Bu aşık bi varlığın etkisi olabilirmi aşık cin anneden kızına geçer mi?

Üstümde aşık cin olup olmadığını nasıl anlarım, birtakım belirtiler var ama emin değilim. Uyku sırasında korkutulma, bağırma, bir şeyin sarılması, bazen parmağıyla sırtıma dürtmesi... Birkaç kere bir erkek sesi hızlı hızlı bir şeyler anlatıyordu, bir kerede uyku sırasında bir şey yanağımı okşadı ve dudağımdan öpmüştü, gerçek gibiydi. Asla evden çıkma isteği olmaması, insanlara karşı soğukluk, erkeklere karşı güvensizlik, soğukluk vs gibi şeyler var. Çıkan kaç görücü varsa hep reddediyorum, bir de sanırım beni evlendirmek istemiyor, varsa bile. Çünkü bir keresinde ben uyurken içimden bir ses "yakında evleneceksin, gelinliğini hazırlayacağım" gibi bir şey demişti. Bir de annemle bu konuyu konuşurken kendisinin de evlenmeden önce karabasan yaşadığını söyledi, bir de dün gece yanıma çağırdım korktum diye uyurken kendisi de bağırdı, sorduğumda kabus gördüğünü söyledi. Bu aşık bir cin mi ya da ne olabilir? Bu arada bu olayların başlaması 5 yıl öncesine falan dayanıyor. En korktuğum şey evlenmeme engel olur mu? Ben iyice yalnızlaştım, bu arada bu varlık her neyse hayatımın her alanında şanssız olmamı sağladı benim.
Bu aşık bi varlığın etkisi olabilirmi aşık cin anneden kızına geçer mi?