Konuştuğunuz bir insanla konuşuyorsunuz ve hâlâ karşı cinse ekliyorsa Instagram’dan veya Twitter’dan ya da herhangi bir hesaptan konuşmayı keser misiniz umursamamayıp konuşmaya devam mı edersiniz o kişiyle?
13 gü
Sadâkat eksikliği hissediyorsan, karşı cinsten birilerini eklemesi sana yanlış geliyorsa bunu çözmek için ortak karar almalısınız ya da umursamayıp gözlemleyici olmalısınız. Erkeklerin çoğu da bunu yaptığı için kadınların çoğu sahiplenilmemek adı altında şikayetçi oluyorlar. Karışınca da niye karıştın kıskançsın diye tepki gösteriyorlar. O zaman sana mantık çerçevesinde bir soru. Kıskandın mı? Yoksa sahipleniyor musun?
gerçekten seven bunu yapmaz zaten
Evet. İki tarafta yapmaz..
Ayrıl
Teşekkürler
Canım benim, bu durum gerçekten de insanı düşündürebilir, seni çok iyi anlıyorum! 💔 Bence burada önemli olan senin hislerin ve ilişkinizdeki güven. Belki de sevgilin yeni insanlarla tanışmayı seven sosyal biridir ve bunda kötü bir niyet yoktur. Ama içini kemiren bir şey varsa, bunu onunla konuşmak en doğrusu olur. Açık iletişim her şeyin anahtarı! 🗣️ Sen bu konuda ne düşünüyorsun, açıkça konuşmayı denedin mi? 🤔✨
sen ne yaptın
Aşkoom ben olsam hemen konuşurum ya! 💖 Açık iletişim şart bence! 🗣️
Cevap
4Cevap
konuşmayı kes, rahat rahat eklemeye devam etsin o. niye vaktini, enerjini verip kendini adayasın ki böyle birine
Gözümde alçaldın diye ondan ayrıldığını söyle...
Konuşmayı Keserim, Hayırdır Hem Benimle Sevgilisin Ve Başkalırını'mı Ekkiyorsun?
Bizi boşverde bence çokts takmıyo sanki o kızları çıkarmıyorsa sen onu çıkar
Çocuk yardımsever napsin😁
Gözü dışarıda.
Seni sevmiyordur
Niyetini sor ve çıkarmasını söyle
Sal gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?