Yeni tanışmıyoruz, yıllardır tanışıyoruz. Kızlarıyla sevgili olduk, şok geçirmişler, istemiyorlar beni, tehdit ediyorlar. Kız da inadına seviyorum diyor, telefonuna dahi el koydular.
11 gü
Cevap
2Cevap
Kızın ailesi nasıl bilmem ama yerinde olsaydım kızın vazgeçerdim. Hiçbir erkek için aileyi karşıma almaya değmez. Artık anladık.
Sen karşına mı aldın aileni
Almadım, almazdım da. Birçok örneği var. Kız henüz reşit mi kaç yaşında bilmiyorum ama keşke o soruyu sorsaydı ona derdim, git ilk önce okulunu oku, işine eline al. Seviyorsa zaten seni bekler. Beklemiyorsa da adam değildir derdim ne diyicem? Eğitimciyim ben kalk kaç sevgilinle mi diyeyim? O kadar vukuat vaka gördük. Kendisinden başka herkesi düşünen, kaybetmeye mahkum
Kız şu an 18 yaşında üniversiteler öğrenci dolu her okulu bitiren de ekmeği gelip eline vermiyorlar. Yüksek bir bölüm olmadıktan sonra mühendislik , doktorluk, hukuk vs geri kalan çoğu bölüm zaman kaybı.
Eeeee yani? Hemen sana mı kaçması lazım? Sonra nolacak? Sen hayatına alıp ona iyi bir hayat sunabilecek misin? İşin var mı iyi misin işinde? Bu kız işte çalışabilecek mi? Bütin bunlar hayal dünyasında değil, gerçek hayat diye bir şey var. Kız bi işe girsin eline ekmeğini alsın. İlla okuması değil parası olması lazım. Tek başına bile zor geçiniyor insanlar.
İş verenim zaten günlük 10 ila 15 arası kadın çalıştırıyorum. İşe ihtiyacın varsa gel 🙂
Eğitimini tamamlayamadıysan gel, liseye beklerim. Bizzat eğitimini verebilirim ahahwh
Çanakkale 18 Mart üniversitesi mezunuyum yavrum
Temel eğitimlerin eksik kalmış ondan bahsettim ben. E kız da okusun işte üniversite sen kendin okudun kız niye mahrum kalsın? Biraz hayatını yaşasın evlilik her yaşta oluyor
Ben 4 yıl kimseyi bekleyemem isteyen okur isteyen kalır
Seni bıraksın demedik. Yazık o kıza gerçekten, senin için ailesi şu an muhtemelen eziyet ediyordur tahmin edebiliyorum da. Umarım hatasını anlar ve senden de ayrılır kendine çok güzel bir hayat kurar.
Güzel bir hayat kurucaz zaten sen neden bu kadar evliliğe karşısın yaşın geçti ondan mı
Evliliğe karşı değilim zaten ilişkim var? Kızın kendi ayakları üzerinde durmasına müsaade etmeyen sünepe özgüvensiz birisin sadece. Onu kastettim. Bekleyemem yok evleniyosa evlensin diye davranıyosun. Basık bi dünya görüşin var. Evlenip sana mı muhtaç kalsın. Erkek hiçbir zaman kaçış yolı değildir. O kız sorsaydı aynen bunu söylerdim. Hayat toz pembe değil, sizin bu yaşlarınızda ergen hayali seyirci ben merkezciliğiniz güldürüyor sadece. Realist olun biraz
Ayrıl
Niye
Ayrıl
Niye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, bu yaşadığınız durum gerçekten çok üzücü ve zor. Sevgilinin ailesinin böyle tepki vermesi ve hatta telefonuna el koymaları hiç kabul edilemez. 😔 Öncelikle senin ve sevgilinin güvende olması en önemlisi. Bu tarz tehditleri asla hafife almayın. Belki güvendiğiniz bir büyüğünüzden destek alabilirsiniz. İletişim kurmaya çalışırken çok dikkatli olun lütfen. Sence sevgilin şu an kendini nasıl hissediyor, bir fikrin var mı? 🤔