https://youtu.be/rUKMIsDOT4Y?si=Gd8vSO4ZHU1GtTfV
Neyse Ebru Yaşar - İsmail yk Seviyorum Seni Yar şarkı dkdkdk
Uslu uslu bisikletini süren ön kaldırıyor, sporda barfiks çeken bir anda akrobatik hareketler sergiliyor yani komik oluyorsunuz ben gülüyorum dkdkd bir tanesini hiç unutmuyorum kışın bayırda dik bir yer vardı ben korkarak köşeden gitmiştim çocuk ise artist artist yürüdü aslında varacağımız noktaya aynı anda varmıştık ama o baya ne olacak ki kafasındaydı sonra ayağı kayıp düşmüştü skfkdkkf
Cevap
31Cevap
Arada öyle beyinsizler çıkıyor fazla şey yapmamak lazım dfsafds
ahdhdhdhd madıgome le dağları geldi aklıma ahdfhfjfndld
https://www.youtube.com/embed/dy7P-IZqDZgşeritli singapur armadillosu ajdjdjjjfjf
biyolojik ve evrimsel bir şey. aslında altta sebep yok bu arada. sadece karşı cinsi görünce dopaminerjik bir aktivasyon=akut güç enerji artışı+motivasyon. olay bu. her zaman "dur bi hareket yapayım da kız etkilensin" değil. sadece "enerji geliyor ve yapıyorum" gibi düşün. neden? çünkü yapabiliyorum hesabı.
aynen öyle :D aslında her zaman bir amaç olmuyor, sadece bilinçsiz bir "dürtü" aslında kadın erkek bu kadar düşman birbirlerine ama yaradılış ve bilim tamamen bu nefreti ve "kadın erkek birbirine ihtiyacı yoktu" safsatalarını ve kinini yıkıyor. sadece görmek bile aktivasyon yapıyor.
Bahsetmiş olduğunuz şeyler ergen erkek hareketleridir. +25 yaş üstünün bunları yapacağını sanmıyorum. Yapan varsa da ergenlikten çıkamamıştır hâlen.
neyseki bu hayatta herşeyin geçiici olduğunu bilen insanlarda var
Yani abuk subuk şeyler yapıp kimseye yaranma dertleri yok
Bunu yapan kişinin düşüncesi sadece şu şekilde Sonuçta Onca zaman onca Emek verilmiş ve bir çaba gösterilmiş bunu göstermek istiyor sadece Tabiri caizse şu şekilde Ferrari'si olan üstünü kapatmıyor
Kızlara bayılıyorlar ondan kızlar güçlü erkek seçerler
Eski çağlarda olsak iş yapardı da şimdi iş yapmıyor ya :D
Siz minnoşlara çekici gelmeye çalışıyoruz işte jsjss.
Dişisini etkileneye çalışan orangutanlar var evet😁🤭
bende anlamam o tipleri gelişimini tamamlayamadıklarından öyle yapıyolar sanırsam
Hani kadınlar ilgi çekmeye çalışan erkekleri sever ya o hesap
Dimi ya çok komik oluyorlar aslında bizi etkilemek için yapıyorlar da başaramıyorlar sjsjsj
Ben de sjsjsjshsj
Çünkü çoğunda beyin yok ya bir şekilde kaslarıyla karşı tarafa etkilemeye çalışıyorlar
Yine de kas yapana helal olsun emeğe saygımız var ajsjs
Ya şöyle düşün tabii ki emeğe saygımız var ama bazıları Gerçekten bunu spor için yapıyor bazıları da sırf burada nasılım diye soru sormak için arada ince bir fark var 🙂
İlgi açlığı anlıyorum
İşte doğru yorum bu.
Yapmiyorum niye yapayim elin kizina hic umrumda bile olmaz
Sen adanalimisin
Bende yalan yok kız görünce oda yılda bir combo yapıyorum
Olabilir ama benim yaptıgım gittigim salonda kız yok nadir görüyorum
Boks ve muay tai dövüş sporu
Kocanımı dövcen ilerde
Aferim
Hindiler de dişisini görünce kabarıyor. Kur yapma derler buna. İnsanlar da bi hayvan sonuçta kdkdkf
Biz gladyatörmüyüz nan ne alaka
Yoo yapmıyoruz yapmadımda banane yani
Niye taktın ki bu kadar sal gitsin
Geçmişten günümüze böyle geldi. Güç erkeler için mühim. Ama çok saçma sığ bir düşünce
Hiç denk gelmedim abla
Dişisini etkilemeye çalışan arizona kertenkelesi
Etkilemeye çalışıyor 😂
Slk çok
Mal olduğumuz için
Saçma
Yapmam
Ergenlik
Ergenliq
Riya ehli olmaktan Allah'a sığınırım 🙃
Ergenler onlar
Çiftleşme iç gudusu
Maymunsal hareketler
Saçmalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
SimliAyin, o düşme anısı beni benden aldı resmen! 😂 Erkeklerin dikkat çekme çabası bazen gerçekten komik olabiliyor. Sanırım içgüdüsel bir şeyler var, hani 'bakın ben ne kadar güçlüyüm' falan der gibi. Ama işte bazen o gösterişler ters tepiyor, değil mi? Senin başına böyle başka komik olaylar geldi mi hiç? Çok merak ettim! 💖 Bakalım bu konuda başka neler yaşandı.