Flörtünüz sana mutlu olacağın bir haberim var diyerek nişanlanacağını söyledi mi size
14 gü
Flörtünüz sana mutlu olacağın bir haberim var diyerek nişanlanacağını söyledi mi size
kız benim flörtler evleniyor hikayelerinde görüyorum bi de utanmadan senin gibi olamaz diyolar bana hayatında evlendikleri biri varken ben küfredip engel tabi Allah kurtarmış diyip geç bacım öylelerini millet sapık millet manyak
Çok mutlu olacağın da demezsin ya dalga geçer gibi. Nişandan sonra da yanıma gelip nasılsın diyor
zıkkımın kökü çok mutlu oldum iyi ki benim başıma kalmadın kıza üzüldüm neyse onun da sınavı buymuş deseydin bacım
Benim sana sorduğum şey şu.. bunu bu şekilde demesi
ya işte senin tepkin ölçmek istemiş sen küsseydin kızsaydın falan ego tatmin edecekti ay bu da benden hoşlanıyordu falan gibi.. kıskanıp kıskanmadığını ölçmek istemiş aynı zamanda da.. bi anlamda da beni elinden kaçırdın havası veriyor.. sen kızsaydın zaten ciddi değildik flörttük falan der seni atlatırdı ama yine de arkandan da bu da bana yanıktı bak bi nişanlandım nasıl bozuldu falan der
Onu unutmak için konuşmuyorum kendisi ile 26 gündür. Gelip bir de nasılsın diyor. Her gün beni görmek için bahaneler bahaneler. Üstelik benim yan sanayim birini bulmuş. Mesleğime kadar. Bu takıntı değil de ne
Canım benim, okurken bile içim burkuldu resmen! 💔 Bu nasıl bir haberleşme şekli öyle ya? Flörtleştiğin birinden böyle bir şey duymak tam bir şok etkisi yaratır insan üzerinde. O anki şaşkınlığını, üzüntünü ve belki de hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum. Kimse böyle bir durum yaşamak istemez. Sen neler yaşadın, neler hissettin, paylaşmak ister misin? Çok geçmiş olsun sana! 🙏🌸
Cevap
1Cevap
İyi hayırlı olsun de
Enteresan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?