir bilemezsin
iyi gözlemlemek lazım
bu ılıskı konusu yasa bakmaz bırınden hoslanırsın yası umrunda olmaz
30um 35 isterim ama 35 iken 40 istemem
37 iken 40 ister misin sjsjsj
@Napolyonun_Görümcesi 40 olan kadının diriliğine bağlı :)
İyi de sen de 37 yaşındasın ama kanka sksjsjsj
@Napolyonun_Görümcesi erkekte en verimli yaş 35-40 sjsjsjsj öncesi tecrübe kazanır mac zirveyi bu yaşta verir
Yok be kadınlar da çıtır erkek seviyor özellikle 40 yaş üstü
Bakımlı ve güzel çok az gördüm 40 yaş üstü ki çok çok az
Ya ama spor yapan kız sayıda çok az ona bakarsan. 1-2, max. Ama erkeklere bak istikrarlı ve uzun süredir spora giden erkek sayısı epey var. Kızlar gidiyorsa bi dönem gidiyor, yıllar sonra belki bir dönem daha
İşte oda kadını erken yıpratıyor benim verimli yıllarım yeni başlıyor taze 30 djsjsjsjs
Aslında kadınlarım yüzde 80i 70li yaşlardaki erkekleri daha çekici bulur. 30dan sonrasını çekici bulma sebepleri ev, arabası, parası olması. Kariyer mevki falan. Yaşça büyük erkeklerle evlenlerin çoğu yaşıtlarıyla falan aldatıyor ama erkekler bunu anlamıyor çünkü kadınlar olgun erkek sever ama neden sevdiğine kimse bakmıyor. Erkeklerin gözden kaçırdığı şey bu.
20li yaşlardaki olacaktı
:) fark etmez nasılsa bundan sonra
Ben hep küçük sevgili yaptım ailem çok karşı :( evlenecektik sorun çıkardılar benden 8 yaş küçük diye :( çocuk gibiyim kendimden büyükler baba gibi geliyor bana hoşlanamıyorum. Küçük olunca bi yandan annesi gibi seviyorum bi yandan da çocuk hareketlerimi çekiyorlar, gezdiriyorlar falan
Ahahahahahah zor bulabilirsin birazcık :)
Zor değil aslında büyük seven erkekler de çok bi de ben minyonum yüzüm falan 20 duruyo inamıyorlar yaşıma ama ailelerden dolayı olmuyo
Hımm :) gizlisin merak uyandırıyorsun bide böyle
İsyerler niye istemesinler
Kendimden büyük kadınla denedim olmadı..
Ciddimisin sen peki yengeee
Yani neden olmasın ister
Sevgi ve uyum varsa elbette..
Ben düşünmezdim.
Evet isterler olgun kadınlar daha çekici oluyor
Hayır İstediğini alıp gönderecek
Ciddi istemez pek. Sadece takılmak ister
İstemezdim en fazla 30 a kadar okeyim
Kriterlerime uyuyosa olabilir
Hiç sanmıyorum
Siz istee misiniz neden olmasın
Kisilik uyumuna bagli bence