Offff siz nasılsınız mesela?

Arkadaşlar şu anda sıkıntılı bir süreçteyim ve inanın yalnızlığa da alıştım, bazen duygusal boşlukta hissediyorum keşke birisi olsa falan diyorum hayatımda ama bazen enerjim o kadar düşük oluyor ki 20 küsur senedir yalnız olmanın verdiği alışkanlık mıdır nedir artık ya diyorum eğer sevgilim olsaydı muhtemelen sıkılırdı benden diyorum. Siz nasılsınız mesela? Cidden merak ediyorum.

Mesela şu an cidden çok yorgun, yalnız, bunalmış, çaresiz hissediyorum ama yanımda birisi olsaydı fena olmazdı dediğim anda da amaaaan kim uğraşacak şimdi diyorum. Acaba onu sıktım mı, kötü hissettirdim mi vs diye düşünmeyle uğraşırdım bir de daha da sıkıntıya sokardım diyorum. Ama bu gidişle de ömür boyu yalnız kalacak gibiyim. Mesele birisini bulmak değil, anladınız işte.

Güncellemeler
4 gü
Niyeyse kendimi sanki yük gibi hissediyorum. Hepimiz insanız dört dörtlük değiliz ama hep güzel olmalıyım, mutlu, cıvıl cıvıl olmalıymışım gibi hissediyorum ykksa diğer türlü insanlar hayatımdan çıkıp gidermiş gibi hissediyorum o yüzden de hayatıma alamıyorum kimseyi sanki beni böyle sevmezlermiş gibi. Umarım anlatabiliyorumdur
Offff siz nasılsınız mesela?