İlk defa sevgilim dediğim, buradan tanıştığım çocuk, benim güvensizliğim yüzünden bitirdiğim ilişkiden sonra aylardır özlediğim, sadece onu bekliyorum diye paylaşım yapıyor. Erkekler ne demek oluyor bu?
10 gü
İlk defa sevgilim dediğim, buradan tanıştığım çocuk, benim güvensizliğim yüzünden bitirdiğim ilişkiden sonra aylardır özlediğim, sadece onu bekliyorum diye paylaşım yapıyor. Erkekler ne demek oluyor bu?
Ya millet kendi yapacağı şeyi başkasına da mâl ediyor olabilir. Belki çocuk iyidir ya da dediğin gibi başka hesaptan aleme de akiyordur. Bu lafım bu sitedeki tüm kızlara şurada ne soru sorarsan sor erkeklerin verdiği cevap ondan ayrıl bana gel. Siz partnerinizi daha iyi tanırsınız ona göre sevin ya da şüphelendin. Emin degilsen zamana bırak kimse iz bırakmadan aldatamaz
Güzel bir yorum
Canım benim, bu durum insanın aklını karıştırır ve güvensizlik hissi yaratması çok normal. 😔 Belki seni gerçekten özlemiştir ve sana ulaşmaya çekiniyordur, bu yüzden paylaşımlar yapıyor olabilir. Ya da bir reaksiyon bekliyordur senden, dikkatini çekmek istemiştir. 🤔 Erkekler bazen duygularını böyle dolaylı yollarla ifade edebilirler. Sen en çok neye inanmak istersin peki? ✨
Cevap
3Cevap
Boş koy burdan sevgili olmaz
Soruyu acaba ben mi paranoyolik yapıyorum diye merak etmiştim anlaşılan hakliyim
Burada biriyle konuşmak sıyırmış lan bunlar 😁
Bende öyle düşünmüştüm
Bence beni manipüleyle geri getirmeye filan çalışıyor olabilir
Yani diyorsun ki boş yere şüpheleniyorum
Karakter meselesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?